Yöresel Tarif KARA LAHANA ÇORBASI (Karadeniz Yöresi)

Yöresel Yemekler
görüntüsü bizim yaptığımızdan farklı görünüyor, annem geçen hafta yaptı :)
ellerine sağlık
Teşekkürler:) Evet farklı şekilde yapılabiliyor, kimi barbunya yerine kuru fasulye kullanıyor veya salçasız yapılıyor:)
Benim en sevdiğim bu şekilde, anneciğimden gördüğüm gibi:)
Vuslat yöremizin en sevilen çorbasını yapmışsın.:rolleyes:Bizim evde de her hafta pişirilen bir çorbadır ve annem çok güzel yapar.Biz içine kıyma da ekliyoruz.Hatta kıymasız hiç yemedim.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK60:
Evet:rolleyes: Teşekkür ederim canım:60:
Ben de kıymalı hiç denemedim:) Eşimin de en sevdiği çorba, kıyma koyarsam çenesinden kurtulamam:-) Kırmızı et yemiyor:) Ama ben kendime özel kıymalı yaparım, eşim bol bol lahana yolmuş köden zaten:-)

Vuslatcım ellerine sağlık çok güzel gözüküyor çorban,hiç içmedim desem tadını bile bilmiyorum olsakta denesek demi :KK68: başarılar diliyorum sanada yarışmada..

Çok güzel olmuş ellerine sağlıkk :) ekmek de dikkatimi çekti çok güzel görünüyorr :) yarışmada başarılar :KK5::KK60:

2aflkwz.jpg

Ellerine sağlık başarılar dilerim. Samsun'da okurken icmistim bir kez bu corbadan. :kk77:

Hep merak etmişimdir kara lahana çorbasını yemek bi nasip olmadı şu an görüntü bir harikaaa ellerinize sağlık yarışmada başarılarr..

Back
X