Karar Veremiyorum yardım edinn :)

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhabalar tatlı bir derdim için yardım istiyorum

Sevgilime yıl dönümü hediyesi olarak kalpli bir kutu alıp içine kalpli kağıtlardan notlar yazarak koymayı ve buna kurabiyelerden yaptırıp ekliyeceğim ama ;

kurabiye konusunda karar veremiyorum sizcee ?

Böyle küçük küçük özel tasarımlı mı
Eki Görüntüle 767721

Yoksa şöyle büyük bir kurabiye mi tasarlayıp yaptırsam

Eki Görüntüle 767724 Eki Görüntüle 767725

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürlerr

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de çok şekermiş ama bence küçük olanlardan bir sürü koymak daha güzel olur rengarenk. :)

Bence de küçük küçük bir sürü.
Diğerini yiyemezz bitmez yazık olur ama küçüklerden bir tane alır yer, 2 saat sonra bi tane daha yer
nice nice bir sürü yıllara inşallah, çok mutlu olun

İkisi de çok şekermiş ama bence küçük olanlardan bir sürü koymak daha güzel olur rengarenk. :)
Bence de küçük küçük bir sürü.
Diğerini yiyemezz bitmez yazık olur ama küçüklerden bir tane alır yer, 2 saat sonra bi tane daha yer
nice nice bir sürü yıllara inşallah, çok mutlu olun

aslında bitmesini istemiyorum saklamak için de küçükler daha hoş olur gibi ama çok kararsızım büyüklerde çok hoş duruyor ne yapsam bilemiyorum

çok teşekkür ederim aminn inşallah

ılk dortlu guzel
ben olsam 4. yaptırırdım

bence küçük küçükler daha hoş ama büyükler de ayrı güzel :44: her ikisi de güzel ay ben de karar veremedim şu an

bence küçük küçükler daha hoş ama büyükler de ayrı güzel :44: her ikisi de güzel ay ben de karar veremedim şu an

bende o durumdayımm ama saklamak açısından küçükler daha iyi olur snaırımm

Çok hoş düşünmüşsün çok sevinicek :) Bence küçükler daha güzel duruyor. Renkli kağıtlar,renkli kurabiyeler

inanılmaz tatlılar ve inanılmaz güzeller hepsiiiii :) ama ben bi' erkeğin böyle şeyleri çok sevebilceğini sanmıyorum :/ bizi sevdikleri için tabiki mutlu oluyorlar ama bu bir jest yani onu duygulandırıcak birşey olup yanına daha etkileniceği bişey alabilirsin(erkek gözüyle) :) ama dediğim gibi çok güzeller :)

Çok hoş düşünmüşsün çok sevinicek :) Bence küçükler daha güzel duruyor. Renkli kağıtlar,renkli kurabiyeler
evet banada çook şirin geldi kalpli kağıtlar alıp onlardan koyacağım çok şeker bir şey çıkıcak ortaya
biraz ondan biraz ondan yaptır :26:

öyle de olmuyo canım büyüklerde pasta gibi kutuya da sığmaz aslında bilmiyorumm kiii

Bir de küçük kurabiyeleri saklayınca bozulur mu acaba ben hatıra olarak kalsın istiyorum daa :97::97:

hımmm ne alabilirim ki yanına etkileneceği :26: kutunun içine bir de resmimizi koymayı düşünüyorum , kalpli yazılı kağıtlar , kurabiyeler , daha ne olsunnn

nerden nasıl yaptıracaksınız bu kurabıyelerı.
çok güzeller

hımmm ne alabilirim ki yanına etkileneceği :26: kutunun içine bir de resmimizi koymayı düşünüyorum , kalpli yazılı kağıtlar , kurabiyeler , daha ne olsunnn

Diyorum ya cok tatli seyler boyle renkli notlar resimler kurabiyeler bayilirim ben yani :) ama iste onlar erkek boyle daha erkeksi klasik bisey belki bir parfum polo yaka bir tshirt ya da senin bilgidin sevdigi bisey erkek olarak mutlu olacagi :)

Diyorum ya cok tatli seyler boyle renkli notlar resimler kurabiyeler bayilirim ben yani :) ama iste onlar erkek boyle daha erkeksi klasik bisey belki bir parfum polo yaka bir tshirt ya da senin bilgidin sevdigi bisey erkek olarak mutlu olacagi :)

zaten bilerek kıyafet parfüm falan almıyorum sıktı o tarz hediyeler çünkü ben o tarz şeyleri normal zamanlarda alıyorumiçimden geldikçe , o yüzden farklı bir şeyler olsun istiyorum ne olabilir farklııı :44: kutunun içine traş losyonu da mı atıversem ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…