Karantinada delireceğim artık

Haklısınız,evet şükürler olsun ki ailemiz sevdiklerimiz iyi ve güvendeler.Bu en büyük şansımız ama nereden bakarsak bakalım zor işte şu kapalı kalma süreci.Rahatız evet ama bunalmak da gayet normal.

Aynen öyle,çünkü süreç gittikçe uzuyor (şu şartlar altında uzamalı da) herkes üstüne düşeni yapmalı.

Gecmis olsun Allah sifa versin. Konu sahibinin de bir sure sonra boyle hissetmesi normal.. herkes ayni sartta degil hastalansalar o da oyle der. Hastalanmasalardi sizde boyle derdiniz ilerde
Aynen öyle,evet sevdiklerimizin yanımızda olması en büyük şans ama şu kapalı kalma durumu da insanı bunaltıyor.Rahatız ama bir yerden sonra sıkıyor.
Keşke bitse gitse şu hastalık,herkes normal hayatına dönse

Evet doğru ama insan okuluna gitmeyi arkadaşlarıyla bir şeyler paylaşmayı hep aynı ortamdan uzaklaşmayı da istiyor.Biliyorum bizimki asla o saydığınız sorunlar kadar büyük değil tabii.

Batmış, en rahatından batmış hem de...

Yan gel yat osman tadında hayatınız var, daha ne istiyorsunuz...
Yaa öyle demeyin evet sevdiklerimiz yanımızda ve sağlıklı bu en büyük şansımız ama cidden karantina süreci her şekilde zor.
Yoksa haklısınız rahatız.Korona dolayısıyla gelen büyük bir derdimiz yok.

Karantina yokken sosyal hayatınızda ne vardı ?

Karantina yokken sosyal hayatınızda ne vardı ?
Okul,arkadaşlar,sorunlarınızı paylaşıp stres atabileceğimiz ortamlar..
Hiçbir zaman öyle kop kop bir hayatım olmadı evet ama özgürlük gerçekten önemli bence.
Ha,sağlık kadar değil orası ayrı.O yüzden çıkmıyoruz bir yere.Zaten dediğim gibi bu şehirde pek ortamım yok.
Bu arada,ben bu yıl yeni girdim üniversiteye.Yani coronadan önce de(bu yıl için sadece) karantinada gibiydim sürekli ders çalış ders çalış arkadaşlarla ilişkileri sınırla vs zor ve stresli bir yıl oldu.Şimdi de okula gidemiyoruz,memnunum aslında bu durumdan ama aile de işe gitmeyince evde tam karantina havası esiyor özel alanın kalmıyor evde de herkes birbirine bulaşınca yoruluyorsun.
Büyük dertler asla değil bunlar ama yoruyor işte

Yanlizligi aşiri seven bende bunaldim cocugum 2 senedir okula gidemiyor oda bunaldi oynayacak kimsesi yok
2 yasindaki kizim korona devri ile buyudu parka dahi gidemiyoruz korkumuzdan
Esim desen hep evde dibimde
Dersler ve odevlerle ciddi ciddi kafayi yiyorum hic ama hic kendimde degilim
Bulundugumuz apt.da koronaya yakalananlar olenler ve karantinada olanlarda var

bence yat kalk dua et ben ailemi 1 sene göremedim yazlıga gitmişlerdi sora corona patladi bidaha dönmediler.. marttan beri eşimle evden calısıyoruz..ben agustosda hamile kaldim... zatn marttan beri kimseyle dogru düzgün görüşmemiştik arada bi iki kaynvalderi görmüştm hamile kalinca üc ay da düşük riskim olunca kimseyle görüşmedim 4 ay tuvalet dışında kalkmadim yerimden daha yeni ayaklandim ve geçen gün aylar sora kaynvaldeleri gördüm bir sene sora dışarida ailemle kapıdan görüştük 10 dk onlarda coronayi yeni atlatmişti.. eve okadr cok kapandimki yakında dışari cikma fobim oluşur diye korkuyorum o sebeple yürüyüşe baslamak istedim ama haftasonu yasaklari geldi .. hafta ici iş geç bitiyor sora yine yasaklar geliyor

İnanin yanlız kalsanız hic çekilmez (bence).En azından kavga gürültü evde yokmuş. Çıkabildiğiniz kadar çıkın doğaya, bisiklet sürün veya yürüyüş yapın

Bunalıp
sokaklara atlayıp
virüsü kapıp
aileye ve kendimize bulastırıp
ki ağır mı atlatırız hafifmi oda mechul?
Bu sekilde ilaclarla devam edecegimize saglıgımız yerinde ailemizle birlikteyiz en kısa sürede kurtulma duası ederek evimizde sabırla devam etmek en iyisi bence..

Çok rahatsın valla bak.
Geçindirmek zorunda olduğun yavruların yok, çıkarıldığın bir işin yok, ödemen gereken krediler ya da tonla borcun yok, sorumlu olduğun kimse yok.

Ve diyorsun ki karantina, yahu kime karantina, kusura bakma ama sana da iki çocuklu bana da karantina tatildir, gerisinin Allah yardımcısı olsun...

İlk defa bukadar evde kalıp ailecek vakit geçirebildik.. güzel yönleriyle bakmaya çalışın,evdeki vakitlerinizi daha eğlenceli hale getirmeye çalışın..

Herkes bunaldı.Kimi en yakını kaybetti, kimi işini kaybetti,kimi sağlığını kaybetti. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ve herkes için çok zor geçiyor. Kendimiz ve sevdiklerimiz için biraz daha sabredelim.Bir an önce geçsin bu süreç tek temennimiz bu

Ne garip bende yalnız olmaktan bunaldm en iyisi yaşadığımiza şükretmek evdeyz ve okdr şanslısın ki ailende evdeymis virüs bulastirck pek kimse de kalmyr benim eşim hastanede calsyr sürekli nöbeti var eve gelince de uyuyor dinlenyr virüs taşıyor diye sürekli tedirginlik aylardır hastalandık mi diye düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…