Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Bende şu anda 83 kilo dayım ve 65 kiloya düşmek istiyorum lütfen banada yardımcı ol

Verirsin daha yeni başlamışsın

Insallah verebilirim,cabuk pesediyorum malesef.
Abur cubur meraklisiyim o yuzden kilo aliyorum.
Duzenli yesem kolay vericem ama yapamiyorum
Aynen bende şekerli şeyler yemekten kilo alıyorum, çünkü normalden çok fazla yiyorum. Bundan önce birkaç kez tatlı yemicem diyip dayanamayıp yedim. En son ciddi bir kararla başladım on günü geçti, çok dayanamazsam şekersiz çikolata yiyorum ya da evde kendim doğal şekerle yapılmış kek falan yapıyorum. Bu benim için büyük gelişme Tabi bunları da azaltsam iyi olacak ama yavaş yavaş olcak artık.

Yeni basladigin icin 1 haftada baya iyi kilo verirsin tabi kacamak olmazsa :)

Insallah verebilirim,cabuk pesediyorum malesef.
Abur cubur meraklisiyim o yuzden kilo aliyorum.
Duzenli yesem kolay vericem ama yapamiyorum
Bu konuyu bosuna acmadim tam vazgecicegin an derin nefes al hemen buraya yaz biz destek olalim hepberaber halledelim

Bende şu anda 83 kilo dayım ve 65 kiloya düşmek istiyorum lütfen banada yardımcı ol
Canim bak uzunca aciklamistim nasil bi yol izliycegimizi ama bidaha aciklayayim ac kalarak bi diyet yapmiycaz sabirla kalici kilolar vericez.Sabah kalk bi derin nefes al hemen gelen aclik hissinin ustine 2 koca bardak su ic.Saat en erken 10a kadar bekle o saate kadar bos durma hareket et kahvaltini saglikli doyurucu yap yumurta ye omlet yap 1 dilim ekmegini ye yesillikten salata yap yulaf lapasi ye hergune sec ne ac kalcagin nede tika basa doycagin bi menu olsun sonra unut yemegi is yap hobi bul...Aklina yemek geldiginde kafani baska seye ver.Oglen bi kahve ic 1 saat sonra meyve ye sonra 5-6 arasi aksam yemegini ye yine ac birakma kendini.Ama tika basa asla doyurma.Gunde 1 saat yuru ve kendine guven

Bu konuyu bosuna acmadim tam vazgecicegin an derin nefes al hemen buraya yaz biz destek olalim hepberaber halledelim
Evet haklisin canim tesekkurler gercekten. Surekli aktif burasi ya tam istedigim sey.Okuyup guc aliyorum ,bu kez birakmak yok ilk gunum gecti bile .

Ben ilk ayda 4 kilo verdim canım arada kacamaklarim oldu maalesef ki belki olmasa daha çok verirdim halende oluyor Benimki de çok psikolojik sürekli doymamış gibi hissediyorum kendimi

Hoşgeldin aynı sayılırız ikimizde benimde hedefim 65 kilo en son 86 idi 2 haftadır tartılmıyorum pek verdiğimde sanmıyorum bazen dayanamayıp kaçıyor maalesef ki ama ginede çok dikkat etmeye çalışıyorum

Çok teşekkürederim önerilerin İÇİN benim 2 çocuğum var yürüş yapmam imkansız ama diğer önerdiğin herşeyi yapıcam işallah

Bende neredeyse 2 aydır diyetteyim ve yeşil çay tüketiyorum ama 1 kilo daha almışım

Ben bugün oruç değilim kahvaltımı 10.30 da yaptım o vakite kadar 1.5 lt su içtim ilk başta limonlu su. Kahvaltımda diyete uygun börek yaptım peynirli maydanozlu yanına domates salatalık 6 adet zeytin ve yeşil çay. Maydanoz suyu koydum onu icicem bugün 1lt kadar aralarda içmeye calisacam zor zoruna1 2 saat sonra acıkırsam eğer tarçınlı türk kahvesi yapacam (kilo vermede cok etkili kahve sizde deneyin mutlaka) yanına badem yersem bide portakal yerim belki bide akşam telefonuma o ebru sallinin videosunu indirdim bi kaç daha video indirdim bi iki tanesini seçip yapicam

Çok teşekkürederim önerilerin İÇİN benim 2 çocuğum var yürüş yapmam imkansız ama diğer önerdiğin herşeyi yapıcam işallah
Bende dışarı çıkamıyorum yürüyüş için hem havalar soğuk hemde kızım daha küçük o yüzden evde yürüyorum ya da leslie yapıyorum 30 dk leslie daha iyi

Bende neredeyse 2 aydır diyetteyim ve yeşil çay tüketiyorum ama 1 kilo daha almışım
Yaa oluyor öyle inan ki bak ben annemgile gitmiştim diyete başlamadan önce 86 idim bi hafta kaldım bi tartıldım 89 olmuşum şok oldum yani bi haftada 3 kilo şaka gibi sonra eve geçtiğimde başladım 2 3 gün sonra tartıldım 90 çıktım çok üzülmüştüm ama sonrasında daha çok hırslandım illa ki kaçamaklar oluyor yani sonra bi tartıldım 88 sonra 86 çok mutlu oldum inşallah gine verebilmisimdir

Kizlar k.bakmayin bugun sabahtan online dersim vardi. Derse girmeden hemen bi tane omlet yapip yedim simdide koye gidiyiruz ilk sinavin koye gitmek resmen.Hep hamur isi yaparlar ama pes etmiycem size yazicam surekli

Haftaya pazara kadar tartilmak yok tamam mi haftada sadece 1 kere

Yaa bende yarın memlekete ablamın yanına gidecem oda bissürü şey hazırlamış zor bi gün olacak benim icinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…