aynenBöyle devam...
Evet hanımlar iyillik yok artik kötü olunca kıymetli olunuyormus bunu anladım eskiden kocamın ve kaynanamin bir dediklerini iki etmezdim o kadar çok ezerlerdi ki beni artık eskisi gibi değilim diye kıymete bindim kaynanama gelince bir dk oturtmayip iş gosteren kadin artık yok bir iyi bir iyi sormayın kocam desem eskiden anneme git diye baskı yapan adam gitti artık canın ne zaman isterse git diyen adam geldi iyi davranmaktan anlamiyorlarmis bunu anladım paylaşmak istedim
valla canım artık sabrım kalmadı herşeye itiraz etmeye başladım baktım ise yarıyor devam ettim :)ne yaptın kız bunları hizaya getirecek söyle sebeplenen çıkar
aynen canimKararlı olunca kimse istemedigin bir şeyi yaptıramaz.Madem bu dilden anlıyorlar devam.
artık sabrım kalmadı herşeye tamam diyen ben baş kaldırmaya başladım kıymetli oldum demeknaptın ki?
her insanda ayni olmuyot canim..Evet hanımlar iyillik yok artik kötü olunca kıymetli olunuyormus bunu anladım eskiden kocamın ve kaynanamin bir dediklerini iki etmezdim o kadar çok ezerlerdi ki beni artık eskisi gibi değilim diye kıymete bindim kaynanama gelince bir dk oturtmayip iş gosteren kadin artık yok bir iyi bir iyi sormayın kocam desem eskiden anneme git diye baskı yapan adam gitti artık canın ne zaman isterse git diyen adam geldi iyi davranmaktan anlamiyorlarmis bunu anladım paylaşmak istedim
Doğru yolu bulmuşsun arkadaşEvet hanımlar iyillik yok artik kötü olunca kıymetli olunuyormus bunu anladım eskiden kocamın ve kaynanamin bir dediklerini iki etmezdim o kadar çok ezerlerdi ki beni artık eskisi gibi değilim diye kıymete bindim kaynanama gelince bir dk oturtmayip iş gosteren kadin artık yok bir iyi bir iyi sormayın kocam desem eskiden anneme git diye baskı yapan adam gitti artık canın ne zaman isterse git diyen adam geldi iyi davranmaktan anlamiyorlarmis bunu anladım paylaşmak istedim
ilallah ettirdiler dahanasıl yaptın bana da öğret ne olurr ben hala sümsüük arkalarında dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?