Bende şu anda 83 kilo dayım ve 65 kiloya düşmek istiyorum lütfen banada yardımcı olKizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
Verirsin daha yeni başlamışsınIlk diyet gunumdu, sabah omlet ,domates yedim.saat 5 gibide bir kase yogurt pul biber ve limonla. 1 kahve vede 2 bardak hazitladigim detox suyu.
Ac degilim ama psikolojik aclik benimkisi.
Hizli bir sekilde vermek istiyorum en azindan bit 3 kilo da versem moral olucak .
Insallah verebilirim,cabuk pesediyorum malesef.Verirsin daha yeni başlamışsın
Aynen bende şekerli şeyler yemekten kilo alıyorum, çünkü normalden çok fazla yiyorum. Bundan önce birkaç kez tatlı yemicem diyip dayanamayıp yedim. En son ciddi bir kararla başladım on günü geçti, çok dayanamazsam şekersiz çikolata yiyorum ya da evde kendim doğal şekerle yapılmış kek falan yapıyorum. Bu benim için büyük gelişmeInsallah verebilirim,cabuk pesediyorum malesef.
Abur cubur meraklisiyim o yuzden kilo aliyorum.
Duzenli yesem kolay vericem ama yapamiyorum
Yeni basladigin icin 1 haftada baya iyi kilo verirsin tabi kacamak olmazsa :)Ilk diyet gunumdu, sabah omlet ,domates yedim.saat 5 gibide bir kase yogurt pul biber ve limonla. 1 kahve vede 2 bardak hazitladigim detox suyu.
Hizli bir sekilde vermek istiyorum en azindan bit 3 kilo da versem moral olucak .
Bu konuyu bosuna acmadim tam vazgecicegin an derin nefes al hemen buraya yaz biz destek olalim hepberaber halledelimInsallah verebilirim,cabuk pesediyorum malesef.
Abur cubur meraklisiyim o yuzden kilo aliyorum.
Duzenli yesem kolay vericem ama yapamiyorum
Canim bak uzunca aciklamistim nasil bi yol izliycegimizi ama bidaha aciklayayim ac kalarak bi diyet yapmiycaz sabirla kalici kilolar vericez.Sabah kalk bi derin nefes al hemen gelen aclik hissinin ustine 2 koca bardak su ic.Saat en erken 10a kadar bekle o saate kadar bos durma hareket et kahvaltini saglikli doyurucu yap yumurta ye omlet yap 1 dilim ekmegini ye yesillikten salata yap yulaf lapasi ye hergune sec ne ac kalcagin nede tika basa doycagin bi menu olsun sonra unut yemegi is yap hobi bul...Aklina yemek geldiginde kafani baska seye ver.Oglen bi kahve ic 1 saat sonra meyve ye sonra 5-6 arasi aksam yemegini ye yine ac birakma kendini.Ama tika basa asla doyurma.Gunde 1 saat yuru ve kendine guvenBende şu anda 83 kilo dayım ve 65 kiloya düşmek istiyorum lütfen banada yardımcı ol
GunaydinYeni basladigin icin 1 haftada baya iyi kilo verirsin tabi kacamak olmazsa :)
Evet haklisin canim tesekkurler gercekten. Surekli aktif burasi ya tam istedigim sey.Okuyup guc aliyorum ,bu kez birakmak yok ilk gunum gecti bile .Bu konuyu bosuna acmadim tam vazgecicegin an derin nefes al hemen buraya yaz biz destek olalim hepberaber halledelim
Ben ilk ayda 4 kilo verdim canım arada kacamaklarim oldu maalesef ki belki olmasa daha çok verirdim halende oluyorIlk diyet gunumdu, sabah omlet ,domates yedim.saat 5 gibide bir kase yogurt pul biber ve limonla. 1 kahve vede 2 bardak hazitladigim detox suyu.
Hoşgeldin aynı sayılırız ikimizde benimde hedefim 65 kilo en son 86 idi 2 haftadır tartılmıyorum pek verdiğimde sanmıyorum bazen dayanamayıp kaçıyor maalesef ki ama ginede çok dikkat etmeye çalışıyorumBende şu anda 83 kilo dayım ve 65 kiloya düşmek istiyorum lütfen banada yardımcı ol
Çok teşekkürederim önerilerin İÇİN benim 2 çocuğum var yürüş yapmam imkansız ama diğer önerdiğin herşeyi yapıcam işallahCanim bak uzunca aciklamistim nasil bi yol izliycegimizi ama bidaha aciklayayim ac kalarak bi diyet yapmiycaz sabirla kalici kilolar vericez.Sabah kalk bi derin nefes al hemen gelen aclik hissinin ustine 2 koca bardak su ic.Saat en erken 10a kadar bekle o saate kadar bos durma hareket et kahvaltini saglikli doyurucu yap yumurta ye omlet yap 1 dilim ekmegini ye yesillikten salata yap yulaf lapasi ye hergune sec ne ac kalcagin nede tika basa doycagin bi menu olsun sonra unut yemegi is yap hobi bul...Aklina yemek geldiginde kafani baska seye ver.Oglen bi kahve ic 1 saat sonra meyve ye sonra 5-6 arasi aksam yemegini ye yine ac birakma kendini.Ama tika basa asla doyurma.Gunde 1 saat yuru ve kendine guven
Bende neredeyse 2 aydır diyetteyim ve yeşil çay tüketiyorum ama 1 kilo daha almışımHoşgeldin aynı sayılırız ikimizde benimde hedefim 65 kilo en son 86 idi 2 haftadır tartılmıyorum pek verdiğimde sanmıyorum bazen dayanamayıp kaçıyor maalesef ki ama ginede çok dikkat etmeye çalışıyorum
Bende dışarı çıkamıyorum yürüyüş için hem havalar soğuk hemde kızım daha küçük o yüzden evde yürüyorum ya da leslie yapıyorum 30 dk leslie daha iyiÇok teşekkürederim önerilerin İÇİN benim 2 çocuğum var yürüş yapmam imkansız ama diğer önerdiğin herşeyi yapıcam işallah
Yaa oluyor öyle inan ki bak ben annemgile gitmiştim diyete başlamadan önce 86 idim bi hafta kaldım bi tartıldım 89 olmuşum şok oldum yani bi haftada 3 kilo şaka gibi sonra eve geçtiğimde başladım 2 3 gün sonra tartıldım 90 çıktım çok üzülmüştüm ama sonrasında daha çok hırslandım illa ki kaçamaklar oluyor yani sonra bi tartıldım 88 sonra 86 çok mutlu oldum inşallah gine verebilmisimdirBende neredeyse 2 aydır diyetteyim ve yeşil çay tüketiyorum ama 1 kilo daha almışım
Haftaya pazara kadar tartilmak yok tamam mi haftada sadece 1 kereYaa oluyor öyle inan ki bak ben annemgile gitmiştim diyete başlamadan önce 86 idim bi hafta kaldım bi tartıldım 89 olmuşum şok oldum yani bi haftada 3 kilo şaka gibi sonra eve geçtiğimde başladım 2 3 gün sonra tartıldım 90 çıktım çok üzülmüştüm ama sonrasında daha çok hırslandım illa ki kaçamaklar oluyor yani sonra bi tartıldım 88 sonra 86 çok mutlu oldum inşallah gine verebilmisimdir
Leslie yap canimÇok teşekkürederim önerilerin İÇİN benim 2 çocuğum var yürüş yapmam imkansız ama diğer önerdiğin herşeyi yapıcam işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?