Kararım karar mı

emeinim ki bu durumunuzdan daha kötü olmazsınız ,

annemın bir lafı var bok dökerim bok oğlu boka muhtaç olmam diye , sen de muhtaö olma o pisliğe

dosya temyize gitti ise avukatın kusuru ne karşı tarafa müdahale edemez ki

sizin avukatınız aldı da temyize giden dosyaya ekstra ne yaptı

sonuçta temyize gitmiş gelmesi beklenecek

biz kadinlar neleri atlatmadikkii kendine inan,basaracaksin,guclu ol,saglam dur ve sonra yavrularinla birlikte duzenini oturttugunda"ohh bee dunya varmis" diyeceksinnn lutfen sakin sakin ailen arkandayken pes etme..birdaha arkana bakmaaaa

Sosyal medyada kadınları destekleyen gruplar var, onlarla iletişime geçmeni tavsiye ederim.

Birlikten güç doğar. Şiddete karşı sessiz kalma artık.

Fiziksel şiddet öncesi yıllarca psikolojik şiddet gören kadınların böyle cesur karar almaları gerçekten takdire şayan.
Zordur buna baş kaldırmak. Zorluklar yaşanabilir elbette bu süreçte, ama güvenin kendinize.

Daha yaşınız genc cocuklara anneniz baksın hemen ıse girin ınsallah bulursanız. Bosanayim Duzenım otursun işe oyle gıreyım dıye dusunmeyın iş sıze ıyı gelır farklı ortam olur hem de ailenize maddı acıdan yuk olmamıs olursunuz. Allah yardımcınız olsun siz cok guclusunuz unutmayın

Cok tesekkur ederil insallah hersey yokuna girecek

Insallah cok cok isterim bunu. Guzel mutlu gunller tum kadinlarin hakki

Ya gerçekten mi buna üzüldüm

Iyi ki canim ama ben bosaa davasi avmam anlasmaliyada yanasmaz o

Teşekkürler öyle yapiyorum. Tam 90 gün uzaklastirmaaaa vermisler. Bide yin ederim elimi surmedim itekledim diye ifade vermis. Senelerdir elini surmedi zatenn

Ne güzel yazmışsınız. Asla pes etmeyecegim zaten

INSAallah canim insallah cok sagol

Is ariyorum canim ilk firsatta insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…