dün konuma yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bugün olanları anlatmak istiyorum..eşim saat 3 gibi iki serseriyide buldu.bizim arabaya bindirmiş. benim okulun önüne getirdi..ben çıktım tamda aynı kişiler...bende bunlar dedim,ağzıma geleni saydım..eşim benide arabaya bindirdi..bunlar yalvarıp yakarıyorlar,defalarca özür dilediler biz eşeklik ettik ne olur affedin diye..
eşim arabayı son hız sürdü...şehir dışına çıktık..bomboş tarlalar var etrafta şehir falan gözükmüyor...eşim ikisinide indirdi arabadan..öyle bir güzel dövdü ki...ağızlarını burunlarını dağıttı...sonra kimliklerinizi verin lan polise gidiyorum dedi...bu defada yalvarıyolar ne olur polise verme,ailemiz duyarsa rezil oluruz,istediğin kadar döv abi ama ne olur ailemiz duymasın dediler...eşim tüm hıncını çıkardı onlarda suçlu oldukları için dayaklarını yiyip kaçtılar boş tarlalar arasında şehire doğru...arkalarına bile bakmadan.
bir daha karşıma çıkacaklarını sanmıyorum..zaten bir daha dolmuşa falan binmem.bu civardada tek başıma dolaşmam.uzun bir sürede tek başıma çıkmam dışarı..