İkisi de çok şekermiş ama bence küçük olanlardan bir sürü koymak daha güzel olur rengarenk. :)
Bence de küçük küçük bir sürü.
Diğerini yiyemezz bitmez yazık olurama küçüklerden bir tane alır yer, 2 saat sonra bi tane daha yer
nice nice bir sürü yıllara inşallah, çok mutlu olun
hapsi çok tatlıııııııııııııııı
bence en güzeli üçüncüsü
gecem gündümüz
ılk dortlu guzel
ben olsam 4. yaptırırdım
bence küçük küçükler daha hoşama büyükler de ayrı güzel :44: her ikisi de güzel ay ben de karar veremedim şu an
evet banada çook şirin geldi kalpli kağıtlar alıp onlardan koyacağım çok şeker bir şey çıkıcak ortayaÇok hoş düşünmüşsün çok sevinicek :) Bence küçükler daha güzel duruyor. Renkli kağıtlar,renkli kurabiyeler
biraz ondan biraz ondan yaptır :26:
inanılmaz tatlılar ve inanılmaz güzeller hepsiiiii :) ama ben bi' erkeğin böyle şeyleri çok sevebilceğini sanmıyorum :/ bizi sevdikleri için tabiki mutlu oluyorlar ama bu bir jest yani onu duygulandırıcak birşey olup yanına daha etkileniceği bişey alabilirsin(erkek gözüyle) :) ama dediğim gibi çok güzeller :)
nerden nasıl yaptıracaksınız bu kurabıyelerı.
çok güzeller
hımmm ne alabilirim ki yanına etkileneceği :26: kutunun içine bir de resmimizi koymayı düşünüyorum , kalpli yazılı kağıtlar , kurabiyeler , daha ne olsunnn
Diyorum ya cok tatli seyler boyle renkli notlar resimler kurabiyeler bayilirim ben yani :) ama iste onlar erkek boyle daha erkeksi klasik bisey belki bir parfum polo yaka bir tshirt ya da senin bilgidin sevdigi bisey erkek olarak mutlu olacagi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?