Kararlıyım başaracağım :)

Akşam akşam dayanamadım 1 tane activia yedim. Feci gaz var bende yalnız..

Bende az önce aktivia yedim midem bulanıyor bende de gaz yaptı sanırım.
menün gayet iyi böyle devam.
spor yapıyor muydun sen?

merhabalar edacım :)

yeni başladın sen sanırım, bu gece topikleri tek tek geziyorum.

sana da uğradım bi, naber bakalım, nasıl gidiyor?

Evet yapıyorum ama sürekli yediğiminden bi faydasını görmedim henüz :) Artık faydasını görürüm sanırım. Haftada 2 gün pilatese gidiyorum 1 gün de dansa gidiyorum. Haftada 3 gün de 1 saat yürüyüş yapıyorum..

merhabalar edacım :)

yeni başladın sen sanırım, bu gece topikleri tek tek geziyorum.

sana da uğradım bi, naber bakalım, nasıl gidiyor?

merhaba canım hoşgeldin evet bugün başladım :) valla her şey iyi hoş sayenizde. Şu an acıktım ama beynimin bana bir oyunu bu deyip geçiştirmeye çalışıyorum. Hatta en iyisi hemen yatıp uyumak :)

merhaba canım hoşgeldin evet bugün başladım :) valla her şey iyi hoş sayenizde. Şu an acıktım ama beynimin bana bir oyunu bu deyip geçiştirmeye çalışıyorum. Hatta en iyisi hemen yatıp uyumak :)

bi bardak su iç canım, yapcak bi şey yok, gece gece bi şey yenmez :))

Günaydın..

Kahvaltımı yapıyorum şu an..

1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim salam
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

Yalnız adetim yaklaşıyor şişmeye başladım umarım tartıya olumsuz olarak yansımaz.. Şimdilik tartılmıyorum, daha çok erken, moral bozmaya da gerek yok ayrıca :)

slm
sayfanı buldum işte...
bebeğin de yokmuş henüz,yemek hazırlama gibi konularda zamandan yana sorunun olmaz o halde..beni en zorlayacak olan saatinde yemek yapmak olacak çünkü.. pilates ve dansa da gidiyormuşsun,sen bu işi halledersin canım

Ayy inş canım ağzından bal damlıyor :) Hep beraber inş.

Bugün canım sürekli yemek yemek istiyor amannn

Öğlen ne yemişim bakalım. Erken öğlen yemeği oldu ama neyse. Hem de açlık hissetmiyorken yedim yani!

1 avuç içi kadar haşlanmış tavuk eti
1 dilim tahıllı ekmek
Yarım domates
1 adet çikolatalı form bisküvi

Canimmm seninde günlügün hayirli olsun sende daha yeni acmissin :)
menülerin süper hosuma gitti :)
bu öglenleri yedigin form cuklatli bisküvide nekadar kalori var canim :) bende alirim ondann

El elee hepimiz verecegim bu fazlaliklari insallahh :) Beynimizi doyurmamiz lazim kii bize kötü oyunlar oynamasin :)

Takipdesin canim :)

Canım 1 pakette 218 kal var 4 adet çıkıyor ama ben 2 tane yiyorum günde. Çok da az değil çünkü kalorisi. Kahvenin yanına iyi gidiyor hem de tatlı ihtiyacımı karşılıyor. :)

Canım 1 pakette 218 kal var 4 adet çıkıyor ama ben 2 tane yiyorum günde. Çok da az değil çünkü kalorisi. Kahvenin yanına iyi gidiyor hem de tatlı ihtiyacımı karşılıyor. :)

Iyi aslinda benim canim tatli isterse normal cuklatlara saldiriyom resmen :))) onlardan bin kat iyidir senin yedigin :))

Aslında 2 parça bitter de yiyebiliriz diye düşünüyorum tabi henüz çok yeniyiz, ilerleyen zamanlarda arada bitter çikolata kahveyle süper gider diye düşünüyorum. Şu an bunun hayalini kuruyorum :)) Kinder süt dilimi de 100 kal civarında ona da bayılırım o bile olabilir yani tabi seviyorsan. Hem de besleyici :)

Uff saat geçiyor kociş hala gelmedi. Valla yarım saat daha gelmezse yiyeceğim ben yemeğimi, yoksa geç saatte yediklerim löp löp et olup oturacak üzerime

Kiz sakinn yeme süt dilimlerinden :) bizim burda futbolcular yapiyolar süt dilimi reklami. Ama bir futbolcu bir süt dilimi yedikden sonra yarim saat kosunca anca eritiyormus bide bizi düsün :) vay halimize :)

Kiz sakinn yeme süt dilimlerinden :) bizim burda futbolcular yapiyolar süt dilimi reklami. Ama bir futbolcu bir süt dilimi yedikden sonra yarim saat kosunca anca eritiyormus bide bizi düsün :) vay halimize :)

Hadi yaa kalorisi öyle görünüyor ama neyse yemeyiz o zaman şimdilik :)

Evett neyse ki kociş geldi de yemeğimizi yedik, çayı da demledim ki oh daha ne isterim..

Akşam menüsü;

1 kase çorba
Bir parça haşlanmış tavuk eti (pek canım istemedi çok yiyemedim gerçekten)
1 kase salata
3 yemek kaşığı kapuska
Yarım dilim kepek ekmeği
Yaptığım pilavın tadına bakmıştım bir de o sayılmaz :) Toplamda 1 yemek kaşığı etmiştir yine

Bugün arkadaşa gittim oturmaya önüme tatlılı gofretli krakerli tabak koydu lakin tadına bile bakmadım. Israr etme lütfen yemeyeceğim dedim :) Kendimi tanıyamıyorum kızlarrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…