karar vermek için istihareye yattım

jasminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
189
1
26
Afyon
arkadaşlar 7 gün istihareye yatcam hayırlı bir evlilik kararı almak için.sorunlarımı biliyorsunuz az çok.tek çarem bu kaldı.rüyalarımı burda paylaşcam bilgisi olan yorum yapabilir mi?

dün gece lacivert ve pembe gördüm çoğuncalık.civci falan gördüm.başka bişey görmedim.nişanlımı gördüm birde.

canım bunun yorumunu ehli olan yapabilir birde kendin yapabilirsin rüyalarından bi sonuç çıkaramıyorsan hissiyatına bakacaksın,eğer olumlu ise yani seni sıkmayan ,huzur veren rüyalar ise ona göre yol alacaksın dediğin gibi 7 gün yapmalısın, ama konun kapanabilir rüya yorumu dini içerik falan yasak sanırım;)

arkadaşlar 7 gün istihareye yatcam hayırlı bir evlilik kararı almak için.sorunlarımı biliyorsunuz az çok.tek çarem bu kaldı.rüyalarımı burda paylaşcam bilgisi olan yorum yapabilir mi?

dün gece lacivert ve pembe gördüm çoğuncalık.civci falan gördüm.başka bişey görmedim.nişanlımı gördüm birde.

Canım bende yattım istihareye pek cok konu ıcın. ruyadakı renklerle ılgılı beyaz yesıl ıyı, kırmızı sıyah kotu denır ama soyle de bır durum var ruyalar kısıden kısıye degısır. Yani daha cok sana hıssettırdıgı onemlıdır yanı ruyadan ferah uyanmak gibi bazen bılıncaltı ruyaları da karısabılıyormuş cunku ve ilmi olmayan kımse ruya yorumlayamaz bu durum hayrı şerre cevırebılırmıs bununla ılgılı Peygamberımızın hadısını okumuştum. 7 gun devam et İnşaallah eger ruyalarla ilgili net olarak sonuc alamazsan 7. gunun sonunda 8. gunun sabahı yanı uyandıgında kalbınde dogan meyile gore hareket etmek efdaldir dıye bılıyorum. yıne de bununla ılgılı hadıslerı araştırmanı ısterım Rabbım hayırlısını versin İnşaallah :54::54:

Back
X