- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi mercandedee
-
Güvenilmez sapık mıMerhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
En güzel şekilde sevilmeyi bı Karadeniz erkeği yaşattı bana. Ve bir başka Karadeniz erkeği bütün hayatımı bitirdi. Umarım anlatabilmişimdir.Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Sen tanışma o zaman neyin ispatını istiyorsun bizden? Sacma bı genelleme neresinden tutucaz?Bı deli bı kuyuya taş atmış misali..Sapık duzenbaz ahlaksız olurlarmiş, ekşide okudum biri yedı orduluyla tanısmıs yediside sapık cıkmış
Trabzonlu bi sevgilim ağzıma düşer beni pamuğa sararken Trabzonlu öteki sevgilim bir huzuru gün geçirtmedi. Oran değişebilir kültürel olarak ama genellemek yanlış..En güzel şekilde sevilmeyi bı Karadeniz erkeği yaşattı bana. Ve bir başka Karadeniz erkeği bütün hayatımı bitirdi. Umarım anlatabilmişimdir.
Şimdi birşey diyecem sana cuk oturacak da bana yakışmayacakOrdu'yu bilmem giresun'dan çıkmaz
Karadeniz insanı zor karakterli demek başka şey, ordan adam çıkmaz demek başka şey. Eşim Trabzon Tonyalı, zor mu zordur, yaşadıkları coğrafyada, köylerinde hayat zor, yüksek sesli konuşurlar, tez canlı, hareketlidirler, inatçıdırlar ama karadeniz insanı merttir, kalpleri yufkadır. Her yerden kötü de çıkar iyi de genelleme illa ki yapılacaksa iyi özelliklerinden yapalım. Üstelik karadenizin erkeğinden önce kadını zordurMerhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
YalanKaradeniz insanı zor karakterli demek başka şey, ordan adam çıkmaz demek başka şey. Eşim Trabzon Tonyalı, zor mu zordur, yaşadıkları coğrafyada, köylerinde hayat zor, yüksek sesli konuşurlar, tez canlı, hareketlidirler, inatçıdırlar ama karadeniz insanı merttir, kalpleri yufkadır. Her yerden kötü de çıkar iyi de genelleme illa ki yapılacaksa iyi özelliklerinden yapalım. Üstelik karadenizin erkeğinden önce kadını zordur
Bende öyleyim yaaaYalankk da herkes bilir ne kadar ponçik bir gadin olduğumu
Ben de Trabzon Çaykaralıyım. Kadını erkeğinden kesinlikle daha zorKaradeniz insanı zor karakterli demek başka şey, ordan adam çıkmaz demek başka şey. Eşim Trabzon Tonyalı, zor mu zordur, yaşadıkları coğrafyada, köylerinde hayat zor, yüksek sesli konuşurlar, tez canlı, hareketlidirler, inatçıdırlar ama karadeniz insanı merttir, kalpleri yufkadır. Her yerden kötü de çıkar iyi de genelleme illa ki yapılacaksa iyi özelliklerinden yapalım. Üstelik karadenizin erkeğinden önce kadını zordur
KatılıyorumBen de Trabzon Çaykaralıyım. Kadını erkeğinden kesinlikle daha zor
Orduluyu bilmem de evet karadeniz erkeği zordur eşim rizeli ama karadeniz kadınıda zordurbende rizeliyim şimdi kocam düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?