dur bakalım yaaaaaa daha olan birşey yok kendini bukadar korkutma......zamanında bende çok korkmuştum herşeyi tamam ama illa kusur bulur bizimkiler diyordum ama öyle olmadı çok sevdiler eşimi hiç zorluk çıkarmadılar çok şaşırmıştım boşuna uykularım kaçmış diye ........
aileler bazen düşündüğümüzün tam tersi tepki verebiliyorlar olaylara...seviyorsan arkasında dur ve ailene bunu hissettir ...maddiyatı düşünme kimde varsa onla yaşar gidersiniz ...
canim her baba boyle soyler...
bizimki de boyleydi ama insanin kizinin mutlulugu soz konusuysa akan sular duruyor merak etme boshayallersmile
baban eger cok istedigini anlarsa ve evlenecegin adami da severse bir sorun olmaz canim uzulme zemuszemus
Simdi cat-pat anneme actım konuyu nasıl yaptım bende bilmiyorum. Göz bebekleri büyüdü istemem de istemem oralılar söyle,böyle sacma sapan seyler söyledi ben razı degilim dedi.
Ve konuyu kapattırdı.İstersen simdi istersen bes sene sonra ben razı degilim babana'da ben söylemem zamanı gelince de kendin acarsın konuyu cevabını da alırsın. Tabii acabilirsen dedi. Soktayım.senağlama
canım yaaaaaaa üzüldüm bak şimdiakannehirannen de baya net gibi görünüyor ...babalar kızlarına kıyamaz ilk başta tepki verecektir elbet olmaz v.s sonra yumuşayacaktır olumunekankayizsmilearkadaşlarımın genelde başına geldi herkes yaşıyor genelde duyuyoruz herkesin evladı kendine kıymetli sonuçta ve herzaman en iyisi olsun diyerek kimselere layık göremiyorlar :umursamaz:
sen sevginden,kendinden ve sevgilinden eminsen evlenirseniz seni üzmeyeceğinden eminsen sonuna kadar diren elbet pes edeceklerdir ...ama tereddütlerin varsa seninde biraz daha bekle babana açılmak için sonra onlara mahçup olmakta var canım inşallah sorun olmadan evlenirsiniz a.s.
üzme kendini bende senin durumundayım sen sevdiğinin karakterine güveniyosan sorun yoktur
mal mülk olsa iyi olur ama dünya malınada minnet ememek lazım
ayrıca babanın maddi durumu iyise sana bi ev verir ne olacak kim için kazanıyo parayı mezaramı götürecek
bu arada erkek arkdaş kpss felan girse hani memur olsa daha düzgün bi iş garantili felan belki daha iyi olur ..
memleket meselesi her ailede var sen deki ben ondan başkasıyla evlenmem mecbur vericekler ..:)
Canım babanı asla suclayamazsın adam cok haklı.
Biricik kızı var bu yasına kadar sizi hep rahat ettirmiş.
Anne oldugun da sen de aynı seylerı hissedeceksin.
Şimdi sen bu yasına kadar rahat etmişsin
Az maas alan biriyle evlenirsen eski yasamın olmayacak ve mutsuz olacaksın diye düşünür baban.
Hem dur hele daha varmıs ve erkek arkadasın üniversite mezunu elbet iyi bir işi olacak biraz gayretli hırslı olsun ama..
Para her zaman kazanılır ama huy değişmez, bu benim görüşüm
arkasında duracağın arkadaşını iyi analiz etmen gerekir
ama babanda haklı,herkes evladının rahat etmesini ister canım
ama şimdiden kendini üzme,su yolunu bulur
Sizin için zor bir durum,aileniz size düşkün ve rahat büyütmüş..
Şimdi asgari ücretle çalışan birinin maaşı neye yetebilir ki..
Özellikle sizin yaşam kaliteniz erkek arkadaşınızınkine göre daha yüksek..eğer ben yapabilirim,her şeye katlanırım diyorsanız orasını bilemem..
Ama ailenizi de karşınıza almayın derim..
Onlar emin olun ki saçınızın bir teline zarar gelsin istemezler ve ailenin her zaman mutlaka bir bildiği vardır..
Üzülmeyin,umarım hakkınızda bir hayırlısı vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?