Karar vermem lazım,yardım

ben kesinlikle 1 tercih ederdim.
6.45 de evden çıkılacaksa çok daha erken bir saatte uyandırmak zorunda kalacaksınız. Artı dönüş saatiniz çok daha geç.
Çocuk yorulur. ben kıyamazdım.

İlk kreşe yani bize yakın kreşe giderse servis 8 gibi alıyormuş,annemle aynı binadayız.Sabah biz çıktığımızda annem bize iniyor.

ben kesinlikle 1 tercih ederdim.
6.45 de evden çıkılacaksa çok daha erken bir saatte uyandırmak zorunda kalacaksınız. Artı dönüş saatiniz çok daha geç.
Çocuk yorulur. ben kıyamazdım.
Eşim de aynı sebeplerden dolayı ilk kreşe daha sıcak bakıyor,diğeri de gün içinde gidip gelebileceğim bir yer. Kafam çorba oldu yani.

Eşim de aynı sebeplerden dolayı ilk kreşe daha sıcak bakıyor,diğeri de gün içinde gidip gelebileceğim bir yer. Kafam çorba oldu yani.

ilk hafta yine belli saatlerde uğrar kontrol edersin.
Zamanla buna da gerek kalmaz.
En az 6 da uyandırman gerekecek.
Çok zorlanır kuzu. Üstelik akşam iş dönüş saatinde altunizade trafigi perişan olur.

ilk hafta yine belli saatlerde uğrar kontrol edersin.
Zamanla buna da gerek kalmaz.
En az 6 da uyandırman gerekecek.
Çok zorlanır kuzu. Üstelik akşam iş dönüş saatinde altunizade trafigi perişan olur.
Zaten araba olmasa otobüsle gidersem eve 20:00de varıyorum.Arabayla 18:30 en geç 19:00da varıyoruz
Peki ilk kreşin kalabalık olması normal mi? Arada kaynar sanki ya, 2 kişi nasıl yetişiyor 16 çocuğa aklım alamadığı için kreş konusu askıda kalmıştı

eger evden 8'de cikmasini temin edecek biri varsa ben 1 derim, eger yok ise tabii ki 2 oluyor bu durumda.

Bilmiyorum bende, 10 ve 16 çocuk arasında elbette fark vardır
ama saat anlamında 2 hiç uygun gelmedi bana.
Tabi sen yine içine nasıl sinecekse öyle yap.
Zor bir karar haklısın.

Ben 2 demiştim ama anneannesi servise bindirebilecekse 1.bence. 16 kişi o kadar da kalabalık değil.
6'da mı kalkacak yavrucak, yazık valla o yaşta, uykuya ihtiyacı var. O yüzden 1.diyorum.

Ben olsam 1'i seçerdim. Çocukken o kadar erken uyanmak çok kötü oluyor.

Ikinci hangi semtte sonucta o semtin cocuklariyla vakit gecirecek ve 3 yas herseyi kapma yasi.

Her ikisinin de kreş saatleri ne kadar fazla ya hu.

Minnacık çocuklar o kadar saat nasıl dayanıyor merak içindeyim.

Bence 1. Seçenek.

Daha küçücük o, uykuya ihtiyacı var.
6.45 te evden çıkacak olsa 6 da kaldıracaksınız en azından 7.30 gibi kalkar ve ananesi hemen hazırlar.

Sizden daha erken geldiği için aksam uykusuna yatabilir 1, 1.30 saat kadar. Siz gelince de birlikte vakit geçirirsiniz.

Yavrum uykusuz kalmasın, tabi illa annem olsun diyorsa sizin kontrolunuz gerekliyse 2.

Seçenekler içinde varsa yarı zamanlı başlatmanı öneririm öncelikle. Sabah uykusunu güzelce alıp öğlen sizin evin yakınına gidip akşam saati alınamaz mı acaba?
Çocuklar ne kadar erken başlarsa o kadar çabuk sıkılıyor okuldan maalesef

Saat çok erken olmasa 2 derdim.
1. sinde de evet biraz daha az olsaymış öğrenci sayısı daha iyi olurmuş.
Tam gün uzun değil mi o yaş için bir zorunluluk yoksa, bilemedim.

1 diyorum ben buradan bakınca en mantıklısı o görünüyor çünkü diğer türlü hem siz hem çocuk mahvolacak. Sabah çocuğu erkenden kaldırmak, hazırlamak, kreşe bırakmak,almak falan bunlar hep vakit, sizi çok yorar bence çalışan bir annesiniz kaldı ki ben bekar halimle sabahları 3 dakika daha uyuyabilmenin hesabını yapıyorum, bu durumda sizde daha erken kalkacaksınız ama çocukta perişan olur uykusuz kalır. Otobüsle eve dönmem 8'i buluyor demişsiniz bundan ara ara otobüs kullandığınızı da anladım ben ? Çocukla çok zor olmaz mı ? Eminim ki öyle bir durumda uyuyakalır. 16 kişilik sınıfta çok fazla değil bana göre. Tabi bu benim görüşüm içinize sineni yapın uygulayacak olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…