Net okumadığınızı düşünüyorum. Çocuklara bakamam demesi söylediğim gibi iş hayatı çok yoğun. Mesela pazar günü işte gitti Pazartesi akşam geldi çok yorgundu sabah işe gitti yine akşam gelecek çarşamba işe gidip perşembe akşam gelecek cuma sabah işe gidip akşam gelecek ctesi sabah gidip pzar öğlen gelecek. Nöbetler çakışmasa da iş çıkışı bile olsa nöbetle çalıştığı için uykusuz oluyorKendi çocuklarına bakamayacağını söyleyen bir adama üçüncü çocuğu yapıp ev hanımı olarak kalmaya devam edin bence.
Kızlar altta da yazdım vakit olarak gerçekten vakti yok zaten şimdiye kadar da çalışmamı istememesinde hep görüşemeyiz nasıl denk geleceğiz diyorduBen çalışmaktan yanayım. İş demek sadece para değil sonuçta. Dediğiniz gibi sosyalleşiyorsunuz, evden biraz olsun uzaklaşmış oluyorsunuz filan. Ama eşinize çok gıcık oldum. Ne demek çocuklarla duramam sen nöbete gidince? Siz niye duruyormuşsunuz o zaman?Bir de 3. çocuğu düşünmek ne büyük cesaret. Adam ne çocuk bakmaya ne ev işine yardım ediyor. Elime çok az para bile kalsa işe giderdim ben.
Oturup bakilmak istenmiyorsa, anne, babanin vakti yoksa ve parayla baskasina baktirilacaksa 3. Cocugun anlam ve onemi nedir diye sordum içimden sadece...
Tabi siz bilirsiniz.
Şöyle sorayım o zaman. Tanıştığınızda siz bir yere atanmış ve çalışıyor olsaydınız sizden istifa etmenizi ve evde durmanızı mı isteyecekti eşiniz?Kızlar altta da yazdım vakit olarak gerçekten vakti yok zaten şimdiye kadar da çalışmamı istememesinde hep görüşemeyiz nasıl denk geleceğiz diyordu
Tanıştığımızda üniversite okuyorduk. İlk tanıştığımızda da bu şekilde çalışacağını biliyordum kendisi de açıkca dile getirmişti benim iş hayatım hep böyle olacak bayramı özel günü çok istediğimiz gibi yaşayamayız diye. İlk çocuğumuzu beklemiyorduk ama 2. Ci en çok ben istedim. 3-4 ay öncesine kadar da çocuklarla ne kadar olursa o kadar sosyal hayatım vardı enazından hergün dışarı çıkabiliyordum.Şöyle sorayım o zaman. Tanıştığınızda siz bir yere atanmış ve çalışıyor olsaydınız sizden istifa etmenizi ve evde durmanızı mı isteyecekti eşiniz?
Net okumadığınızı düşünüyorum. Çocuklara bakamam demesi söylediğim gibi iş hayatı çok yoğun. Mesela pazar günü işte gitti Pazartesi akşam geldi çok yorgundu sabah işe gitti yine akşam gelecek çarşamba işe gidip perşembe akşam gelecek cuma sabah işe gidip akşam gelecek ctesi sabah gidip pzar öğlen gelecek. Nöbetler çakışmasa da iş çıkışı bile olsa nöbetle çalıştığı için uykusuz oluyor
Acaba ben mi yanlış yazdım düzeltme mi yapmam gerekiyor bakmam la bakamam ayrı şey diye düşünüyorum.mesela bu haftayı örnek vereyim eşim pazardan bi dahaki pazara gün içinde evde hiç olamayacak. Artı 3 gece de evde olmayacak. Yani haftanın 6 günü 3 gecesi evde olamıyor genellikleHem çocuk bakmam deyip hep üçüncüyü istemek... Konuya başka yorumum yok.
Ama işe başvurmadan ne kadar maaş olacak öğrenme ihtimalin yok gibi. Herkes eşimin çocuk bakmama durumuna takılmış kimse bu duruma açıklama getirmemiş teşekkür ederimmaas belli olmadan bunlari dusunmek gereksiz bence. asgari ucret icin ben ne kendi duzenimi ne cocuklarin duzenini bozardim, sosyallesmek icin degecek bir para degil bir de bakici tutacaksiniz zaten. ama yok ucreti iyidir bakici parasini da cikinca sizin elinize gercekten para kaliyordur o zaman dusunulebilir.
Konunuzun ana metninde esinizin çalışma saatlerini belirtmezseniz "eşim çok yoğun çalışıyor" cümlesi ile gecistirirseniz bizim de adamcagizin rahatindan vaz geçmemek için çocuklara ben bakamam dediğini düşünürüz.Esiniz zaten yok gibi birşey eve gelince de yemek ve uyumak dışında birşey yapacak halı olmaz.Bu koşullarda çocuklarınız gece gündüz mu bakicida kalacak?Net okumadığınızı düşünüyorum. Çocuklara bakamam demesi söylediğim gibi iş hayatı çok yoğun. Mesela pazar günü işte gitti Pazartesi akşam geldi çok yorgundu sabah işe gitti yine akşam gelecek çarşamba işe gidip perşembe akşam gelecek cuma sabah işe gidip akşam gelecek ctesi sabah gidip pzar öğlen gelecek. Nöbetler çakışmasa da iş çıkışı bile olsa nöbetle çalıştığı için uykusuz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?