KARARİMDAN DONMEMEM LAZİM

Birde beni iteledi vs kackere hatta yuzsuzmusun istemiyorum geliyorsun git konuşmak istemiyorum dedi.benim uzulecegimi bilerek yapıyor takma burda yaşamaya. Bende geri durdum hemen yaklaşmaya çalıştı iteledm .bgn çok onmli bir gün ikimz için. Akşam dışarı çıkarız yazms.ama ben napacagini bilmiyorm çünkü onu çok simarttim hep benden bekliyor saniyorki az yüz verince yelkenler fora..evet hep öyleydi busefer hep bir geri adım kalcam.ins çözülür

Esinin sana olan tepkisi cok sert oncelikle sakin davran ve esine yaklasmayi kes gelme diyorsa gitme biraz kendini naza cek ve konunu tam anlamasam da ayni sehirde kalman gerekiyorsa o zaman esine sart kos bazi seyleri

Mrb 8 yıllık evliyim . Eşimin ailesi ağzıma alinmayacak kadar saygisizlik etti bize maddi manevi vs. En son bu bayramda herşey kötü eşim artk gitmesem trip bile atamaz. Ben kalp krizi gecircektim baya kötü oldum . Eşim tüm olanlardan bana çok iyi oldu yıllardır bekledgm ana geri kavuştum ama bu arada tayin meselemiz vardı .tayin cikmazsa kalirz demiştim ama o bayramdaki olaylar olmamisti daha.. şimdi tayin cikmadi diye eşim küstü ama ona yaklasmama bile izin vermiyor,söz vermişim niye vazgeçmiştim seneye tercih yapmayalım burda yaşayalım diyor. ben dayanamdm baya harap ettim kendimi. Dayanamıyorum artık buralarda bu son olaydan sonra nasıl sulalesine yakın kalırım. Bana yaptıkları asla asla affedilecek şeyler değil. Dansman engelle hepsini dedi. ..eşim kal burda onlarla görüşme diyor.sanki kendi gorusunce yüz bulmayacaklar.ben engellerim bana gelip gidemzler ama o stresi artık yaşayamam sağlığım kötü durumda. . eşim 5 gün oldu başka odada yatıyor ben ilk bugün gttm ama asla sarilmadi bana yoruldm artik onca yasadgmdan sonra.. ben nasıl direneceğim bilmiyorm. . Birde 4veya 6 seneligine gideceğiz uzak bir yere sonra yine döneceğiz memleketine .o arada belki orda eşim daha ii olur kültürden etkileniyor birde ben toparlanms olurm . Nasıl bir strateji izleyebilirim arkadaşlar ne yapmalıyım? Yatağını ayırması,sevgisinden mahrum etmesi vs uzasada ben umrsamayimmi? Net tavrimi gösterip köşeme mi cekiliym.Birde ailem gelck bir haftaya çözmem lazm . lütfen yardım edin ayrıca esimde burada mutsz olursan goderiz demişti en son 4.6 sene razı oldu. Vs. Sozunu bozdum diyor ama yaşadıklarımı biliyo ve kendi de tutmadı bişey yaşamadığı halde.:KK43:(
Siz tayin istiyorsunuz eşiniz gitmek mi istemiyor , söz verdi gitmek için şimdi gitmek mi istemiyor ailesinin olduğu şehirden,
Eğer sizin tayin işi olduysa gidin kurtulun herkesten,alın karşınıza konuşun anlayacağı dilden küsmek neymiş eşinizin kusmesine aldırmayın klasik hayatınızı yaşayın aldırmayın

Yabancı mısınız ? Yazdığınız çok zor anlaşılıyor. Ben anladığım kadarıyla eşinizi bencil buldum, size yaşatılanlara rağmen yanınızda olacağına bir de o tepki gösteriyor ve yatakları ayırıyor.
Tavrınızda kararlı olmazsanız daha çok ezilirsiniz.

Birde beni iteledi vs kackere hatta yuzsuzmusun istemiyorum geliyorsun git konuşmak istemiyorum dedi.benim uzulecegimi bilerek yapıyor takma burda yaşamaya. Bende geri durdum hemen yaklaşmaya çalıştı iteledm .bgn çok onmli bir gün ikimz için. Akşam dışarı çıkarız yazms.ama ben napacagini bilmiyorm çünkü onu çok simarttim hep benden bekliyor saniyorki az yüz verince yelkenler fora..evet hep öyleydi busefer hep bir geri adım kalcam.ins çözülür
Mızmız kocan sağlığından daha önemli değil. Kalp krizi geçirip ölsen en fazla üç gün ağlar bu herif, 3 aya da koluna başkasını takar. Değer mi? Bu kadar kıymetli mi bu adam? Vur kapıyı çık git, hayatını kurtar. O da kabilesiyle koyun koyuna yaşasın mutlu mesut.

Mızmız kocan sağlığından daha önemli değil. Kalp krizi geçirip ölsen en fazla üç gün ağlar bu herif, 3 aya da koluna başkasını takar. Değer mi? Bu kadar kıymetli mi bu adam? Vur kapıyı çık git, hayatını kurtar. O da kabilesiyle koyun koyuna yaşasın mutlu mesut.
Helal olsun ya anladın bir de yorum yaptın 😬 valla bir kere daha okudum yok , anlamıyorum 🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Helal olsun ya anladım bir de yorum yaptın 😬 valla bir kere daha okudum yok , anlamıyorum 🤦🏻‍♀️
Kocası ısrarla yaşadıkları yerden ayrılmıyormuş, özler çünkü evliliğini yıpratan,karısını kalp hastası eden birtanecik sülalesini. Bir de paşam trip yapıyormuş, '' görüşme dedik ya neyine yetmiyor '' diye. Yatakları falan ayırıyormuş.

Benimde başımda var .ailesiyle kuşum o gidiyor bol bol dolup geliyor .toz kondurmuyor .yuvamız dağılacak ama o annesinde anneside hiç biz olamadık hep ailesiydi önceliği ben hep tek kaldım .hiç bir zaman düzelmez aranız çünkü eşiniz onları koruyup size küslük yaptığı zaman hiç yüz vermeyin daha birey olamamış insanla maalesef yaşamak çok zor......

Senı herkese ezdiren kendisi de ezen adama neden yaklasmaya calisip baska odada yatmasını sorun ediyorsun ki?

Kendine gelmesini söyle, gelmezse olacaklardan sorumlu degılım de.
Bır kere rest çek. Bir kere o korksun.

Sureklı neyin kabartması bu?
Kalp krizi seviyesine gelmişsin, baska odada yatan o pesınden giden sen, Ve yaklastırmıyor da yanına.
Bırak Allah askına. İsterse betonda yatsın.

Back
X