- 21 Şubat 2023
- 87
- 9
- 16
- 28
- Konu Sahibi blackwoman_
-
Sürekli bi laf atma durumu var ve labalice konuşma. Yani işimimi yapıcam. Yoksa bunlarla mı uğraşıcam işimi ikinci plana mı atcam bilemiyorumHayatınız boyunca böyle insanlara rastlayacaksiniz. Kimseye taviz vermeyin ve işinize gitmeye devam edin. Belki de amaçları zaten sizi bu hale getirmek ve siz gitmeyip evde ağlarken onlar kesin gelmedi ve evde ağlıyodur bu diye sizinle alay bile edio olabilirler. Ben olsaydım inadına giderdim ve hiçbirini de takmazdim :)
Bu zorbaca tavırlara aldırmayın. Gitmeyerek onların egosunu besliosunuz zaten. Ne gerek var böyle ağlayıp üzülmeye? Çoluk çocukla uğraştığınıza değmez üzülmeyin :)Sürekli bi laf atma durumu var ve labalice konuşma. Yani işimimi yapıcam. Yoksa bunlarla mı uğraşıcam işimi ikinci plana mı atcam bilemiyorum
Arkamdan konuşma olsa yine iyi ya. Karşıdan dükkanın içine bağırmalar var adımı söyleyip yani siz hanginiz dayanabilirdiniz böle bişeye bilemiyorum.İşte dediğim gibi kendilerine eğlence arıyorlar. Bence sinirlerinizi bozup hiç çıkışmayın bu sefer de bununla dalga geçecekler. Sanırım sizin yerinizde olsam asla muhattap olmazdım ve uzak dururdum arkamdan istedikleri kadar konuşsunlar.
Yani gerçekten tek o değil yani artık herkesin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum bu insanların içinde kala kala. Onlar gibi laf mı sokayım busefer onları önemsediğimi dert ettiğimi düşüncekler gerçekten şaşırdım napcağımıBu zorbaca tavırlara aldırmayın. Gitmeyerek onların egosunu besliosunuz zaten. Ne gerek var böyle ağlayıp üzülmeye? Çoluk çocukla uğraştığınıza değmez üzülmeyin :)
Bu konu gerçekten feminist yanımı alevlendirdi :) ne cevap verin ne de gitmemezlik yapın. Görmezden gelin emin olun böyle daha çok çıldırırlar :))Yani gerçekten tek o değil yani artık herkesin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum bu insanların içinde kala kala. Onlar gibi laf mı sokayım busefer onları önemsediğimi dert ettiğimi düşüncekler gerçekten şaşırdım napcağımı
Onuda yaptım kendilerini göstermek için bağırıp laf atmalar varBu konu gerçekten feminist yanımı alevlendirdi :) ne cevap verin ne de gitmemezlik yapın. Görmezden gelin emin olun böyle daha çok çıldırırlar :))
Nasıl da delirmisler. Bunlar çoluk çocuk lise ortamı gibi ya saçma sapan gerçekten :) 26 yaşında bi kadinsiniz bosverin böyle şeyleri :)Onuda yaptım kendilerini göstermek için bağırıp laf atmalar var
Onların hakettiği dilden konuşmak lazım oyüzden. Ama busefer zaten içlerinde bişe var iyice dolcaklarNasıl da delirmisler. Bunlar çoluk çocuk lise ortamı gibi ya saçma sapan gerçekten :) 26 yaşında bi kadinsiniz bosverin böyle şeyleri :)
Hemen ayrıl oradan mutlu bir şekilde çalışmak çok önemli. Oraya nasıl girdiysen başka yere de pekala girebilirsin, seni tutan ne yılların tazminatı mi var? Bence öyle olsa bile insanın ruh sağlığı herşeyden onemli. Bak sana kendimden örnek vereyim ben bir yere başlamıştım ama daha ilk aydan anladım insanlar çok baskaydi, asla aynı frekansta olamadık. Yöneticiler de ona keza kaba insanlardı. 6 ay dayanabildim, çıktım 2 ay ara verdim inan kendime geldim hastaliklarim düzeldi, insanlarla iletişim kurmaktan bile sogumustum. Şimdi 2 firma arasında karar vericem ve ikisi de beni sıcak karşıladılar sorun bende değilmiş. Sen de pekala mutlu olabileceğin yer bulursun, herşey seninle ilgili değilArkadaşlar 26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar herkes kadar acılar çekerek geldim. İşyerlerinde sevdiğim kadar sevmediğim insanlarda oldu. Aşk hayatım zaten fasa fiso hep bi bokluk oldu. Keza arkadaşlık ilişkilerimden darbeler yedim. Neden bilmiyorum mutluluğumu insanlara bağladım belkide kendimi mutlu hissedemiyodum sevemiyodum. Hep ben çabalıyodum insanlar beni severse kendimi daha mutlu hissediyordum. Şuanda hiç sevmediğim iki yüzlü insanların arasında çalışıyorum işyerinde tek başımayım. İş çevresinde böle dükkanlar yanyna öle ki hergün enerjim emiliyor. Şöyle bunlardan bitanesi benim zayıf noktalarımı bilip üzerime oynuyor. Beni kışkırtıp sinirlendirip karşıma geçip insanlarla gülüyo, yüzüne güldüğü insanın arkasından konuşuyor. Bitanesi sürekli benle konuşurdu yanımda biri varken. En son arkadaşımda işten çıkınca dğerinin yanına geçti ben yanlarına gidiyorum ayıp olmasın diye bu sefer bakıyorum alttan alta laf sokmaya çalışmalar başladı bu kişide ve gerçekten çok kırıldım hiç beklemezdim. Çünkü onun çalıştığı yerde onun yüzünden işten 4 kişi çıktı heralde sataşcak kimseyi bulamayınca gözüne benide kestirdi moralim bozuk biliyo iki gün izin almadım direk geliyoo nasıl iyimi böle bilmemne gerçekten eskiden gülüp geçerdim şuan kaldıramıyorum. Neden tükenmişlik mi bilmiyorum bu tip insanlarla uğraşmak için sürekli sakin kalıp gülüp geçmeye çalışıyorum. Artık rol yapmaya mecalim kalmadı. Düştüğümü görüncede normalde yapmadığını yapıyo muhabbet arasında beni dışlamaya başladı. Yaşları benden büyük hepsnin bide daha olgunca davranmak yerine böle durumlar peşindeler.Sizce sorun bende mi napmalıyım bilmiyorum iki haftadır işe gitmiyorum. Gitmekte istemiyorum özgüvenimi kırmaya yönelik hareketleri manipüleleri görüyorum çünkü. Bana bi yol gösterirmisiniz ne öneriyosunuz gerçekten artık okadar yoruldum ki izin aldığım 2 haftadır evde ağlıyorum sadece yemek yemiyorum. İnsanlardan soğudum hayatım boyunca böle insanlarla mı uğraşcağımı düşündükçe yaşamak istemiyorum
İçlerinde ne gibi bişey olabilir ki? Siz bi sırrinizi mı verdiniz derdinizi mi paylaştınız da böyle söylüyorsunuz?:)Onların hakettiği dilden konuşmak lazım oyüzden. Ama busefer zaten içlerinde bişe var iyice dolcaklar
Hayır gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Başkalarınada yaptıkları için daha önceİçlerinde ne gibi bişey olabilir ki? Siz bi sırrinizi mı verdiniz derdinizi mi paylaştınız da böyle söylüyorsunuz?:)
Zaten sürekli ağzımı aramaya çalışıyolar o huylarıda varİçlerinde ne gibi bişey olabilir ki? Siz bi sırrinizi mı verdiniz derdinizi mi paylaştınız da böyle söylüyorsunuz?:)
Verdiğin örnek pek açıklayıcı değil ama özel sektör gırgıra vurulmazsa çekilmezArkadaşlar 26 yaşındayım. Bu yaşıma kadar herkes kadar acılar çekerek geldim. İşyerlerinde sevdiğim kadar sevmediğim insanlarda oldu. Aşk hayatım zaten fasa fiso hep bi bokluk oldu. Keza arkadaşlık ilişkilerimden darbeler yedim. Neden bilmiyorum mutluluğumu insanlara bağladım belkide kendimi mutlu hissedemiyodum sevemiyodum. Hep ben çabalıyodum insanlar beni severse kendimi daha mutlu hissediyordum. Şuanda hiç sevmediğim iki yüzlü insanların arasında çalışıyorum işyerinde tek başımayım. İş çevresinde böle dükkanlar yanyna öle ki hergün enerjim emiliyor. Şöyle bunlardan bitanesi benim zayıf noktalarımı bilip üzerime oynuyor. Beni kışkırtıp sinirlendirip karşıma geçip insanlarla gülüyo, yüzüne güldüğü insanın arkasından konuşuyor. Bitanesi sürekli benle konuşurdu yanımda biri varken. En son arkadaşımda işten çıkınca dğerinin yanına geçti ben yanlarına gidiyorum ayıp olmasın diye bu sefer bakıyorum alttan alta laf sokmaya çalışmalar başladı bu kişide ve gerçekten çok kırıldım hiç beklemezdim. Çünkü onun çalıştığı yerde onun yüzünden işten 4 kişi çıktı heralde sataşcak kimseyi bulamayınca gözüne benide kestirdi moralim bozuk biliyo iki gün izin almadım direk geliyoo nasıl iyimi böle bilmemne gerçekten eskiden gülüp geçerdim şuan kaldıramıyorum. Neden tükenmişlik mi bilmiyorum bu tip insanlarla uğraşmak için sürekli sakin kalıp gülüp geçmeye çalışıyorum. Artık rol yapmaya mecalim kalmadı. Düştüğümü görüncede normalde yapmadığını yapıyo muhabbet arasında beni dışlamaya başladı. Yaşları benden büyük hepsnin bide daha olgunca davranmak yerine böle durumlar peşindeler.Sizce sorun bende mi napmalıyım bilmiyorum iki haftadır işe gitmiyorum. Gitmekte istemiyorum özgüvenimi kırmaya yönelik hareketleri manipüleleri görüyorum çünkü. Bana bi yol gösterirmisiniz ne öneriyosunuz gerçekten artık okadar yoruldum ki izin aldığım 2 haftadır evde ağlıyorum sadece yemek yemiyorum. İnsanlardan soğudum hayatım boyunca böle insanlarla mı uğraşcağımı düşündükçe yaşamak istemiyorum
Böylede olursam yanlız kalıcam ve zaman zor geçicek. Ayrıca kibirli olmak hiç sevmediğim bişe yani. Benim üzüldüğüm konu ben bu insanların hepsiyle iyiyken yanlız bırakılıp psikoloji olarak kötü bi duruma düşünce böle yapmaları. Beni gerçekten sevmemişler miş gibi gözükmüşlerBence böylelerini adam etmenin tek yolu onlara karşı çok kibirli davranmak. Asla muhatap almamak. Ne yaparlarsa yapsınlar modunuzu onların yanında düşürmemek ve burnundan kıl aldırmamak. Bu konuda kararlı olursanız zavallılaşıp peşinizden koşarlar. Sadece işinize ve kendinize odaklanmaya çalışıp kendinizi merkeze alırsanız sizin sahnenizde siz başrol oynar, onları da figüran yaparsınız. Ama siz şu an onlarla iyi geçinmek adına kendi sahnenizi onlara vermiş, figüran olmuşsunuz.
Normalde kibri ben de sevmem ama kibirliye kibirli olmak gerekir. O zaman komplekse girerler. Yalnız kalacağım diyorsunuz ama şu an bu baskı, dışlamayla zaten yalnızsınız. Onların arkadaşlığı size iyi gelmiyor ki. Her türlü mış gibi yani.Böylede olursam yanlız kalıcam ve zaman zor geçicek. Ayrıca kibirli olmak hiç sevmediğim bişe yani. Benim üzüldüğüm konu ben bu insanların hepsiyle iyiyken yanlız bırakılıp psikoloji olarak kötü bi duruma düşünce böle yapmaları. Beni gerçekten sevmemişler miş gibi gözükmüşler
Bide hepsinin yaşı benden büyük hani bişe dicekleri nezaman nasıl cevap vercem saygısızlığa girmeden bilmiyorumNormalde kibri ben de sevmem ama kibirliye kibirli olmak gerekir. O zaman komplekse girerler. Yalnız kalacağım diyorsunuz ama şu an bu baskı, dışlamayla zaten yalnızsınız. Onların arkadaşlığı size iyi gelmiyor ki. Her türlü mış gibi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?