Karar veremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle yapın. Bir süre de acık deneyin bakalım.nasıl hissedeceksiniz ? Esiniz illaki duruma alışacak siz yeter ki dimdik durup benim kararım diyebilin.

Kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle yapın. Bir süre de acık deneyin bakalım.nasıl hissedeceksiniz ? Esiniz illaki duruma alışacak siz yeter ki dimdik durup benim kararım diyebilin.
Bir aydır açığım kendimi böyle güzel hissediyorum. Fakat evde başımı kapatıyorum öyle de güzel hissediyorum. Eşim diyor istediğin kıyafeti alırım sen yeterki benim de ne istediğime kulak ver diyor.

ben de geçmiştim böyle bir süreçten ilk başta böyle oluyor biraz zaman geçmesi lazım bekleyin... Gerçi psikolojik baskı var üzerinizde bu durumda nasıl olur bilemiyorum.
Benim konuya dini olarak bakış açım değişmişti o yüzden dini bir vicdan azabı yaşamadım eğer bu da varsa durum biraz daha kompleks.

Eşin ve ailesi bu konuyu bu kadar uzatip baski yapacaklarsa ne demeye örtü takan biriyle evlenmemiş ve evlenirken kimse ses cikartmamiş?
Sizin hiç mi haberiniz yoktu evlenmeden önce bu insanlarin bu kafalarindan?

Ne bicim insanlarla evlenip hayati zehir zulüm ediyorsunuz kendinize ya.

Evet dini vicdan azabı da var. Sanki açıldım diye Allah beni cezalandıracakmış gibi geliyor. Psikolojim alt üst

Evlenmeden önce böyle bir şey yoktu. İçlerine girince anladım her şeyi

Hiçbir çıkarımda bulunamadım, istiyor musunuz istemiyor musunuz benim de kafam karıştı
Bunu bende bilmiyorum. Sanırım herkesten önce sorun bende. Neden net olamıyorum acaba. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ama şu el ne der gelin açılmış diye laf edecekler, eşime bir şeyler diyip yuvama zarar gelecek diye düşünüp duruyorum.

Tatlım bir sure düşün , kapalıyken nasılsınız, açıkken nasılsınız , aileyi katmadan düşün .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…