zaten bilerek kıyafet parfüm falan almıyorum sıktı o tarz hediyeler çünkü ben o tarz şeyleri normal zamanlarda alıyorumiçimden geldikçe , o yüzden farklı bir şeyler olsun istiyorumne olabilir farklııı :44: kutunun içine traş losyonu da mı atıversem ?
Ahahahaben en son dogumgununde şık bi kalem seti aldım kabı falan herseyi cok şıktı ama onun isi geregi kullanicagi ve sevdigi bisey birde cuzdan aldim yanina :) belkim yardimci olur sanaa :)
büyük kurabiyeler daha şeker
ben diyecektim sen kendin düşünmüşsün,
ben böyle bir başkasının yaptığını al verden yana değilim, para verip kurabiye aldım al senn olsun demek bana komik geliyor.. kurabiye yapılamacayk şey değil kendi emeğini koy sevgini kat ona şeker kurabiyeler yap. bende hiç anlamazdım ama dünyam için sıvadım kolları kalp kalıplar aldım 3 renkte şeker hamuru aldım kurabiyeyi yoğur,
kalp kalıpları kes
pişir
şeker hamuru aç
kestiğin boyutlara göre kalp kalıpları kes
üzerlerine bal veya şekerli su ile yapıştır
kurabiye kaşesinin fotorafını koymuşsun bence onu hiç alma kullanmak zor oluyor şeker hamuruyla isim yazmayı dene
haydi bol şans ben yaptım dünyam çok beğendi bende çok beğendim onun için uğraş vermek bana keyif veriyor :)
Merhabalar tatlı bir derdim için yardım istiyorum
Sevgilime yıl dönümü hediyesi olarak kalpli bir kutu alıp içine kalpli kağıtlardan notlar yazarak koymayı ve buna kurabiyelerden yaptırıp ekliyeceğim ama ;
kurabiye konusunda karar veremiyorum sizcee ?
Böyle küçük küçük özel tasarımlı mı
Eki Görüntüle 767721 Eki Görüntüle 767722 Eki Görüntüle 767729 Eki Görüntüle 767728
Yoksa şöyle büyük bir kurabiye mi tasarlayıp yaptırsam
Eki Görüntüle 767724 Eki Görüntüle 767725 Eki Görüntüle 767726 Eki Görüntüle 767730
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürlerr
ben yaptırmıştım çok beğenmişti ve aylar oldu hala aynı ilk geldiği günki gibi duruyor , fiyatıda çok uygundu mutlaka yaptır
evet tatlımm ama şimdi kendim yapmaya karar verdim ama nasıl yapacağımmm
bence kendin yapma , benimkide her zaman senin elinin değmediği şeyi ne yapayım der benim uğraşmış olmam mutlu eder ama kurabiyeleri yaptırıp gönderdiğimde çok sevmiş sevinmişti , ilk denemen olacağı için belki tutturamazsın hamuru. Ama illa kendim yapacam dersen ben sana hamur konusunda yardımcı olabilirim , hazır hamurlarda var . İstanbuldaysan eminönünde bu kurabiyelerin aparatlarını malzemelerini bulabileceğin bir sürü dükkan var
kendim yapmıyım mııı :26: ama ben şeker hamurunu hazır alıcam kalıplarını süslerini falan sadece kurabiyesini pişirip kesip süslemesini yapıcam , internetten baktım kurabiye için poşetleri çubukları süsleri şeker hamuru falan da satılıyo :126:,
o yüzden rahatça yapabilirim gibi hem benim emeğim olsun istiyorum hazır yaptırmak kolay ama ben hiç uğraşmamış olucam sence güzel fikir değil mi kendim yapmakk
evett öyleler ama karar vermek zorrrBi tane büyük yaptır diğerlerini küçük yaptırr :))
Hepside çokk sekerrrr :))
[FONT=Com[/I]ic Sans MS]tabi güzel fikir şahane olur ama öncesinde kendin bir dene bakalım nasıl olacak , olmazsa hazır yaptırırsın . Onada emek harcıyosun kendin tasarlıyosun karşıdaki yapıyo[/FONT]
Farklı şekillerde küçük olanlar daha güzel .
evet ama o şekilleri yapmak zor mu acaba :44: :102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?