Kararlıyım başaracağım :)

Süper yapmissiniz canim ya benimde söyle güzel bi tatile ihtiyacim var vallahi :)
Bende dün fena halde yedim :) Takma kafana güzelim dogum gününde yememissin sonucda pastayi :) Yilbasida gecti artik zaten. Yarin full diyet devam :)

Ordan kısayım burdan kısayım derken yaptığım zeytinyağlı barbunya yemeği tüm günümü bir anda alıp götürdü

Sabah kahvaltı yapmadım (biliyorum çok yanlış)

Saat 14.00;
2 dilim uno denge
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim salam
1 kuru erikli yovita

Saat 15.15;
1 tabak barbunya

Akşama sadece tavuk göğsü yemeyi düşünüyorum. Dayanabilirsem barbunyaya el sürmeyeceğim. Valla nazar değdi bana ya uf uf

barbunyayı ne kadar yemek gerekiyor? 1 tabak çokmu ?

barbunyayı ne kadar yemek gerekiyor? 1 tabak çokmu ?

Akşam yemeğine kaydırsaydım o bir tabağı ya da birkaç kaşıkla idare etseydim çok iyi olurdu diye düşünüyorum. Ben yemekten hemen sonra yediğimden fazla gibime geldi. Yani benim düşüncem diyet süresince baklagillerden çok kısıtlı miktarda yemek.

Keske kahvaltini etseydin canim. Kiz ne nazari aman Masallah Masallahhh Allah nazarlardan korusunn :)

Kızlar yardım edin bana bir şeyler oldu. Bütün gün uyusam uykuya doymam vallahi ama uyumuyorum elbet. Bu yüzden gözlerim ve başım çatlayacakmış gibi ağrıyor. Yemek deseniz yemiyorum ama şiştikçe şişiyorum. Adetim yeni bitti yani neden bu olamaz. Yemediğim halde tıka basa yemişim gibi nefes almakta bile zorlanıyorum. Acayip bir çöküntü içerisindeyim. Yemediğim halde nasıl 70 kg çıktım o da şaşılacak bir durum. Noluyor bana, moralim yerlerde, kendimden tiksinmiş durumdayım (((

Canim Sakin ol. Adetlerin etkisi olabilir. Veya izinden geldin ya o tembellik olabilir. Biraz hareket etmeye calis cik disarda yürüyüs yap temiz havada veya evde müzik ac göbecikler at. erken kalkmaya calis kesinlikle canimm.

Canim Sakin ol. Adetlerin etkisi olabilir. Veya izinden geldin ya o tembellik olabilir. Biraz hareket etmeye calis cik disarda yürüyüs yap temiz havada veya evde müzik ac göbecikler at. erken kalkmaya calis kesinlikle canimm.

Bugün daha mı iyiyim nedir :) Teşekkürler canım..

Bugün yataktan daha dinç uyandım. Şükürler olsun 1 hafta önceki halime geri döndüm. Enerjim geri geldi.. Sınavların yaklaşması beni sevindirmeye başladı çünkü pozitifim yeniden..

Sabah neler yedim pekiii. Saat 11.00 olmuş ama geç olsun da temiz olsun misali kahvaltımı yapıverdim canlar... Geç vakte kalmasının sebebi canımın istemediğindendi. Sonra hop eda kendine gel dedim hemen güzelce bir tabak hazırlayıverdim :)

Saat 10.45;
1 dilim uno denge (sadece 37 kalori bayıldım ben buna:))
1 dilim kaşar peyniri
2 adet yeşil zeytin
3 adet siyah zeytin
1 domates
1 fincan çay

Menün süper canim :) Kendine gelmissin sevindim buna :) Uno denge tost ekmegine benziyor sadece 37 kalori mi

Menün süper canim :) Kendine gelmissin sevindim buna :) Uno denge tost ekmegine benziyor sadece 37 kalori mi

Aklımda öyle kalmış canım hemen baktım yanılıyor muyum diye de 39 kaloriymiş pardon 2 kalori fazla dedim :)) Sorma valla ben de görünce şok olmuştum ve çook sevinmiştim. 2 dilimi huzurla yiyebilirim kahvaltıda yani :)

kiz istersen 50 kalori olsun sahane bisey buu.. Yaaaaaa burda niye yokdur o ekmekdennn

kiz istersen 50 kalori olsun sahane bisey buu.. Yaaaaaa burda niye yokdur o ekmekdennn

Orda da neler vardır nelerrr. Oralar daha zengin bence bu tarz ürünler açısından. Tesadüfen görürsün sen de bir gün bu tarz bir şey eminim, ben de tesadüfen buldum çünkü.. :)

Saat 14.00;
1 tabaktan biraz az zeytinyağlı pırasa
1 kutu erikli yovita

Canim Gittim markete az kalorili ekmek icin :)) BUldumda bisey. Ama bu daha fazla citir ekmek gibi cips gibi desem daha dogru olur :) 1dilimde 40 kalori var yanlis hatirlamiyorsam aldim hemencikkk :)

Canim Gittim markete az kalorili ekmek icin :)) BUldumda bisey. Ama bu daha fazla citir ekmek gibi cips gibi desem daha dogru olur :) 1dilimde 40 kalori var yanlis hatirlamiyorsam aldim hemencikkk :)

Maşallah çok azimlisin canım valla takdir ediyorum seni :)

dün akşam bir şey yemedim öncelikle onu söyleyeyim. Bugün bol ders çalışmalı bir gün olacağından yeni bir denemeye geçtim. Bu sefer sabahtan gün sonuna kadar yiyeceklerimi yazacağım. Bir de böyle deneyeyim bakalım uyabilecek miyim..

Saat 08.45;
1 dilim uno denge
1 adet domates
3 adet yeşil zeytin
1 dilim kaşar peyniri
1 fincan çay

Saat 11.30;
1 bardak süt

Saat 14.30;
1 adet misket elma

Saat 17.30;
1 tabak patates yemeği
1 kase salata

Saat 21.00;
1 adet misket elma
Form çay

Günlüğüm anladım ki başbaşayız burada :) O zaman ben seninle konuşayım bundan sonra güzel güzel..

Sabah kahvaltımı planladığım gibi yaptım eksik ve fazla yok. Ancak süt olayına gelince canım hiç istemedi. Onun yerine yovita yedim 1 adet. Daha mutlu oldum. Mutlu olmak için yemiyor muyuz zaten. Hayatın anlamlarından biri de bence yemek yemek. O yüzden böyle dobiyim işte. Neyse süt diyorduk. Süt içseydim hiç ama hiç mutlu olmayacaktım valla. Aslında üşendim kalk süt ısıt başında bekle ebidik kubidik işler amaan. Ama yemek yapmak için üşenmedim bak. Akşama kalmasın diye şimdiden yaptım akşam yemeğini oh canıma değsin. Etsiz patates yemeği de nasıl olacak bilmem. Pek bi sade geldi gözüme ama tadı yerindedir elbet :) Allah'tan açlık hissetmiyorum, beynim yerime gelmiş anlaşılan. Hadi görüşürüz beni terk etmeyen günlüküm :)

Canimmm Menün güzell evde olunca insanin aklina binbir seyler geliyo ya. Ben evde olunca hep yemek geliyo aklima cuklat dolabina saldiriyom sonra olur olmadk seyler yiyomm. Mesela yarin evdeyim tatil günüm ne ypacam diye kara kara simdiden düsnüyorum :))
Bide bu yönden dene bakalm bugün sen uyarsan bende yarin sabah kalkinca öyle yaparim artik :)))
Canim sen yesil cay iciyormusun? Sütten kacma sakin gülüm süt cok iyi geliyor ben aklima geldikce aksamlari yatmadan önce bir bardak süt icerim. hatta baslarda hep iciyordum yanlis hatirlamassam günlükde. Zaten 2 bardak sütte 5 kg etten alinan kalsiyum alinirmis:) Sütten korkma canimm :) Ama yovita da güzel bisey sanirim googleda baktim biraz:)
Basbasa degilsin canim basinin belasi ben varim :) Burda oldugum süre takipdesin her daim canim :)

Sağol canım valla sende olmasan naparım bilemiyorum boş boş konuşuyorum ama olsun kendi kendime de motive olmasını bilirim ben :) Hatta daha çok motive oldum takmasın kimse beni boşverdim gitti valla amaan. Evde olunca sabahtan plan yapmak iyi olabiliyor aslında ne bileyim şimdilik uydum listeye yani. Sen de yarın dene bakalım madem evdesin, hem kendini frenlemiş olursun. Sütü çok severim ben canım ama canım istemedi ne bileyim yoksa günde 1 lt bile içebiliyorum yani bayılırım süte :) Ama yeşil çaya gelince hiçç içmiyorum. Sevmiyorum tadını. Aromalı olanları varmış denicem bi onlardan markete gitmeye fırsatım olmadı yarın bi alışveriş yapmak şart oldu alacağım valla işe yarıyormuş yeşil çay öyle duydum bende.

Sende sagol canimm zaten bi insanin en büyük destekcisi kendisidir:) Yarin bi bakim yaa ama kral kahvalti yapmayi düsünüyomm zaten gec kalkarim büyk ihtimalle :))
Canim bak yesil cayin icine bir dilim limon at. Limon da iyi geliyo zaten zayiflamya. Benimki limon aromali. evde yesil cay varsa bi öyle dene eminim begeneceksin :) Ben gecen evdeyken limonlu yesil cay bitmisdi normali kalmisdi. Icine bikac damla limon sIkdim süper oldu vallaa :) tavsiye ederim

öncelikle azminiz için tebrik ediyorum. Hemen hemen aynı oranda kilo vermeyi istiyoruz sanırım. inanılmaz güzel gidiyor gibisiniz şu anda. yalnız sütü muhakkak için hem bağırsakları çalıştırır hem de diyet zamanında kaybettiğiniz vitamin,kalsiyum gibi eksiklerinizi giderir. akşam içerseniz rahat bir uyku sağlar. sıcak süte çubuk tarçın atıp aroma vermesini sağlayın böylece tatlı ihtiyacınız da ortadan kaybolur. ayrıca öğlen ve akşam yemeklerinize muhakkak bir kase yoğurt ekleyin. yoğurt kaslarınızı çalışmasını sağlar ve karın yağlarınızı eritmeye yardımcı olur.

Ayrıca yeşil çayı muhakkak için. Şifa niyetine diye düşünün. Ben de sevmem normalinde yeşil çay ama günde 3 kupa muhakkak içiyorum. içerken de içine bol limon sıkıyorum neredeyse yarım limon kadar. ben 1 adet tatlandırıcı atıyorum şekersiz içemiyorum çayı kahveyi filan.

Bir de bol su içmek inanılmaz etki ediyor. Ben 4 günde 2.2 kg verdim muhtemelen ödem atıyor vücudum yoksa bu kadarı normal değil çünkü aç kalmıyorum neredeyse. :26:
Başarılarınızın devamını diliyorum umarım istediğimiz kilolara ulaşabiliriz.

Merhaba hoşgeldin günlüğümün yeni konuğu :) Evet hedef de kilo da aynı sanırım ikimizin de. Tavsiyelerine uyacağım hatta uymayı çok istiyorum ama çok kalori aldım diye panik yapıyorum yoğurt konusunda. Light yoğurdu asla yiyemiyorum tam yağlısı da bize zarar :) Ama yarın öğle yemeği niyetine yiyeceğim muhakkak. Yeşil çayı da yarın alışverişe çıktığımda almaya karar verdim. Faydaları çokmuş gerçekten denemek şart oldu. Ben 2 gün abartmadan yediğim halde verdiğim kiloyu geri aldım. Yine 69-70lerde seyrediyorum ama kafaya takmamam lazım çünkü ne kadar takarsam o kadar zor gidiyor kilolar. Önümüzdeki haftaya kadar biraz toplarlayacağımı umut ediyorum. İnş zayıflarız hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…