Biraz uğraşman gerekeceği kesin.Olmadı düşündüğün gibi önce deneme yaparsın.İşi garantiye alır son dakikada pürüz çıkmaz.
Umarım resimdekiler gibi güzel olur yaptıkların.
evet önce ufak bir deneme yaparım , ama dün kurabiyenin üstünün nasıl yapıldığını videolardan izledim kalıplar olduktan sonra çokta zor değilmiş öyle umarım güzel olur canımm
çok teşekkür ederim tatlımm bende çok beğeniyorumm
ben 3. ve 4. cüyü çok beğendim çok tatlılar minik minik bir sürü hem aynısından ikişer tane olursa birini yer birini saklar:) bunları ist da nerde yapıyorlar ya çok hoşuma gitti benim:)
evet bende hem yemek için hemde saklamak için kalsın istiyorum bakalım kendim yapmaya karar verdimm
kurabiye pasta mağazalarında canım internette bir sürü sipariş alan site var ama malzemeler kalıplar falan olduktan sonra yapması kolay göründü gözüme hemde çook keyifli olur
hatta poşetleri kurdelası çubuüu falan da satılıyo
teşekkür ederim nasıl yapıldğından hiç anlamıyorum
evet bende o yüzden el emeği olsun istedim inşallah becerebilirim
şeker hamuru ne kadar gerekir acaba 1 kg olanlardan kaç renk almalıyım ,
kurabiye kaşesi yerine o zaman kalem olanlardan alırım kalemle yazmak daha kolay olur dimi :44:
yani ben hazırlar gibi hoş tasarımlar yapmak istiyorum ama başka neler gerekir ki acaba ,
Canım 1kg olanlar çok fazla gelir 5li 7li paketler var renk renk toplamı 1 kiloya gelenler Eminönü tarafında bulabilirsin uygun fiyata hem daha renkli olur ama bu paketleri bulmak biraz zorlaştı bulamazsan 250grmlık 3 4 paket alsan işini fazlasıyla görür kullanıcagn renkleri yapacakalrını tasarlayarak renkler al. basmalı küçük kalp kalıplar var vs.. pistonlu var onları alabilrsn eminönüne git bir göz at derim :)))
Canım 1kg olanlar çok fazla gelir 5li 7li paketler var renk renk toplamı 1 kiloya gelenler Eminönü tarafında bulabilirsin uygun fiyata hem daha renkli olur ama bu paketleri bulmak biraz zorlaştı bulamazsan 250grmlık 3 4 paket alsan işini fazlasıyla görür kullanıcagn renkleri yapacakalrını tasarlayarak renkler al. basmalı küçük kalp kalıplar var vs.. pistonlu var onları alabilrsn eminönüne git bir göz at derim :)))
viedoları izledim de aynı şeyler hep pek püf noktası yok kaba taslak anlatmışlar , mesela yüz çizimi falan yok
var canım öyle renkli paketler şöyle internette de çok ucuza buldum , ama temel olarak beyaz ve kırmızı renkten 1 kg almak gerekmez mi fazla gider hamur sanki ne bileyim :44:
peki bu yazı kaşesi , pasta dekor yazı kalemi falan gerekir mii
daha almadım canım ne alacağıma karar verdim de bakıyorum daha uygun nerde var diye vaktim biraz varr ama işte figürlere göz , saç , burun falan nasıl yapıyorlar ve kabartma yazıları hamurla mı nasıl yazıyolarr
daha almadım canım ne alacağıma karar verdim de bakıyorum daha uygun nerde var diye vaktim biraz varr ama işte figürlere göz , saç , burun falan nasıl yapıyorlar ve kabartma yazıları hamurla mı nasıl yazıyolarr
saç burun senin el becerine kalmış cnm.eğer yazıları çikolatayla yazcaksan dr oetker in çikolata harf ve rakamları var al onlardan yapıştır üzerine daha kolay
saç burun senin el becerine kalmış cnm.eğer yazıları çikolatayla yazcaksan dr oetker in çikolata harf ve rakamları var al onlardan yapıştır üzerine daha kolay