karar veremiyorum

InFlames89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
12
2
1
Merhaba,
Bundan 3 yil once ailem araciligiyla biriyle tanistim.2 hafta gibi bir sure konustuk,gorustuk de.. Ben kendimi yeni bi iliskiye hazir hissetmedigim icin ayrilmak istedim.Herhangi bi kusuru yoktu gozumde hala da yok.Biraz cocuk ruhlu,ilgi,sevgi bekleyen biri ve kiskanc... Bunlar her erkekte olabilen seyler diye dusundum o yuzden fazla sorun etmedim.Sorun olan tek sey benim ona hissettigim duygularin adini koyamamam... Cok iyi biri, her defasinda ayrilan ve iliskiyi bitiren ben oldugum halde beni kirmadi dahi ve her defasinda kendine biraz daha cekiduzen vererek karsima gelmesi yani butun bu cabasi,azmi beni etkilemeye bile basladi diyebilirim.Niyeti ciddi bunu biliyorum kendisi de her firsatta dile getiriyor ama sadece bu kadari onunla yuva kurmaya yeter mi bilmiyorum... Sizce peki?

Sevgili olmak yerine normal arkadaş olup önce birbirinizi iyi tanısanız daha iyi olmaz mı ? Zamanla neyden hoşlanıp hoşlanmayacağınızı, bir ilişkiden beklentilerinizi öğrenmiş olursunuz ve bakarsınız duygularınıza bir ad bulursunuz.

bunu denedim ama pek beceremiyor bunu olursa oyle olsun olmazsa hic olmasin diyor,hic kirmak istemiyorum cunku kirilmadim omdam yana

bunu denedim ama pek beceremiyor bunu olursa oyle olsun olmazsa hic olmasin diyor,hic kirmak istemiyorum cunku kirilmadim omdam yana
Az buçuk tanımadan sevgili olunur mu derdim ama artık birbirinizi az çok tanıyorsunuz.
Bir erkekte aradığınız özelliklere sahip ise şans vermek ya da vermemek size kalıyor, bu adam kriterlerime uyuyor diyorsanız deneyebilirsiniz en fazla bir kaç hafta, ayınız gider ama yok uymuyor diyorsanız herkes yoluna baksın.

aradigim ozellikler var sorumluluk sahibi,sorunumuz su direk sozlenelim olmazsa en fazla vazgecersin diyor,ben oyle dusunmuyorum nihayetinde isin icine aile karisacak soz bile olsa.. Vazgecmek de pek kolay olmaz e isinamadigim kisiyle hayat da gecmez... Bu noktada karar veremiyorum.

Direk sözlenmek diye bir şey olamaz çocuk oyuncağı değil ki deneyelim-ayrılalım tekrar deneyelim olmadı yine ayrılalım. Peki neden böyle düşündüğünü söyledi mi ? İyi düşünün sizi şimdiden seçim yapmaya itiyorsa illeride neler olur.

evet ben de oyle dusunuyorum ayrica sizin dediginiz gibi daha simdiden secim yapmak zorunda birakiyorsa ilerisi dusunduruyor ne kadar tandim desen de evlilik baska diye dusunuyorum...

Kesinlikle. Evlilik öyle bugün tanıştık yarın evleniyoruz diyebileceğimiz bir kurum değil, beyfendinin işine gelmiyorsa kendi kaybeder siz mantığınızla hareket ettiğiniz sürece en doğru kararı alacaksınız.

aklimdan gecen de tam olarak boyleydi ama insan kismen de olsa arada kalir ya oyleydim.Daha net su an tsk ederim dusuncenizi paylastiginiz icin

aklimdan gecen de tam olarak boyleydi ama insan kismen de olsa arada kalir ya oyleydim.Daha net su an tsk ederim dusuncenizi paylastiginiz icin
Ömrünüzün sonuna kadar acaba'larla yaşamadıktan sonra sorun yok önemli kararlar almadan önce biraz düşünmek iyidir. Rica ederim.

yaptığı şey çok hoş ama okurken içten içe evlenene kadar mı bu tavırlar diye düşünmedim değil. ki umarım öyle olmaz. ama sadece iyi biri olduğu için onunla evlenmen ikinizede haksızlık olur düşüncesindeyim ben. birlikte daha sık zaman geçirin ve sen sonra duygularından da emin olup öyle bi düşün derim

İyi tanı kendini, düzgün biri olması ailenin aracılığıyla tanışman vs güzel bunlar. ama evlilik sadece bu düşünceyle gitmez arada bir çekim olmalı (gönül bağı)

malesef evlilik böyle, zor bi müessese.. Duygular&düşünceler eşit dengede olmalı, iki açıdan da istek duymalısın. dengeyi tutturduğunu düşünüyorsan ne âla, mutlu olursun inş.

Duygusal olrak bisey hissetmiyorum
Kendisiyle arkadas olrak zaman gecirme
Gecmiste yasadigim olumsuz bir tecrube beni bu sekilde bi dusunceye itti
Duygusal anlda bisey hissetmedigimden ben de oyle dusundum ve kendisine de soyledim bi muddet arkadas kalalim diye ama sabirsiz bi insan ve bu da daha simdiden bana batmaya basliyor ayri sehirlerdeyiz yanyana gelemiyoruz pek telefonla da bi yere kadar

Birşey hissetmiyorsan sadece aile vesilesiyle bu işin olması tatmin eder mi seni? Yani evlilik arkadaşlık akrabalık gibi değildir bütün ilişkilerin üstündedir o sana (mahrem olarak) ailenden bile yakın olacak. Aynı yatağa gireceksin.. daha ilerisi var mı.

ona göre düşün derim

Zaten beni frenleyen nokta orasi kendisini o manada cekici bulamiyorum ve evet kendim de sorguluyorum sadece iyi biri olmasi durumu iyilestirir mi oyle kor bi noktada kaldim dedigim gibi gecmiste kotu bir tecrube yasadim ondan sonra izinca binsure kimseyle gorusmedim sebebi guven bazi seyleei yasadiktan sonra insanlar poser artik kalple degil mantikla hareket eder ya bende de oyle bi sonuc dogdu bu yuzden sizlerden yine de fikir almak istedim

Hayatını birleştiriceğin insan hakkında şüpheye yer olmamalı bence kalbinde..evet işte bu adamla yaşlanırım ben!!! diyebiliyorsa bir kadın ancak o zaman almalı evlilik kararını..tabi bu benim bakış açım,herkes kendi kalbinin sesini dinlemeli cnmm

ben de katılıyorum bu yoruma. 'ben bu insanla evlenmeliyim hayatımı geçirmeliyim' diyebilceğin koşa koşa gelin olmaya gideceğin biri olmalı

Kötü deneyim yaşamış olabilirsin sakın kötü tecrübeler başından geçti diye kendini mantığa zorlama. mantığın da duyguların da o işe tamam desin

belki duygusal olarak biseyler hissetseydim hic bu kadar zaman kaybetmezdim ama insan isinamadigi birine evet diyemiyor.. ki bu da omur boyu herseyini paylasacagin insan... suna da cok dikkat ettim bu kadar zaman icinde arada ask,sevgi olmayinca ufak sorunlar bile ggozde buyuyor katlanilmiyor vesselam.Oysa evlilikte hersey idaredir cevremden gordugum kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…