Bence de 2 ceyz canım
2.Daha iyi hastalanirsa yada başka bir durum olursa hemen gidersiniz yanina .Kızlar selam,
Bizde yine kritik bir gündem var. Siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi yazar mısınız?
3 yaşında kızım var, eylülde kreşe başlamasını düşünüyorduk ama acaba bu aylarda mı başlasa,yazın evde sıkılmaz diye eşimle konuşuyoruz. Geçen sene karar verdiğim,araştırdığım,müdüresini çok sevdiğim bir kreş var. Evimize yakın sayılır,araçla 10 dk. Buraya 1.alternatif diyelim. Bir de iş yerimin hemen arkasında bir yer var, henüz gidip yüzyüze konuşmadık ama eşimin müdürü 2 çocuğunu buraya gönderiyormuş. Bu iki alternatiften hangisi olmalı bilemedim, kısaca yazmaya çalışacağım;
1.Alternatif
*Eve yakın
*Sanırım daha büyük,köklü bir kreş
*Tek eksisi sınıflar kalabalık,16 kişi
*Kreş +servis 1000TL
2.Alternatif
*İşime yakın,benimle gelip gidecek.Bir durum olursa anında yanında olabileceğim
*Sınıflar 10 kişi civarı
*Diğer alternatife göre daha iyi bir semtte,belki ilerde evi de taşıyabiliriz.Zaten hala aynı düşüncede olursam ilkokul için iyi bir semt ve devlet okulu istiyordum.
*Kreş 900TL,servis yok. Yol 30 dk kadar sürüyor arabayla geliyorum
Sizce?
Ikinci erken gidip gec donecegi icin dezavantajli gibi dursa da zaten senle gidip gelecek canim. Servisle gitmesindense senle yolda vakit gecirmesi daha iyi. Ayrica sen 6.30 gibi donuyorsan 5te eve gidince kimle vakit gecirecek kizin? Senin yakin olman cok daha buyuk avantaj bence. Hele ki ilk zamanlar alisma doneminde sana ihtiyac duymasi durumunda her an yanina gidebilirsin. Yani 2. Secenek daha mantikli duruyor.Sağolun, bana da o daha yakın geliyor. Eşim de birinciye daha sıcak bakıyor.
Yalnız şu önemli bir detay mı bilmiyorum, ilk alternatifte evden 8de çıkıp 5te dönecek.
2.alternatif olursa da bizimle beraber 7ye çeyrek kala çıkıp 6.30 gibi dönecek
2 güzel de yavruyu sabah kaçta uyandıracaksınız ya?
Garibim bırakın yazın uyusun barii..Oy minnoş.
Sitelerinde yemek listesi var mı diye baktım ama göremedim. İlki Taşdelen Nasrettin Hoca,diğeri Altunizade Çocuk Evi. Bu iki yer hakkında bilgisi olanlar varsa dönüş yapsa ne güzel olur :))Yemekleri nasıl ondan da detay bilmem lazım ayrica
İlk kreşe giderse sabah 6.45de mi gidecek ?Kızlar selam,
Bizde yine kritik bir gündem var. Siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi yazar mısınız?
3 yaşında kızım var, eylülde kreşe başlamasını düşünüyorduk ama acaba bu aylarda mı başlasa,yazın evde sıkılmaz diye eşimle konuşuyoruz. Geçen sene karar verdiğim,araştırdığım,müdüresini çok sevdiğim bir kreş var. Evimize yakın sayılır,araçla 10 dk. Buraya 1.alternatif diyelim. Bir de iş yerimin hemen arkasında bir yer var, henüz gidip yüzyüze konuşmadık ama eşimin müdürü 2 çocuğunu buraya gönderiyormuş. Bu iki alternatiften hangisi olmalı bilemedim, kısaca yazmaya çalışacağım;
1.Alternatif
*Eve yakın
*Sanırım daha büyük,köklü bir kreş
*Tek eksisi sınıflar kalabalık,16 kişi
*Kreş +servis 1000TL
*08:00 de çıkıp 17:00de dönecek
2.Alternatif
*İşime yakın,benimle gelip gidecek.Bir durum olursa anında yanında olabileceğim
*Sınıflar 10 kişi civarı
*Diğer alternatife göre daha iyi bir semtte,belki ilerde evi de taşıyabiliriz.Zaten hala aynı düşüncede olursam ilkokul için iyi bir semt ve devlet okulu istiyordum.
*Kreş 900TL,servis yok. Yol 30 dk kadar sürüyor arabayla geliyorum
*Evden bizimle 6:45 gbi çıkıp 18:30 gibi dönecek
Sizce?
Anneannesiyle tüm gün. Aynı binadayız,o yönden çok şükür sıkıntı olmaz.Siz erken çıkınca 1. Alternatifte çocuğu kim servise bindirecek?
Çocuk sabah erkenden uyanmamis olacak 1. Seçenek daha iyi gibi geldi bana.Anneannesiyle tüm gün. Aynı binadayız,o yönden çok şükür sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?