• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karamsar kaldım:(

Şöyle ki benim ailem asla öle pat diye eve gelmez.. Yemek için ısrar etmez.. Yani bende çalışacağım için sadece bana yardımı olur annemin başka karışmaz bana ailem ..
O zaman denemeye değer, nişanlınızla konuşun "bir deneyelim, baktık olmuyor yapamıyoruz taşınırız" diyebilirsiniz.

Şöyle ki benim ailem asla öle pat diye eve gelmez.. Yemek için ısrar etmez.. Yani bende çalışacağım için sadece bana yardımı olur annemin başka karışmaz bana ailem ..

işte sana yardımı olur da hep eli üstünde olur

bu da bağımsız hayatı sekteye uğratır

burada birinin konusu vardı annesi hergün yemek yapıyor işten çıkıp yemeği alıp eve gidiyor vs vs

sonra da hep gezeyim vs vs diyordu ve evimi benimseyemedim demişti hatta

bakın anneniz size yardım etmesin

kiranızı da ödeyin eviniz için yemek vs de yapın

aile olmak böyle olur sadece ikiniz her şeyi ile hayatı halledin ki bağımsız olup kendi ailemizi kurduk deyin

ben iki tarafın ailesine de mesafeden yanayım ve kız ailesinin daha kolay aile içine dahil olduğunu ve bunun da ilk başta göze batmasa da sonradan huzursuzluğun büyük olduğunu buradaki konulardan ve gerçek hayattan çok gözlemledim

Aşağı yukarı durumumuz sizinkiyle aynıydı,biz bu teklifi kabul ettik.Eşim ve ailem çok olgun insanlar olduğundan dolayı huzurumuz kaçmadı aksine her konuda bize destekler.Biz pişman olmadık,ama bu durum farklılık gösterebilir kişilere göre.
Ailenizi eşinizi iyi analiz edip karar verin bence.

işte sana yardımı olur da hep eli üstünde olur

bu da bağımsız hayatı sekteye uğratır

burada birinin konusu vardı annesi hergün yemek yapıyor işten çıkıp yemeği alıp eve gidiyor vs vs

sonra da hep gezeyim vs vs diyordu ve evimi benimseyemedim demişti hatta

bakın anneniz size yardım etmesin

kiranızı da ödeyin eviniz için yemek vs de yapın

aile olmak böyle olur sadece ikiniz her şeyi ile hayatı halledin ki bağımsız olup kendi ailemizi kurduk deyin

ben iki tarafın ailesine de mesafeden yanayım ve kız ailesinin daha kolay aile içine dahil olduğunu ve bunun da ilk başta göze batmasa da sonradan huzursuzluğun büyük olduğunu buradaki konulardan ve gerçek hayattan çok gözlemledim

Şöyle ki ben aileme pek bağımlı değilim aslında para konusunda olsun diğer konularda sanki evde de tek yaşıyormuşum gibi bir yemek yapılıyor sadece :) Elimde olsa zaten en uzak yerlerde oturmak isterdim ama benimde bir hedefim var işte ev sahibi olmak.. Hani eşim ve ben çok iyi paralar kazansak takmam ama ikimizde az maaş alıyoruz.

Kendi ailesiyle oturmayı teklif ediyor ama sen babamın ayrı evinde oturalım deyince ilerde kıyamet kopar diye tehdit ediyor bak seen.
Hayırdır sen kimsin ki kıyamet koparacakmışsın diyemedin mi? Çok pasifsin. Adam sana gözdağı vermiş pısmışsın.

Merhabalar,
Nişanlıyım 6 ay sonra düğünüm olacak..Nişanlım ve ben ev almak istiyoruz fakat kiraya çıkıp almak biraz zor görünüyor.Biz aile apartmanında yaşıyoruz dairenin en alt katıda babama ait yeni tadilat yaptırdı annemde ev alana kadar oturun diyor yalnız nişanlım bu konuda çok kararsız iç güveysi konularına değiniyor.Hatta hiç gelmek istemiyor gerekirse ömür boyu kirada yaşayalım diyor..
Bende ona bunun öyle olmadığını biraz para biriktirip çıkacağımızı eğer rahatsız olursa çıkıp gideceğimizi söyledik ama bana eğer ilerde ailenden bu tarz birşey duyarsam kıyamet kopar dedi :KK43:
Şuan kararsız kaldım :KK43: Ne yapmalıyım ?
ayrı eve cıkın
ev alma işinide evliliginiz tam rayına oturdugunda yapın lütfen.
kimse boşanmak için evlenmez ama böyle bir gercek oldugu için sizleri uyarmak istiyoırum.

Back
X