esın yanındaymış ne gusel.gıtme yapma dıosa yapma sende
bıde sanırım gelın olunca ınsan ıster ıstemez moda gırıo kv evı temızleme fılan
vicdanen yanı
aslında oyle seyler bızım gorevımız deıl ama dıorum ya gelın olunca sankı zorunlu sen yapmak zorundaymışsın gıbı hıssedıo ınsan
halbukı görümcende yapsa olur
ama adı görümce ıste sende gelınsın
valla bacım ıstersen başbakanın kızı ol evlenince adın degısıo her tavırı sen cekıosun herseyı sen alttan alıosun oysakı görümcen bı arkadasın olsa oyle olmazsın takmazsın konuşmazsın ama ıste adı GORUMCE
valla bacım doğru söylüyosun geliniz diye o moda girdiğimiz doğru ama istesek yapmayız diye bunu düşünmeleri gerekir.geçen yaz tek başıma yapmıştım 2 evin temizliğini gıkım çıkmamıştı.görümcem gelmicem demişti konu kapanmıştı ama bu sene güya beraber yaptık neye yaradı üstelik silinen camları oğlunun su tabancasıyla batırması da cabası tekrar silcem
ıste onu dıorum sekerım yapılanın bı mufakatı yok
bende gıderdım kaynanamın evını temızlemeye
bıkez gıtmemıstm vallahı suratı asıktı ınsan anlıo
ben yokken kım yapıodu acaba yıllarca o kokmus evınız benımı bekledı temızlensın dıye
vallahı hıc mecbur deılsın yapmaya kımse mecbur deıl vıcdanla alakalı bıse
ıste bızdede o vıcdan okadar cokkı bıraksan tum mahalleyı temızlerıztakma tatlım bence cok temız oluncada madalya takmıolar olduğu kadar
Siz eşinizin hatrını sayıp bu zamana kadar yeterince emek vermişsiniz.
Ama eğer görümceniz kardeşinin hatrına sizinle düzgünce iletişim kurmaya çalışmıyorsa zorlamaya gerek yok sanırım..
Gözünüz altında para da değil belli ki. İnsan aptal yerine konulmayı yediremiyor sanırım.Görümcemin ne yapmaya çalıştığını çözemedim eşim kendisine sor diyor benimle ne alıp veremediğin var,derdin ne diye ama ben yüz göz olmak istemiyorum.düğüne yakın ev yerleştirirken enişten sana bilezik getirecek deyip durdu(nişanda çeyrek takmıştı) ben de en sonunda abla gerek yok benim için zahmet etmeyin o kardeşinle senini aranda bana kalsa hediyenin büyüğü küçüğü önemli değil ben maddiyata önem vermem dedim.çünkü görümcemin maddi durumu iyi değil diye biliyodum.tabi bilezik filan gelmedi,büyük altın getirdi bilezik alamamış denildi önemli değil dedim ve ben altını da görmedim.şimdi her bayram kv ve kendisine bayramlık alır bide bana gösterir gelir gelmez baaak bunu anneme bunu kendime aldım diye.ben de ikiniz de güle güle giyin diyorum.ne salakmışım ben de çocuklarına abur cuburlar,kıyafetler alıyordum hep tek dayıları var olsun diye.
Gözünüz altında para da değil belli ki. İnsan aptal yerine konulmayı yediremiyor sanırım.
Ama olsun boşverin. İçleri giderek verdikleri para hayır getirmez zaten size.
Kendini akıllı sansın bırakınç Mutlu olmak için böyle küçük oyunlara ihtiyacı var demekki.
Yazık cidden...
canım benim boşver ya,sen üzerine düşeni yapmışsın daha fazla incelik gösterme sen koparsın sen üzülürsün. insanları en çok sinir eden davranış onlar yokmuş gibi davranmaktır.. Eşinin hatrı için eğer gidersen görümcen yokmuş gibi davranabilirsin.. Sen bilirsin ama yinede.
bi baktım elektirkli süpürge,vileda evi yerleştiriyor.abla yıkayalım demiştim ya böyle temiz olmaz dedim ve ben kalan odaları deterjanlı suyla yıkamaya başladım.
kv evinde mobilya türü eşya yok yerlerde mozaik beton o yüzden her sene yaz temizliğinde halılar kuruyunca eve hortum tutar yerleştirirdik.yine öyle yaparız daha temiz olur diye düşündüm ama hata etmişim.
Öncelikle haddim olmadan şunu yazmak isterim, gerçekten çok temiz kalpli, iyi bir insansınız. Bu zamanda zor böyle gelin bulmak.. Allah yuvanızda ağız tadı versin...
Görümce yüksek ihtimal yorgun olabilir, iş yapmayı sevmiyor olabilir veyahut hemen yapıp kurtulmak istemiş olabilir işten. Karakter meselesi.. Fıtratta titizlik yoksa, zorla olmuyor.. Hata değil belki ama... Koyu olan kısım insanların gücüne gidebilir. Siz ne kadar iyi niyetle söylemiş olursanız olun, karşıdakinin yaptığı işi beğenmemek elbette karaktere göre bu tarz sorunlar çıkarabilir. Ben görümcenin de kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın.. Ama bence bıraksaydınız bildiği gibi yapsaydı.. Annesinin evi sonuçta.. Hem bu kadar yorulmazdınız...
Umarım ne demek istediğimi anlatabildim,
Hayırlı kandiller dilerim,
Selamlar
Benim görümcemde aynı canım hatta fazlası var
3 senedir beni de kabullenemedi sebepsiz sorun çıkarmak da üstüne yoktur
Surat asar,trip yapar,eve gitsek bi şekilde istenmediğimizi yüzünden anlarız
Sonuç: artık görüşmüyoruz
Görüşmeyince kafam rahat
Tabi yine kafanda soru işaretleri oluyor bunlar niye böyle diye
Benim hatam oldu mu diyosun içleniyosun
Eşimde senin eşin gibi benim ona çok yüz verdiğimi,onun yıllardır huyundan vazgeçmediğini söyledi durdu
Bence fazla muhattap olma ve hakettiğinden fazla saygı gösterme
Bu tiplerle samimi oldukça altından bişeyler çıkıyor
Öncelikle sabrınızdan ve iyi niyetinizden dolayı tebrik ediyorum. Eşinizinde dediği gibi çok yüz vermişsiniz. Kendi kızı bile viledayla temizlemeyi tercih ederken, ev işi konusunda pek iştahlı gördüm sizi. Aynılarını ben yapabilirmiydim? Hayır yapamazdım. Üstüne üstük birde görümcenizin kaprisini çekiyorsunuz? Nedir görümceniz, insan üstü bir varlık mı? Kendi değerinizi bilin, bayramda gidin bayramlaşın. Ama kendinizi ezdirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?