karakola gitmeli miyim arkadaşlar bir bakın ya

haklısın canım..şimdi aradım gel diye..halen arabanın sahibi yokmuş ortada..gel gidelim dedim karakola..nafile o halen kendi verecek cezasını...diyorumya kanunen ceza almazlar diye düşünüyor eşim..

canım eşinin polis arkadasları var madem sorsa ya ceza alır mı diye ?? Bence alır sonucta araç ile takip ediyor taciz ediyor

zor durumda kalmışsın polise şikayet ediyorsun buraya gelmeniz gerek diyor oldu canım oraya kadar gitsem zaten indircek başkasını bulurum

zor durumda kalmışsın polise şikayet ediyorsun buraya gelmeniz gerek diyor oldu canım oraya kadar gitsem zaten indircek başkasını bulurum

hayatımda ilk defa polisi aradım..ve aynen dediğiniz gibi merkeze gelin şikayet için diyorlar...güler misin ağlar mısın...demekki ölmemiz lazım ki gelip baksınlar..zaten o an telefonla armasan başıma musallat olmuşlardı gitmiyolardı peşime sürdüler arabayı...desenizki arasokak falan ,gayet kocaman merkezi bir yol ve jandarmaya 2 dk yürüme mesafesinde oldu herşey...eşim eve geldi..polis bir arkadaşından haber bekliyor.

bence siz bireysel olarak o kişilerle kendinişz hesaplaşmayın. cunku bu tipler çok tekinsiz olurlar polise şikayet edin ama kendiniz gidip de konusmayın o iğrenç insanlarla... çok geçmiş olsun.umarım tekrarı asla olmaz..

Cinsel taciz var burada olay anlattıgınız gibiyse, cezası 3 aydan 2 yıla kadardır. Ama kanıtlamak gerekır. Tanık ,MOBESE kayıtları ,çevrede magazalar falan varsa onların güvenlik kameralarına görüntü girmiş olabilir belki. Ayrıca sabıkası yoksa muhtemelen cezayı 5 yıl suç işlemediği takdirde çekmeyecektir. Sakın cam çerçeve indirmeye kalkmayın, haklıyken haksız duruma düşeceginiz, ceza alacagınız gibi, adamı da kendinize düşman edinirsiniz... bence adam polisi aradıgınızı görünce topukladıgı için o korku ona yeter, size bulaşmaz bir daha bence. Ama eger tekrar ederse şikayet edin benim kanaatim.

Allahım böyle pis sapıklardan kızımı benı ve tüm kadınları korusunartık yetinmeyi bilmiyorlar tatmın olmak için her türlü tacize basvuruyor ınsanlık dışı varlıklar

Çok geçmiş olsun. Bence şikayette bulunun. Sonuç çıkar veya çıkmaz ama en azından içiniz rahat eder, yapabileceğinizi yapmış olursunuz. Bakarsınız gerçekten ceza da alır, biraz huzuru bozulur. Böyle durumlarda herkes susmayı tercih ediyor, bu olanlar da yapanların yanına kar kalıyor.

arkadaşlar olay biraz netleşti.

az önce eşimin çok yakın arkadaşı bir polis vardı çağırdık o geldi bize.beraber çıktık o aracın oraya gittik..polis arkadaş aracın sahibini buldu..aracın sahibi çok büyük bir marketin sahibi ve araç kiralıkmış..adam aracı kiralıyormuş..bizimkiler gidip aracın sahibi adamı kahvede yakaladılar senin arabanla bugün böyle böyle bişey yapılmış diye..adamda çok sinirlenmiş sonuçta ben şikayet etsem olay ona kalacak...yarın o kiralayan gençleri eşimle ve o polis arkadaşla yüzleştirecek...eşime dedim yinede şikayet edecem diye..

polis arkadaş sadece para cezası alır diyo en fazla..bence uğraşma biz iyice yarın korkutalım dedi...ama yinede şikayetçi olmak istiyorum ben..eşim yarın bir bulsun o i.leri o bana yeter.

bu arada arac sahibi demişki aracı kiraladığım kişi mülayim bir adamdı diye...eşimde saydırmış bir güzel adama..ben senin arabayı cam çerceve indirecektim yere diye...off ya insanlık nereye gidiyor...

git araba kirala her türlü hovardalığı yap,sonra götür arabayı geri ver sahibine..çok sinirliyim

Agzina saglik!
bu arada kocani katil edersin sen bu gibi durumlari bence ciddi bir durum olmadan anlatmaman gerekiyor, yani demek istedigim, belki adam gelen gidene kafa bulup eyleniyordur. Belki sizi tanimiyor, bir daha karsiniza cikmayacakdi. Eyer kocanla karsi, karsiya gelmis olsalardi, ne olacagini tahmin bile etmek istemem. Sirf maniak birisi ise, intikam alacagim diye size kotu bir sey yapa bilir. Boyle bir durumda cevrenizden yardim ala bilirsiniz, bagirin, cagirin, korkmadiginizi bilsin, yoksa onun icin daha eylenceli olur. En iyiside tukurugunu birikdirip, camdan disariya cikardigi suratina yaklasip tukurmekve hemen hizli bir sekilde uzaklas

ben böyle bir olayı kesinlikle anlatırım eşime çünkü olay evimin çok yakınında oldu..yarın aynı şeyin tekrarlanıp tekrarlanmayacağını bilememki..yarın yine aynısı olsa ve ben eşime yarın anlatsam kıyamet kopardı.

valla tükürmek iyi fikirde o kadar yaklaşmaya korkarım ben ya....zaten bende karşılığını verdim ama anlamadı.telefonla polisi arayınca kaçtı..yoksa bırakmazlardı peşimi. yakındada kimse yoktu ki maalesef

bu dünyayı ne sapık ruhlu insanlarla paylaşıyoruz allah aşkına güpe gündüz bir kadına nasıl askıntı olabilirler ya kanunlarda caydırıcılık yokki adamda biliyo ceza almıyacağını tabi yapıyor.kanunlarda caydırıcılık yok polis bile oturduğu yerden merkeze gelmeniz gerekiyo diyo polis gitmesi lazım değilmi mağdurun yanına allahım ya

ben de karakola gitmeniz gerekir diye düşünüyorum. eşinize bir zarar vermesinler, ayrıca belki korkar bir daha rahatsız etmezler.

yani soylesen kotu, soylemezsen kotu..( kucuk harfler icin uzgunum)

ben sahsen esime zarar verir diye, soylemeye korkardim, yada esim delirir ona zarar verir diye,

en kotusude, seni cezalandirmak icin, seni bir yerde sikisdira bilir.

Telefonla polisi aradim dedin ya, adam yine korkak cikmis, kacmis gitmis. Beni baynen böyle delinin biri, oda karanlikda takip etmisdi, kontörümde yokki, babama yada kardesime arasam ozaman aklima mahsuz telefonumu alip cocuk gibi, babamla konusuyor gibi yapmisdim, ama adam hizli hizli adimlarla evime kadar takip etmisdi ( delinin deliside var). ödum kopmusdu, bu yuzden panik yapmani anliyorum, ama oyle bir durumda asla korkdugunu belli etmemen gerekir, aksi takdirden bundan buyuk sevk aliyorlar bu serseriler.

Gerci, esin onun aracini biliyor simdi oyle degilmi? kezin simdi arasdirir ve onu yakalar:44:

iciniz nasil rahat ediyor acaba esiniz o adamlarin pesine düsmüsken?
Hadi diyelim buldu, mertce dövüsebilecek insanlarmi size sarkintilik edenler?
Ya esinize birsey yapsalar Allah korusun, yada esiniz o sinirle bir sey yapsa!!!
Durduk yere al basina belayi.!
Ben olsam pLaka da elimdeyken gider polise sikayetimi bildirip gorevimi yaparim
esime söylemem bile. Ne diye saliyorsunuz adami üstlerine!!!
(simdi bütün yorumlari okudumda,vallahi bir arkadasin dedigi gibi katil edersiniz siz esinizi,
cezasini bulmayacaklarindan korkuyorsunuz, esiniz ne ceza verecek,öldürecek mi ölecek mi.?
)

Son düzenleme:
eşine söyleyerek iyi yaptığını düsünüyorum ama bence sen böyle davrandıkca eşinin basına bişe gelmesi an meselesi.Anlattıklarından anladığım kadarıyla nerdeyse eşine 'git adamları bul onlarla kavga et döver misin dayak mı yersin bilemem ama intikamımı al ' der gibisin. bence senin biraz daha sakin olman gerekli canım ...

arkadaşım konu noldu çok merak ettik..
umarım eşinizin başına bişi gelmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…