Karar Veremiyorum yardım edinn :)

Ahahaha ben en son dogumgununde şık bi kalem seti aldım kabı falan herseyi cok şıktı ama onun isi geregi kullanicagi ve sevdigi bisey birde cuzdan aldim yanina :) belkim yardimci olur sanaa :)

Ahahaha ben en son dogumgununde şık bi kalem seti aldım kabı falan herseyi cok şıktı ama onun isi geregi kullanicagi ve sevdigi bisey birde cuzdan aldim yanina :) belkim yardimci olur sanaa :)
hımm o tarz şeyler olmaz da bilemedim ki şimdi başka ne ekleyebilirim
büyük kurabiyeler daha şeker

teşekkür ederim pasta gibi çok şirin dimii yemeye kıyamamm

Bence kendin yap
gül kurabiyesi veya bonibonlu kurabiye yapabilirsin, göze hitap eder
ayrıca sen yaptıgın için, emek verdgin için çok daha degerli olur

Tekrar merhaba

bu kurabiyeleri kendim mi yapsam diye bir fikir geldi aklıma yardımınıza ihtiyacım var

Şimdi ben bu kurabiyeler için ; şeker hamuru , kurabiye kalıbı, kurabiye poşeti ve süsleme ürünleri alıp , internetten tarifine bakarak evde kendim yapabilir miyim :44:

Daha önce hiç denemedim ama becerebilir miyim bilmiyorum , yani satılan hazırların aynısı gibi olur mu sizce , başka neler gerekir o şekilde yapmak için :26:

El emeği olsun istiyorum o yüzden kendim deneyecağim ama olur mu kii kızlarrr

Eklentiler

• $100533.webp
    12 KB · Görüntüleme: 55
  • $100542.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $pr_01_498_min.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $stadter-kurabiye-kase-350x350.webp
    9 KB · Görüntüleme: 66
  • $yildiz-sekilli-draje-350x350.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $BEBEK-KURABIYE-KALIBI-KUPAT-SETI-8-li__53631353_0.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
ben diyecektim sen kendin düşünmüşsün,
ben böyle bir başkasının yaptığını al verden yana değilim, para verip kurabiye aldım al senn olsun demek bana komik geliyor.. kurabiye yapılamacayk şey değil kendi emeğini koy sevgini kat ona şeker kurabiyeler yap. bende hiç anlamazdım ama dünyam için sıvadım kolları kalp kalıplar aldım 3 renkte şeker hamuru aldım kurabiyeyi yoğur,
kalp kalıpları kes
pişir
şeker hamuru aç
kestiğin boyutlara göre kalp kalıpları kes
üzerlerine bal veya şekerli su ile yapıştır
kurabiye kaşesinin fotorafını koymuşsun bence onu hiç alma kullanmak zor oluyor şeker hamuruyla isim yazmayı dene

haydi bol şans ben yaptım dünyam çok beğendi bende çok beğendim onun için uğraş vermek bana keyif veriyor :)

teşekkür ederim nasıl yapıldğından hiç anlamıyorum

evet bende o yüzden el emeği olsun istedim inşallah becerebilirim
şeker hamuru ne kadar gerekir acaba 1 kg olanlardan kaç renk almalıyım ,

kurabiye kaşesi yerine o zaman kalem olanlardan alırım kalemle yazmak daha kolay olur dimi :44:
yani ben hazırlar gibi hoş tasarımlar yapmak istiyorum ama başka neler gerekir ki acaba ,

basmalı kalıpta gerekli dimi

ben yaptırmıştım çok beğenmişti ve aylar oldu hala aynı ilk geldiği günki gibi duruyor , fiyatıda çok uygundu mutlaka yaptır

evet tatlımm ama şimdi kendim yapmaya karar verdim ama nasıl yapacağımmm

bence kendin yapma , benimkide her zaman senin elinin değmediği şeyi ne yapayım der benim uğraşmış olmam mutlu eder ama kurabiyeleri yaptırıp gönderdiğimde çok sevmiş sevinmişti , ilk denemen olacağı için belki tutturamazsın hamuru. Ama illa kendim yapacam dersen ben sana hamur konusunda yardımcı olabilirim , hazır hamurlarda var . İstanbuldaysan eminönünde bu kurabiyelerin aparatlarını malzemelerini bulabileceğin bir sürü dükkan var

Farklı şekillerde küçük olanlar daha güzel .

kendim yapmıyım mııı :26: ama ben şeker hamurunu hazır alıcam kalıplarını süslerini falan sadece kurabiyesini pişirip kesip süslemesini yapıcam , internetten baktım kurabiye için poşetleri çubukları süsleri şeker hamuru falan da satılıyo :126:,
o yüzden rahatça yapabilirim gibi hem benim emeğim olsun istiyorum hazır yaptırmak kolay ama ben hiç uğraşmamış olucam sence güzel fikir değil mi kendim yapmakk

Bi tane büyük yaptır diğerlerini küçük yaptırr :))

Hepside çokk sekerrrr :))

tabi güzel fikir şahane olur ama öncesinde kendin bir dene bakalım nasıl olacak , olmazsa hazır yaptırırsın . Onada emek harcıyosun kendin tasarlıyosun karşıdaki yapıyo

Bi tane büyük yaptır diğerlerini küçük yaptırr :))

Hepside çokk sekerrrr :))
evett öyleler ama karar vermek zorrr
[FONT=Com[/I]ic Sans MS]tabi güzel fikir şahane olur ama öncesinde kendin bir dene bakalım nasıl olacak , olmazsa hazır yaptırırsın . Onada emek harcıyosun kendin tasarlıyosun karşıdaki yapıyo [/FONT]

ayy bilemedim ki şimdi aslında o büyüklerden mi yapsam onu yapmak daha kolay gibi sanki bir de heves ettim kendim yapıcam illaa

Şimdiden alıp evde küçük bir denememi yapsam :121: , kurabiyesini falan yapabilirim herhalde kızlarrrr

evet ama o şekilleri yapmak zor mu acaba :44: :102:

Biraz uğraşman gerekeceği kesin.Olmadı düşündüğün gibi önce deneme yaparsın.İşi garantiye alır son dakikada pürüz çıkmaz.
Umarım resimdekiler gibi güzel olur yaptıkların.

Bu arada avatarın çok sevimli :79::79::79:

ben 3. ve 4. cüyü çok beğendim çok tatlılar minik minik bir sürü hem aynısından ikişer tane olursa birini yer birini saklar:) bunları ist da nerde yapıyorlar ya çok hoşuma gitti benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…