KARARİMDAN DONMEMEM LAZİM

Haklısın ama eşim babası bir t
Yazdığından cok bir şey anlaşılmıyor. Sen görüşme eş ailesiyle nerden yüz bulup gelecekler eşinde gitsin kendi görsün bende görüşmüyorum.
Evet haklısın ama aramzda seviye varken onca olay oldu.mesela en son 16 yaşındaki kızları bana bagrdi vs.bende ilk kez tepki gosterdm yuzlerini ortaya döktüler sonunda.... İşin en acıklı hali benmde aile danışmanı oluşum. Ama anlatamadgm çok derin şeyler var. Fakat bu ara bazı egtmler aldm benm empati ve bakış acmla eşimi idare etmeye basladm fakat onn icin çok zor ailesi onada tepki aldı aramıyor vs.bacisi gelms taa uzaktan 2 ay olacak aramamis eşimi.yani eşim benm abarttigimi düşünüyor ve sabretmedigimi.oysa kendisi ailesine dediki size birdaha ge kolaykolay.. ama eşi cocklarinada yapılan samimiyetsizlik ten dedi bence..burada onlara yarım saat uzaklıkta nasl yasarm sürekli cenaze vs gider gelir eşim.onlarda çok arsız zaten. Bı yolunu bulular artı eşim kültürden etkileniyor.gitmem lazm ama eşim i idareetmm zor gibi bir sene bakalm ..siz esinzle sikinti olnuyormu bu?

Esinin sana olan tepkisi cok sert oncelikle sakin davran ve esine yaklasmayi kes gelme diyorsa gitme biraz kendini naza cek ve konunu tam anlamasam da ayni sehirde kalman gerekiyorsa o zaman esine sart kos bazi seyleri
Şart kossamda degsmez çünkü benm yanmda durdu onların yannda ama şimdi farklı çünkü çok iyi biliyorum ve 2. Evliliğin bu. Eskisinde cok sabrliydn tüm sıkıntıyı ben yaşıyorum diyor. Oysa peygamber sabrı dayanmaz bunlara. Beni öyle bir manipule ettiler ki kendimi suçlamaya baslamstm.

Yazdığını anlamadım ki bişey yazayım.
Eşine olumlu şekilde yaklaş. Eğer eşin görüşme diyorsa o bu durumdan memnunsa sorun ne?
Çelişki var. Evet anababsina tepki gösterdi ama bana köyden gelirken ellerini öp dedi. Yasadgm olayı bilseniz.hoca bile kızdı nasl opersin nlarin dedi:(( yani eşim 8 yldr affedip gttimya yine onu bekliyor biliyo m ama olmuycak . direniyor oyun oynuyor ben üstesinden gelcm ins

Mızmız kocan sağlığından daha önemli değil. Kalp krizi geçirip ölsen en fazla üç gün ağlar bu herif, 3 aya da koluna başkasını takar. Değer mi? Bu kadar kıymetli mi bu adam? Vur kapıyı çık git, hayatını kurtar. O da kabilesiyle koyun koyuna yaşasın mutlu mesut.
Ay hakikati insansn .herkesin yazısını çok beğendim benm yazım çok kötü durumdayım yazdm ve olayı anlatmadım anlaşıl madi.. duzeltcem tekrar. Ve boşanmak çözüm degl bu durumda .eşim pes ettirmeye çalışıyor ebni evet resti çeksem adam olur.ama oyunlarla isim yok. Onada açıyorum.ailesyle armada kaldı kolay deglki. Ama eşim ailesine düşkün degl artı babaci..anneci degil.. ins az kaldı seneye tayin vercez .bu sene çıkmadı. . Kendi ailesine atar vs ben azck bişe desem aboooo.. oysa olay anlatmam beni çok yiprattilar artık dayanamıyorum ruh haletim iyi degl bı çıkıp gidelim duzeliyim bakarz dedm gelme işine.. ama ailen benm için bitti konusunu bile açmam dedm.senin için dünyanın bir ucuna gelirim ama gücüm tükendi .sende beni savunamiyorsun yıpranıyor m. Vs duzldik ama hala bana karşı tepki var ben görmezden gelip istediğimi yapcam yasiycam .eşim beni mutlu gördükçe ve ailesnden bahsrtmezsm toparlanir ins

Kocası ısrarla yaşadıkları yerden ayrılmıyormuş, özler çünkü evliliğini yıpratan,karısını kalp hastası eden birtanecik sülalesini. Bir de paşam trip yapıyormuş, '' görüşme dedik ya neyine yetmiyor '' diye. Yatakları falan ayırıyormuş.
Aynen öyle .esasen yasadklarm anlatsam da anlaslmaz iğreti bir hayatları vvar ve tek dertleri eşimin parası ve beni köle etmek.basaramadilar bana saldrdilar sürekli işte....ben iki gün uzak dursam 3. Gün dayanamıyorum ne biçim egitmciyim bilmiyorm. .. belkide 2. Evliliğim ondan korkuyorum üzülüyorum ne eşim ne de ben ayrılığı haketmiyor Z. Ama benm tavrm vs belki esimin anlayışını etkiliyor. .eşim sadce oynuyor ben eminim .. ama ben kalbm rahatsxlannca geri çekiliyor. Geçen gün ne dedi biliyo musn Z:: fazla yaklaşma değeri olsn yapisiyorsun sende rahatsz oluyorm vs dedi. .. iş yeri e bı bayan geldi hekim oda ,eşimde.. ondan sonra bana soğuk davranmaya başladı. Kadın asla kötü birine benzemiyor ve güzellik desen normal bir bayan. Ama bizim sorunlar yuuznden bı yaklasm dusunce vs olmsmdr esimde acba.ah ah .. ben şuan stratejik davrancam ama son sözleri çok koydu bana.dun akşam söyledi... Böyle bir hayatmi olur ben diledgmde gelip sarilamiycaksam vs dedim ...iteledi beni vs .. hala ailesi ile bağı kparcm ve burdan gtmek istiyorum diye bence.. sabah da sarldi bana bı hediye verdi ve iyi idi gtti. .danışman bana o sözleri söyleyince uzak durmami yaklasirsa basm agrio vs de uzaklaş dedi.:( Ama yapamadm

Ay hakikati insansn .herkesin yazısını çok beğendim benm yazım çok kötü durumdayım yazdm ve olayı anlatmadım anlaşıl madi.. duzeltcem tekrar. Ve boşanmak çözüm degl bu durumda .eşim pes ettirmeye çalışıyor ebni evet resti çeksem adam olur.ama oyunlarla isim yok. Onada açıyorum.ailesyle armada kaldı kolay deglki. Ama eşim ailesine düşkün degl artı babaci..anneci degil.. ins az kaldı seneye tayin vercez .bu sene çıkmadı. . Kendi ailesine atar vs ben azck bişe desem aboooo.. oysa olay anlatmam beni çok yiprattilar artık dayanamıyorum ruh haletim iyi degl bı çıkıp gidelim duzeliyim bakarz dedm gelme işine.. ama ailen benm için bitti konusunu bile açmam dedm.senin için dünyanın bir ucuna gelirim ama gücüm tükendi .sende beni savunamiyorsun yıpranıyor m. Vs duzldik ama hala bana karşı tepki var ben görmezden gelip istediğimi yapcam yasiycam .eşim beni mutlu gördükçe ve ailesnden bahsrtmezsm toparlanir ins
O zaman onları kendileri ile başbaşa bırakacaksın. Sana dokunulmadığı sürece bırak ne halleri varsa görsünler. İnsanlara onların haberini getirmemelerini, senden de haber uçurmamalarını iste. Aksi durum bu iletişimsizlikte olayları kaşır. Yanındaki adamı en iyi sen bilirsin sonuçta, nefes alabiliyorsan yanında, dur tabi.

Birde beni iteledi vs kackere hatta yuzsuzmusun istemiyorum geliyorsun git konuşmak istemiyorum dedi.benim uzulecegimi bilerek yapıyor takma burda yaşamaya. Bende geri durdum hemen yaklaşmaya çalıştı iteledm .bgn çok onmli bir gün ikimz için. Akşam dışarı çıkarız yazms.ama ben napacagini bilmiyorm çünkü onu çok simarttim hep benden bekliyor saniyorki az yüz verince yelkenler fora..evet hep öyleydi busefer hep bir geri adım kalcam.ins çözülür
Ya Adam size resmen istemiyorum demiş böyle bir durumda yapılması gereken açıkça konuşup boşanmak mı istiyorsun ? Boşanmak istiyorsan boşanalım ama bu evliliği devam ettirmek istiyorsan bana böyle davranmazsın demek olmalı.Net durun biraz,bu Adam olmadan da yaşayabilirsiniz.Çocuğunuz varmış,eğitimciymişsiniz.Boşansanız bile çocuğunuzla Yaşar gidersiniz.Çocuğunuz 2.evliliğinizden mi ?

Aynen öyle .esasen yasadklarm anlatsam da anlaslmaz iğreti bir hayatları vvar ve tek dertleri eşimin parası ve beni köle etmek.basaramadilar bana saldrdilar sürekli işte....ben iki gün uzak dursam 3. Gün dayanamıyorum ne biçim egitmciyim bilmiyorm. .. belkide 2. Evliliğim ondan korkuyorum üzülüyorum ne eşim ne de ben ayrılığı haketmiyor Z. Ama benm tavrm vs belki esimin anlayışını etkiliyor. .eşim sadce oynuyor ben eminim .. ama ben kalbm rahatsxlannca geri çekiliyor. Geçen gün ne dedi biliyo musn Z:: fazla yaklaşma değeri olsn yapisiyorsun sende rahatsz oluyorm vs dedi. .. iş yeri e bı bayan geldi hekim oda ,eşimde.. ondan sonra bana soğuk davranmaya başladı. Kadın asla kötü birine benzemiyor ve güzellik desen normal bir bayan. Ama bizim sorunlar yuuznden bı yaklasm dusunce vs olmsmdr esimde acba.ah ah .. ben şuan stratejik davrancam ama son sözleri çok koydu bana.dun akşam söyledi... Böyle bir hayatmi olur ben diledgmde gelip sarilamiycaksam vs dedim ...iteledi beni vs .. hala ailesi ile bağı kparcm ve burdan gtmek istiyorum diye bence.. sabah da sarldi bana bı hediye verdi ve iyi idi gtti. .danışman bana o sözleri söyleyince uzak durmami yaklasirsa basm agrio vs de uzaklaş dedi.:( Ama yapamadm
Bak şimdi içime bir öküz oturdu. Bu soğukluk olayları hiç iyi değil. Bu kadar itilip kakıldığın bir ilişkide canhıraş kalma çabanı da anlayamadım. Çok şeye katlanabilirim ben şahsen ama şu dediklerine asla.

bana bu şekilde davranan adama katlanmazdim.

sağlığımdan oldum diyorsunuz. ötesi ölüm!! farkında mısınız?

4 seneliğine değil ömür boyu dönmem o şehre.
Zaten amacım bu.. bı gidelim çünkü yasadklarimi bilseniz çok güçlü biriyim ama çok yoruldm. Bir yandanda mücadelem var diğer çocuklarımı alabilmek için okul bitirdim ah bu kafayla nasl kazancam bilmiyorm.. diğer cocklarmla bagimida bu kayinbabamlar kopardı. Diyeceksiniz neden izin verdiniz?? Yaşamadan anlamak zor.. burdada 1 cocugm vardı ozman.. ve zaten evlenmesemde eski eşimden almam imkansızdı cocklari.ancak ekonomik ozgurlgm olursa belki..çok bunaldm evlatalrmn hasreti bu esimn haksz yere bana tripleri:''((((( oysa beni anlayan ve beni iyileştiren tek kişi bu esimdi... :'( benm tavrim hareketlerini kontrol ki yaparsam esimn güvenini kazanrm geri belki. O çok kindar ve mantkli biri. Anlamiyo beni genlde.. birde bı kere dediki hicmi gürün yok geliyorsn dedi yanıma.::( Ben gtsem delirir ama gidemiyecgimi düşünüyor. Velhasılı kelam olayı kapattık geri acmazaa.yinede kirgnm bilmiyorm

Bak şimdi içime bir öküz oturdu. Bu soğukluk olayları hiç iyi değil. Bu kadar itilip kakıldığın bir ilişkide canhıraş kalma çabanı da anlayamadım. Çok şeye katlanabilirim ben şahsen ama şu dediklerine asla.
Evet Adam o kadınla tanıştıktan sonra böyle soğuk ve kötü davranmaya başladıysa konu sahibini kaçırtmaya çalışıyor olabilir

Evet Adam o kadınla tanıştıktan sonra böyle soğuk ve kötü davranmaya başladıysa konu sahibini kaçırtmaya çalışıyor olabilir
Benim içim buz kesti yahu. Kadını itiyormuş falan. Korkunç. Şekerim düştü şu an. Şu duruma geleceğim günü düşünemiyorum. Diğer çocuklarından da koparmışlar. Ne özelliği var bu adamın da halen yanında bilemedim.

Ya Adam size resmen istemiyorum demiş böyle bir durumda yapılması gereken açıkça konuşup boşanmak mı istiyorsun ? Boşanmak istiyorsan boşanalım ama bu evliliği devam ettirmek istiyorsan bana böyle davranmazsın demek olmalı.Net durun biraz,bu Adam olmadan da yaşayabilirsiniz.Çocuğunuz varmış,eğitimciymişsiniz.Boşansanız bile çocuğunuzla Yaşar gidersiniz.Çocuğunuz 2.evliliğinizden mi ?
2. Den 3 tane diğerinden 2. .ben ilkini bosamazfm mecbur kaldm. Allah kimseye yasaasn. Şu an işim olsa o resti çekerim ama annem bu cocklarla kabul etmez beni. .şu an barstk fakat ben fazla yaklasmiycam ve mutlu goxkcem bakalm eğer yine bana uzak durursa vs bı trip vs okursa bilet alıp gtcem. O beni aileme gotrcek şu an kardesm yabimda... Ama onsuz gideceğim devam ederse

Ayrıca konstm aynı sizin dediklerinizi sustu.. bittimi diye dalga geçti. Ailen beni manipüle etti yıllarca şimdi sen bilmeden yapıyorsun yorldm yeter vs dedim .beni iteledi gtti. Sabahda sarldi barstik. Hediye verdi bana gtti. Bilmiyorm yaaa niye böyle yapıyor. Ailesi onla görüşmeyi kesti belki ondan

Benim içim buz kesti yahu. Kadını itiyormuş falan. Korkunç. Şekerim düştü şu an. Şu duruma geleceğim günü düşünemiyorum.
Hiç mi gururun yok geliyorsun yanıma diye açıkça söylüyor resmen kaçırtmak için yapıyor.Gitmemeye devam ederse döver bile bence bu Adam

Hiç mi gururun yok geliyorsun yanıma diye açıkça söylüyor resmen kaçırtmak için yapıyor.Gitmemeye devam ederse döver bile bence bu Adam
Nasl ya GT dese ben giderim ki zaten. .. eşimi iyi tanıyor m ve eğitimci gözüyle yaklasnca biliyo m asla istemiyor gtmemi. Daha dün ben eğitime gttm arkadaşların. Yannda kafayı yedi beni kıskandı arabaya gecsene diyo. Seviyor ama hzuur istiyo benm sabretmemi takmamami ve burda kalmamı istiyo ...ondan ötürü oynuyor eminim Evet iğreti bişey ama yapiyo

Nasl ya GT dese ben giderim ki zaten. .. eşimi iyi tanıyor m ve eğitimci gözüyle yaklasnca biliyo m asla istemiyor gtmemi. Daha dün ben eğitime gttm arkadaşların. Yannda kafayı yedi beni kıskandı arabaya gecsene diyo. Seviyor ama hzuur istiyo benm sabretmemi takmamami ve burda kalmamı istiyo ...ondan ötürü oynuyor eminim Evet iğreti bişey ama yapiyo
Peki gitmeyin o zaman sabredin ve takmayın bakın çözümü yazmışsınız

Back
X