Karar veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar size çocuklarım konusunda bi fikir sormuyorum 2-3-4 değil size sorduğum yorum yapıp yardımcı olmak isterseniz hem çocuk hem iş sosyallikmi olur daha çok yoğunlukmu olur. Ya amacınız yardımcı olmak değil yada kendinizi üstün falan göstermeye çalışıyorsunuz. Kaç yaşında lisans mezunu aklı fikri olan bi anneyim size düşmez kaç çocuk yapacağım yada kime ne şartta yapacağım. Yardımcı olmak istiyorsanız sorduğuma cevap verin ama şimdide gelip siz soruyorsanız istediğimiz yorumu yapmaya hakkımız var dersiniz egonuzu mu tatmin ediyorsunuz okulunuzu bitirip çalışıyorsunuz diye ne bu aşağı çekmeler

Çocuk bakmak annenin görevi mi sadece? Biz sizi anladık ama siz anlamıyorsunuz. Yoğun çalışması mazeret değil. Ortak çocuğunuza babası da iş dışında kalan zamanında bakmak zorunda. Ben çalışıyorum çocuğa bakmam diyen adama iki çocuk bile fazla.
Hanımefendi sanıyorum okuduğunuzu anlamada güçlük çekiyorsunuz. Evde olmayan adam çocuğu da mı nöbete götürecek ruhumu gelip bakacak telepati yöntemiyle çocuğun yanında olduğunu mu hissettirecek seçenek ne bana bi açıklayın. İnsanı anlamamazlıktan gelip ısrarla damarına basıp sonrada kocanı savunuyorsun yok senin zaten amacın belli baştan lafları ediyorsunuz. Ayıp ya kocaman insanlarız hepimiz şurda 5. Çocuğu da yapcağım ikimizde nöbete gideceğiz çocuklar birbirine bakacak oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X