elidor, panten, dove özellikle berbat bi şampuan. Tresan diye bir şampuan varmış dökülmesini önleyici acaba nasıl birşey kullanan varmı ? :)
ben ısırgan otlusunu kullandım saçımı sertleştirdi..papatyalı kullandım o da rengini açtı...saç kremi kullanırsan ii bir şampuan..bide saçında boya yoksa daha ii olur..
saçlarım boyalı malesefpapatyalı rengini açarsa fena olur ozman . ısırgan otlusunu kremle kullanırsak iyi gelirmi peki ? gerçi saç kremleride saçın bir numaralı düşmanı :) elidorun saç kremini kullanıyodum saçlarım döküle döküle saçım kalmadı bıraktım kendine geldi saçlarım valla :).
elseve aldım tam kafamın ortası yıkarken abartısız bildiğin yağ dökmüş gibi oldu çıktım kuruttum tepesi kurumamış gibi yağlı oldu geri taraflar ii 3 kez kullandım hala aynı bakalım ne kullanıcam hiçbiri yaramıyor artık yazdan elidor parlatırdı saçlarımı oda yraamıyor şimdi
Ya kızlar bu gliss hakkında ne düşünüyosunuz? Çok iddialı sitesi falan kestirmeye son diyo... :26: Saçlarım şu an kırık. Aldırmaya gidince de birden giriyolar resmen... saçlarım belimden 4 parmak yukarıda. bu kırıkları kestirmeden yok etmenin yolu yok muu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?