• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Karar veremiyorum :(

NesMah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
63
0
86
Danimarka
Selam kizlar...
Aralikta dugunum olacak ins simdiden gelinliklerre bakmaya basladim...

Okadar model varki netten kafam karisiyor.. Gelinligimi turkiyede alacam yani 7. ayda...

Ne istedigimi de bilmiyorum off...

dekolte fazla olmicak kocis kiziyor :(:( hem sade olacak hemde sik... Uzun dantel islemeli duvak istiyorum da istiyorum bi suru sey istiyorum aslinda..

Umarim bana yardimci olabillecek kimse vardir..

cnmmmmm inan denemeden hiç bi gelinlik güzelmi iyimi anlayamıyorsun..ben netten bisüür begendigimi kaydettim pc ye bulundugum yerden aynısını bulmaya çalıştım yada benzerlerinii ama inan hiç biri üzerimde iyi durmadıı sanki başkasının gelnliig gibi emanet durduuu...aklımda olmayan normalde öle çok begenmedigim bi modeliii giydimmm ve üzerime acaip iyi olduu onu aldım...
kısacası denemeden hiç bi fikir yüürütemio insan:)

cnm bencede bugünden itibaren internetten bakma denemeden anlamıyor insan bende kabarık sade bir model istiyordum ama tam tersi oldu hayırlısı olsun cnm

bu arada nem e katılıyorum :) vereliniortak

ben ilk baktıgım modeli diktirdim giydim herkes gibi neden kararsızlık yasamadım ya sorun bende mi :sinifsinif: dekolte derken straplezde istemiyorsun galiba fizigini söylersen yardımcı olurum

yorumlar icin tsk arkadaslar...

dekolte derken evet straplezde istemiyorum.. Ustune bi dantel bolero veya baska bisiy dusunuyorum..

Su an 38-40 beden kullaniyorum ama ins dugune kadar 36-38 olurum amacim o yani..

tsk simdiden

bu tarz olabilirmi gogus kısmını daha yukarda yaptırırsın
gelinlikmodellerimiz_yenigelinlik5.jpg

bana cok basit geliyor boyle modeller... pcde buna benzer yuz model var :(...

of karar veremicem galiba... dugunumu erteletsem :(

bana cok basit geliyor boyle modeller... pcde buna benzer yuz model var :(...

of karar veremicem galiba... dugunumu erteletsem :(

bende bu tarz gelinlikleri begeniyorum diger modellerde yardımcı olamıcam sana ama gidip denemeden karar veremezsin ztn

cnm şimdi aklıma geldi türkiyeye geldiğinde aysiraya ve akay gelinliğe uğra derim sade ve askılı modeller var ben denemiştim istersen internet sitelerine bak bi

Back
X