Karar vermem lazım,yardım

Eve gelip banyosu yapılıp yarım saat oyun kitap okuma vs sonrası uyutulur ise uyku problemi olmaz zaten kreste öğlen uykusunu alır. Yol da yarım saat yine sohbet ederek zaman geçirmiş olursunuz dipdibe

cocuk sabahin erken saatinde tee aksamlara kadar sizin isinizin bitmesini bekleyecek yazik valla daha 3 yasinda sabahin erken saatinde onu nasil uyandiracaksiniz kalkmak istemeyecek.simdi kim bakiyor ona bakmaya devam etsin. okul donemi baslasin yazin bari uyusun yavrucak.

Kızlar bizde ani bir gelişme oldu. Eşimin müdürünün annesinin Bağlarbaşında evi varmış,şuan öğrenci varmış.
"Eğer buradaki kreşi isterseniz annemle konuşayım,kira konusunda da seve seve yardımcı olur"demiş. 4 ayak üstüne mi düşeceğiz nedir :)) Altunizade ve Bağlarbaşı çok yakın sayılır,inş. hayırlısı neyse o olsun

hemi de çok güzel bir yer.
ben üsküdarda yaşamıştım bir dönem de, İstanbulun en sevdiğim yeridir hala.

hemi de çok güzel bir yer.
ben üsküdarda yaşamıştım bir dönem de, İstanbulun en sevdiğim yeridir hala.
Ben de Anadolu yakası aşığıyım; Üsküdar, Caddebostan,Göztepe'yi çok seviyorum. Hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey. İçim kıpır kıpır valla

sizin yakın olmanız açısından direkt 2. diğerini düşünmeye gerek bile yok bence.

hadi insalllah cocugunuzun sagligi rahatligi huzuru onceliginiz olsun birde uykusu...

2 tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…