Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

elidor, panten, dove özellikle berbat bi şampuan. Tresan diye bir şampuan varmış dökülmesini önleyici acaba nasıl birşey kullanan varmı ? :)

ben ısırgan otlusunu kullandım saçımı sertleştirdi..papatyalı kullandım o da rengini açtı...saç kremi kullanırsan ii bir şampuan..bide saçında boya yoksa daha ii olur..

ben ısırgan otlusunu kullandım saçımı sertleştirdi..papatyalı kullandım o da rengini açtı...saç kremi kullanırsan ii bir şampuan..bide saçında boya yoksa daha ii olur..

saçlarım boyalı malesef papatyalı rengini açarsa fena olur ozman . ısırgan otlusunu kremle kullanırsak iyi gelirmi peki ? gerçi saç kremleride saçın bir numaralı düşmanı :) elidorun saç kremini kullanıyodum saçlarım döküle döküle saçım kalmadı bıraktım kendine geldi saçlarım valla :).

Cnm ben dermokilin saç onarıcı bakım kremini kullanıyorum memnunum..Bitkisel şampuan kullanıp tekrar kozmetik saç kremi kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor..Yine tresanın saç kremini kullan ya da dermokil bioblas gibi bitkisele yakın saç kremi kullan..

Saç kremini sevmiyorsan bioblasın saç açıcı ve besleyici spreyi var onu kullanabilirsin çok güzel..

avonun tüm şampuanları kötü. birde palmoliv . komili zeytinyağlı kremsiz şampuanı benim saçıma çok iyi geldi. artık başka marka almam.

elseve aldım tam kafamın ortası yıkarken abartısız bildiğin yağ dökmüş gibi oldu çıktım kuruttum tepesi kurumamış gibi yağlı oldu geri taraflar ii 3 kez kullandım hala aynı bakalım ne kullanıcam hiçbiri yaramıyor artık yazdan elidor parlatırdı saçlarımı oda yraamıyor şimdi

pantene ve dove kesinlikle yaramıyor bana, elseveden çok memnunum ama ve gliss.. tresan aldım deneyeceğim :)

evet avon un şapuanları çok kötü,loreal elseve kötü yaglandırdı saçımı ve döktü,blendax da malesef

aynı şey bendede oluyordu elsevede , gliss dene birde istersen , bunu kullanmaya başladım memnunum şuan

Kesinlikle elidor diyorum. Saçımı mahvetti. Benim saçım kolay kolay yağlanmazdı ve saçımda çok çok nadir kepek olurdu. Elidor kullandıktan sonra bir günde yağlanmaya ve kepek oluşmaya başladı bir de üstüne saç dökülmesi yaptı.:95:

elseve berbat yaptı saçlarımı ,kepek sorunum yokken kepek oluşurdu bende,kafamı kaşımkatan kendimi alamıyordum ,,,
clear yeni serisini kullanıyorum şimdi daha iyi saçlarım

blendax kullanıyorum su anda ama ne bileyim bu şampuanda bi gariplik var güzel kokuyor... ilk yıkadığım sıra yumuşacık oluyor ama... ertesi gün her şey tersine dönüyor sanki saçım bi kaç gün yıkanmamışta böyle canlı görüntüsünü kaybetmiş gibi oluyor uçları çatır çatır iiiih sevmedim... :44:

Ya kızlar bu gliss hakkında ne düşünüyosunuz? Çok iddialı sitesi falan kestirmeye son diyo... :26: Saçlarım şu an kırık. Aldırmaya gidince de birden giriyolar resmen... saçlarım belimden 4 parmak yukarıda. bu kırıkları kestirmeden yok etmenin yolu yok muu??

blendax. saçlarım berbat oluyor. uçları kuru kuru tepeleri yağlı. resmen yağ dökmüşsün gibi onunla bi kere yıkadım aynı gün duşa girip 6 kez şampuanladım saçlarımı başka şampuanla da anca öyle geçti

bazı kuaförler hiç boyuna ellemden alıyolar kırıkları canım. bir arkadaşım kırıklarını aldırmıştı ve boyu aynıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…