Bence bir
annen ile aynı binada olduğunu da yazmak lazım yani bir şey olursa o da gidebilir
O kadar erken gidip gelmek çocuğa ağır gelecek siz de ay bu hafta evde kalıp uyusa mı demeye başlayacaksınız vs
Zira anneanne de ayy yavrum yoruluyor diyecek ve istikrar sağlanamayabilir
Bir de 2. Kreşte sizin bıraktığınız ve aldığınız saatte kaç kişi oluyor onu da sorun zira biz açıyoruz diyorlar ama hiç çocuk olmuyor ya da akşam 7 de kapanıyor diyorlar ama diğer çocuklar 6 olmadan gidebiliyor
İlki Taşdelen,diğeri AltunizadeIkinci hangi semtte sonucta o semtin cocuklariyla vakit gecirecek ve 3 yas herseyi kapma yasi.
Seçenekler içinde varsa yarı zamanlı başlatmanı öneririm öncelikle. Sabah uykusunu güzelce alıp öğlen sizin evin yakınına gidip akşam saati alınamaz mı acaba?
Çocuklar ne kadar erken başlarsa o kadar çabuk sıkılıyor okuldan maalesef
Bence bir
annen ile aynı binada olduğunu da yazmak lazım yani bir şey olursa o da gidebilir
O kadar erken gidip gelmek çocuğa ağır gelecek siz de ay bu hafta evde kalıp uyusa mı demeye başlayacaksınız vs
Zira anneanne de ayy yavrum yoruluyor diyecek ve istikrar sağlanamayabilir
Bir de 2. Kreşte sizin bıraktığınız ve aldığınız saatte kaç kişi oluyor onu da sorun zira biz açıyoruz diyorlar ama hiç çocuk olmuyor ya da akşam 7 de kapanıyor diyorlar ama diğer çocuklar 6 olmadan gidebiliyor
Evet şimdi de servis kafama takıldıİlkinde sizden erken çıkarsa evde kim bakacak...ayrıca ben asla çocuğu servise vermezdim,o yüzden ikinci tercih tabiki
2.seçenekteki okulla gidip konuşamadık daha ama eşimle iş çıkışı gidip bir yerine bakalım dedik veee kapı duvar,bahçe kapısı kilitliydiSaat 18:30 filandı demekki en son çıkan çocuk baya erken çıkıyor ben de anlamadım ne iş. Randevu alıp gidip konuşacağız,aklımıza yatmazsa diğer kreşe yarım gün olarak başlatayım diyorum. Ya bu sefer de servis nasıl olacak diye kafama takıldı, abla filan oluyordur inş. serviste.
Evet şimdi de servis kafama takıldıAnnemle aynı binadayız,şuan kızıma o bakıyor. İlk kreşe giderse değişen bir şey olmayacak yani ama serviste sadece şoför varsa ben nasıl güveneceğim,yardımcı ablalar olmuyor mudur
Kreşlerin ikisiyle de konuşayım en iyisi.Sağol canımcımkesin biri oluyordur, artık ilkokullarda bile zorunlu bu.
ki kreşlerde mümkün değil yani, bir değil iki kişi bile olabilir.
biri çocukları alır, diğeri otobüstekilerle ilgilenir.
Kreşlerin ikisiyle de konuşayım en iyisi.Sağol canımcım
1.seçeneğin artısı saatleri. minicik bedeni ikinci seçeneğe dayanabilirmi.koca koca adamlarız biz dayanamıyoruz.biz eşimle hep en iyi okul evine yakın olana okul deriz hep.birde 17,00 de çocuk eve geldiğinde kim karşılayacak kimse yoksa tabikide 2.seçenek o vakit.Kızlar selam,
Bizde yine kritik bir gündem var. Siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi yazar mısınız?
3 yaşında kızım var, eylülde kreşe başlamasını düşünüyorduk ama acaba bu aylarda mı başlasa,yazın evde sıkılmaz diye eşimle konuşuyoruz. Geçen sene karar verdiğim,araştırdığım,müdüresini çok sevdiğim bir kreş var. Evimize yakın sayılır,araçla 10 dk. Buraya 1.alternatif diyelim. Bir de iş yerimin hemen arkasında bir yer var, henüz gidip yüzyüze konuşmadık ama eşimin müdürü 2 çocuğunu buraya gönderiyormuş. Bu iki alternatiften hangisi olmalı bilemedim, kısaca yazmaya çalışacağım;
1.Alternatif
*Eve yakın
*Sanırım daha büyük,köklü bir kreş
*Tek eksisi sınıflar kalabalık,16 kişi
*Kreş +servis 1000TL
*08:00 de çıkıp 17:00de dönecek
2.Alternatif
*İşime yakın,benimle gelip gidecek.Bir durum olursa anında yanında olabileceğim
*Sınıflar 10 kişi civarı
*Diğer alternatife göre daha iyi bir semtte,belki ilerde evi de taşıyabiliriz.Zaten hala aynı düşüncede olursam ilkokul için iyi bir semt ve devlet okulu istiyordum.
*Kreş 900TL,servis yok. Yol 30 dk kadar sürüyor arabayla geliyorum
*Evden bizimle 6:45 gbi çıkıp 18:30 gibi dönecek
Sizce?
tabii ki var servis ablaları.oğlumda okuldaki yardımcı öğretmenlerden biri oluyor her serviste mesela.her servisin devamlı aynı ablası oluyor.Evet şimdi de servis kafama takıldıAnnemle aynı binadayız,şuan kızıma o bakıyor. İlk kreşe giderse değişen bir şey olmayacak yani ama serviste sadece şoför varsa ben nasıl güveneceğim,yardımcı ablalar olmuyor mudur
Doğru hatırlıyorsam yarım gün servisleri 13:00te kalkıyordu yani diğer çocukların uyku saatinde. Bu serviste öğretmen olacağını sanmıyorum ama kim oluyor o önemli detayı sormamışım. Tam gün servisi de 17:00de kalkıyordu,öğlen kalkan servise göre biraz fazla dolaşıyormuş,onda belki öğretmen olabilir.bizim serviste sınıf öğretmenlerimiz oluyor, 2si birden. nadiren biri izinli ise tek kişi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?