- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Dünya tatlısı bicir bicir bi kızı var maşallah bende çok üzülüyorum Karisi maddi olarak adamdan varlıklı muhtacta degil ama evi birakip gitmisti sevdigi icin döndü sonrada hastalik kapti daha ne sevgide bi yere kadar neden devam ediyor anlamış değilim.. kiza üzülüyorumBu b.oktan herifin karısına çocuğuna üzüldüm
Allah yardımcıları olsun
Dünya tatlısı bicir bicir bi kızı var maşallah bende çok üzülüyorum Karisi maddi olarak adamdan varlıklı muhtacta degil ama evi birakip gitmisti sevdigi icin döndü sonrada hastalik kapti daha ne sevgide bi yere kadar neden devam ediyor anlamış değilim.. kiza üzülüyorum
Allah kurtarmış sevindim adınıza.. Bende sert yapiyorum ama ters tepiyo işte.. Sorsan benden kıymetli değil ama lafta Karşımda ki insan bi şekilde erkek arkadasimin gönlünü yapio Çünkü çocukluğundan beri taniyo erkek erkeğe balikti mangaldi dalisti oyundu güzel vakit geçiriyorlar ben bu taraftan ortada bişi yokken olay çıkaran tip konumuna düşüyorum. Yok yere dirdir eden sevgili misali..
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmissiniz.. Bende nerdeyse aynı cumleleri kurdum sadece o varsa ben yokum kismi hariç ama sadece bi dönem uzak durdu sonra ablasinin kizi ameliyat olmuş gitmem lazim dedi ve sardik basa burda hiç tanimadigim insanlar bile anlıyorken beni sevdiğim insanin anlamamasi ne acı Benim tehditimle uzak durmasi bile kötü kendi görüp uzaklaşmasi gerekirkenBence kesin tavır koyun. Bu adamın size zararı olacaktır. Bir an önce hayatınızdan çıkarın.
Sizinle empati yaptım. Ben olsam neler derdim...
Bu adam karaktersiz biri. Her türlü kötü alışkanlığı ve suçları var. Sen de buna ortak olarak onun kirli işlerine bulaşıyorsun. Kendini kullandırtmadığını görebilseydim bu kadar endişelenmezdim. Ama bu kişi her pisliğini seninle örtüyor. Başına belki birçok bela açılacak. Hiç düşünmüyor musun?
Sana da aynı karaktersiz etiketi yapıştırılmasından hoşlanır mısın?
Kendini harcıyorsun bir vefa borcu uğuruna. Başkalarının mutluluğu için kendini dibe sokuyorsun. Madem başkalarını bu kadar çok düşünüyorsun, biraz da aileni düşün, beni düşün.
Ailen ve ben bu konuda çok endişeliyiz. Bu adamı etrafımızda her gördüğümde bir şeyler yapacakmış hissine kapılıyorum. Her gün izlediğim haberlerdeki pisliklere o kadar benziyor ki başımıza bir şey gelecekmiş gibi sanki, çok tedirginim. Ben hayatımı böyle devam ettirmek istemiyorum. Kendin için değilse de benim için hayatındaki bu gereksiz kişiyi çıkarır mısın? O hayatında olduğu müddetçe ben hayatında kalamayacağım çünkü. Bu konudaki tavrım hiçbir zaman değişmeyecek.
Bu adamla 20 senedir arkadaş zaten belkide o çok iyi oyuncu dediğiniz gibi ben körumdur neden olmasın...Yani bu adamla takıla takıla aynı onun gibi olacağına eminim. Bide benim aklıma takılan acaba gözü kör olan sevgiliniz değil de siz olmayasınız? Aslında sevgilinizle bu arkadaşı al birini vur ötekine olmasın?
Canım zararın neresinden dönülse kardır..Bu adamla 20 senedir arkadaş zaten belkide o çok iyi oyuncu dediğiniz gibi ben körumdur neden olmasın...
Belki oralara kalmayacak durum yinede uyarı için sağolun..Kesinlikle erkek arkadaşınızın gerçek yüzünü görmediğinizi düşünüyorum.
Kişi arkadaşından belli olur, dostlarsa, bu adamlar birbiriyle anlaşıyor, demek huylar yakın.
Karısına yaptıklarını, o da bir gün sana uygulayacak diye his geldi bana.
Hislerim cok kuvvetlidir, dikkat et lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?