para cezası alır muhtemelen çünkü bende üni. okurken kocaeli merkez de üstgeçitte hayvanın biri cinsel organını göstermişti.Gelene geçene de göstermeye devam ediyordu ama sadece ben şikayet edip karakola gittiğim için hapis cezası almamıştı para cezasıyla kurtulmuştu
şimdi eşim beni eve bıraktı..,çünkü ne kadar bekledik arabanın içinde kimse gelmedi arabanın yanına.. kendi yine çıktı dışarı o insan dışı yaratıkları bulmak için..bende evde sinir harbi yaşıyorum...bilsemki yaptırımı büyük olacak hemen gidecem polise ama eşim dur bekle dedi...üstelik arabada nerdeyse karakolun 200-300 metre ötesine parkedilmiş
merhaba arkadaşlar.bugün size başımdan gecen bir olayı anlatacağım hala olayın şokundayım..eksik yanlış yazarsam affola şimdiden.
ben öğretmenim 70 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyor ve merkezde görev yapıyorum..öğlen okula giderken başıma geldi olay..kendi arabam yok henüz..bende duraktan dolmuşa binip öyle gidiyorum okula..bugün evden biraz gec çıktım kızım biraz huysuzlandı çıkarken..çıktım durağa...biraz bekledim bir dolmuş geldi ama dolu almadı beni
sonra bende az ötede okuluma giden farklı istikamette bir dolmuş hattının durağına yürüyüm dedim geç kalmayım diye....yürüdüm biraz..sonra karşımdan bir araba gelmeye başladı..benim yanıma gelince durdu..bende panikledim tabi..camı açtı çok güzelsiniz telefon numaranızı alabilirmiyim dedi..bende gerizekalı dedim
sonra o da ne olur lütfen verin çok güzelsiniz vs. tarzı saçmasapan şeyler söyledi. ama ben ileri yürüyorum sinirle bıraksın diye peşimi.. o da arabayı geri geri sürüyo benim peşim sıra bende döndüm...küfür ettim( o. çocuğu dedim) sonra dahada hızlandı peşim sıra.bende polisi arıyorum defol git dedim..o ise halen pişkince kimi ararsan ara dedi. bende hemen 155 i aradım..inanmıyo birde..arabanın plakasını veriyorum dedim telefonda polise verdim o an anladı gerçekten aradığımı ve öyle bir hızla kaçtı ki...polis, merkeze gelmeniz gerekiyor şu anda biz bişey yapamayız dedi.
telefonla konuşurken o i.ler kaçtı ama ben plakayı kaydettim.eşimi aradım o da çok sinirlendi çıldırdı resmen..akşam okul çıkışı beni hep eşim alır zaten.geldi aldı ve çarşıda dolandırdı beni arabayı bulmak için..
şansımıza araba çok merkezi bir yerde park edilmiş...eşimle arabanın içinde bekledik bir süre..sahibi gelsin diye...eşim ben onların hakkından gelirim dedi.polise gitsekte bişey yapmazlar dedi...bence bu kadar kolay mı ya..hem bir bayana böyle sarkıntılık edeceksin onun peşine süreceksin hemde polise şikayet edince hiçbirşey çıkmayacak..
ne olur başına böyle bir olay gelen varsa yönlendirsin beni..hemen karakola gitmek istiyorum ben..çünkü eşim ne yaparsa yapsın benim sinirim geçmeyecek..hukuken bunun cezası var mıdır? varsa nedir? ne olur arkadaşlar yazın birşeyler
ben yollamadım o kendi gitti...beni dinlemedi ki...beni gözünden sakınır böyle konularda, kıskanç bir adam zaten..bunu kaldıramayacak biliyorum, bende korkuyorum zaten birşey olacak diye.
ben yerinde olsam eşimi yollamazdım zarar verebilirler eşine...Siz de cezalandırmak istiyosanız arabasını çizseydiniz derin derin :))
Ben sapığı gördüm bakarmısın dedi bakmaz olaydım...Neyse ben üstgeçitten indim bu hayvan hala gelene geçene gösteriyordu aradım polisi hemen geldiler zaten ,sonra gittim yanlarına şikayetçiyseniz sizinde gelmeniz gerekiyor karakola dediler ifade için,gitmemek gibi birşey söz konusu olmuyor yani akşam saat 11 gibiydi cuma günüydü sapığı nezarete attılar beni savcıyla görüştürdüler ertesi gün nöbetçi savcıya çıktık sonra yakşalık 1 ay sonra mahkememiz oldu.Bu sapık belediyede çalışıyordu para cezası aldı mahkeme de siciline işlendiği için işten de atıldı..
Bu arada mahkemede hakim sordu dokundu mu sana ya da dokunmaya çalıştımı diye dokunmadı dedim eğer elimi bile tutmaya çalışmış olsaymıs hapis cezası vericeklermiş
Cnm bu kadar kıskanç biriyse olayı polise bildirip eşine söylemeliydin bence.
hangi İlse artık polislerde hakimde tebrik edilmeliymiş
baksana 155i arıyorsun adamlar biz birşey yapamayız diyorlar...şaka gibi illa öldürüleceğiz ki gelsinler
gitgide ne garip bir ülke olduk kadın olmak iyice zorlaşıyor ve devlet buna dur demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?