Kararliyim 20 kilo gidecek :)

Selamlarrr sabah 1 kase sutlu konfleks 1 saat sporumu yaptim eve geldim ispanak yedim 4 tane kucuk kofte yedim ve yaninda salata :))

Dun aksam 1 kase konfleksimi yedim. Sabahta ayni 1 kase oglen salata azcik patates salatasi ve peynir 1.5 dilim ince ekmek aksam salata ve zeytinyagli biber dolmasi yedim bol limonlu 1 saatte sporumu yaptim kilom ayni 86.

sabah ve öğlen 1 kase konfleks yedim sütümle :) 4,30 gibide salatamı yaptımm bol limonlu ve zeytinyağlı biber dolması yedim 1 saat sonrda spora gieceğim durmak yokkkk spora devammmmmmmmmmmm

Selam canim sana ozelden geri yazamadim cunku mesaj hakkimi doldurmsm lazim massallah sen cok azimlisin bnada biraz ver

merhaba canım benm hiç merak etme yapacagız :) eğer istersen yapamayacağız şey yok eğer sağlıklı olmak istiyorsak kilo vermeliyiz. öncelikle herşey sağlık için sonra dış görünüş geliyor. ne zaman başlıycaksın diyete kaç kilosun boyunu felan yaz yaparız birlikte

sabah 1 parça ekmek 1 parça peynir 3 bardak şekersiz çay içtim birazdan sütlü konfleksimi yiycem

azmin super , umarim en kisa zamanda istedigin kiloya dusersin.
basarilar canim.

Sabah 1.5 ince dilim ekmek 1 parca peynir domates salatalik 3 kupa sekersiz cay iglen 3 kofte 1 kase corba aksam 1 enginar 1 parca tavuk 1 saat sporrrr :)))

Bu sabah 1 parca ekmek peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta 3 bardak sekersiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…