Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tv değilde bilgisayardaki oyundan kaldırabilmek için vinç gerekiyor. geçenlerde gene çıldırdım ve aynen bilg oyunu bir güzel sildim :)))) bayadır oturmuyordu ama geçen bir oyun aldık çocuk gibi sevinçle bir kere oturdu. ama ben bu kez yermiyim yememmm. he güne 1 saat kota koydum. hakkını kullanmazsa yanıyor hafta sonuna aktarılmıyor. sizde deneyin derim çok güzel. bir de her akşam yürüyüşeçıkartıyorum beraber daha fazla vakit geçirmiş oluyoruz.
benim kocişimde işine aşık. işiyle evlenseydi daha mutlu olurdu. tabi arada bunu diyorum. aa olurmu o mecburiyetten diyor ve başlıyor çalışmaya![]()
Bende mağdurum mağdurumda mağdurum,
Benim eşimde akşam bir diziye konsantre olmuşken en heyecanlı yerinde pattttt diye tv yi kapatır, kızım ve ben "yaaaaaaaaaaaaaa " diye bir bağırırız ama asla açmaz.
Niye böyle yapıyorsun dediğimde de afedersiniz "mal gibi ne bakıyorsunuz" der kızım ve ben de nereye bakalım ya deriz " Bana bakın" der.
Sonra başlar "şu aptal kutusuna niye bu kadar konsantre oluyorsunuz ki zaten akşamdan akşama bir araya geliyoruz hadi herkes günün özetini çıkarsın güzel bir sohbet edelim sonra da 3 yaşındaki oğlumuzla oyun oynayalım" der ve dediğini de yaptırır.
Aslında güzel bir uygulama aslında ama işte bazen insan seyretmek istiyor mesela "öyle bir geçer zaman ki" dizisinde yapmasın diye kızım ve ben bazen rüşvet teklif ediyoruz.![]()