Karar Veremiyorum yardım edinn :)

evet önce ufak bir deneme yaparım , ama dün kurabiyenin üstünün nasıl yapıldığını videolardan izledim kalıplar olduktan sonra çokta zor değilmiş öyle umarım güzel olur canımm

çok teşekkür ederim tatlımm bende çok beğeniyorumm

ben 3. ve 4. cüyü çok beğendim çok tatlılar minik minik bir sürü hem aynısından ikişer tane olursa birini yer birini saklar:) bunları ist da nerde yapıyorlar ya çok hoşuma gitti benim:)

evet bende hem yemek için hemde saklamak için kalsın istiyorum bakalım kendim yapmaya karar verdimm

kurabiye pasta mağazalarında canım internette bir sürü sipariş alan site var ama malzemeler kalıplar falan olduktan sonra yapması kolay göründü gözüme hemde çook keyifli olur

hatta poşetleri kurdelası çubuüu falan da satılıyo

Yaa bu şekilli merdanelerle nasıl hamurlara şekil yapılıyor , yazı kaşesi nasıl kullanılıyo hiç bir şey anlamadım benn yardımmmm

Canım 1kg olanlar çok fazla gelir 5li 7li paketler var renk renk toplamı 1 kiloya gelenler Eminönü tarafında bulabilirsin uygun fiyata hem daha renkli olur ama bu paketleri bulmak biraz zorlaştı bulamazsan 250grmlık 3 4 paket alsan işini fazlasıyla görür kullanıcagn renkleri yapacakalrını tasarlayarak renkler al. basmalı küçük kalp kalıplar var vs.. pistonlu var onları alabilrsn eminönüne git bir göz at derim :)))

cnm internette videoları yok mu aldın mı malzemeleri

viedoları izledim de aynı şeyler hep pek püf noktası yok kaba taslak anlatmışlar , mesela yüz çizimi falan yok

var canım öyle renkli paketler şöyle internette de çok ucuza buldum , ama temel olarak beyaz ve kırmızı renkten 1 kg almak gerekmez mi fazla gider hamur sanki ne bileyim :44:

peki bu yazı kaşesi , pasta dekor yazı kalemi falan gerekir mii

cnm internette videoları yok mu aldın mı malzemeleri

daha almadım canım ne alacağıma karar verdim de bakıyorum daha uygun nerde var diye vaktim biraz varr ama işte figürlere göz , saç , burun falan nasıl yapıyorlar ve kabartma yazıları hamurla mı nasıl yazıyolarr

saç burun senin el becerine kalmış cnm.eğer yazıları çikolatayla yazcaksan dr oetker in çikolata harf ve rakamları var al onlardan yapıştır üzerine daha kolay

saç burun senin el becerine kalmış cnm.eğer yazıları çikolatayla yazcaksan dr oetker in çikolata harf ve rakamları var al onlardan yapıştır üzerine daha kolay

ben şu kalemlerden alayım diyorum hem çok kullanışlı olur yazması çizmesi nasıll :44:

çok güzelmiş cnm iyi düşünmüşsün al bencede bunlarla hem yazı yazarsın hem kaş göz falanda çizebilirsin yüze ifade verirsin

evet canım çok fazla şeye gerek yok diye düşündüm nasıl olsa ben hediyelik yapıcam , çok beğenirsem kuzenimin mevlütü için de yapabilirimm

Pekii kurabiyesini nasıl yapacağız :44:

internette tarif yazıyor ama püf noktası ne acaba aynısı gibi olur muuu

Kızlarrrrr

Kalıplarım geldi biraz büyük gibiler yani 250 gr hamurun yarısı gidiyo nerdeyse dün bir denedim de :26:

yetmiycek hamurlar sanırım , bir de hamuru açarken çok yapıştı unla açtım komple un oldu hamurun içi falan anlamadım nasıl olucakkk :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…