smivula anlattıkların bana hiç inandırıcı gelmedi....ben şunu bir türlü anlayamıyorum bi diyosun maddi problem bir diyosun memleket problemi yok teyzemlerde konuşulunca babam şöyle demiş filan sanki herkes senin durumunu biliyomuş gibi ogünde o konuyu konuşacakları tutmuş ilginç doğrusu... birde insanların kurduğu cümleden bile neyin nekadar doğru olduğunu anlamak mümkün yazılan yorumlara cevaplarına bakıyorum vermiş olmak için cvp vermişsin.... kusura bakma bu benim fikrim...
off yine aynı vak'a......
aynı duyguları ben de yaşadım
ve hatta senden ilerisini de gördüm
maleseff ikna etmeye çabalıyoruz halaa....
deli olucam ben umarım sizde iyi şeyler olur
canim zaten evlensen hemen evlenmeyeceksin
bir kac senemiz var diyorsun..
o zamana kadar daha ne isler ne kapilar acilir sevdigin adama..
ve tam evlenmeye karar verdiginizde ise atiyorum 7 sene gecmisiniz olacak
baban bunuda goz onune alir o zaman..
dile kolay 5 senelik bir maziniz var bir kaca sene sonra evleneceksin 7-8 sene olacak
ayrica
inan her baba kizinin parali, isinde gucunde olan bir adamla evlenmesini ister
heleki kendi memleketindeyse degme keyfine
ama durum baska oluncada zorda olsa kabul ettirebilinir
daha zaman varken takma kafana simdilik
öyle demiş böyle demiş ohooo sen bunlara takılırsan hayatta evlenemezsin. ben babamın biricik kızıyım öyle kıskanır ki beni anlatamam. annemde aynı ben çok ağladım kızımı ağlatacak çile çektşirecek birisne vermem derdi hep. ama ben eşimi sevince onlarda sevdi kaynanamın yaptığı bütün rezillilere çirkefliklere rağmen sırf biz birbirimizi seviyoruz diye verdiler. siz birbirinizi gerçekten sevmeye devam edin allah yardımcınız olurhiç kalbini bozma. nasip değilse olmayacaksa zaten olmaz bunun içinde üzülmene değmez. allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlısı neyse o olsun de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?