Gururla sunarım...
Bu sabah dayanamayıp tartıldım ve 68.7 kg geldim.. İnsan 1 kg ile çok mutlu olabiliyormuş meğer :)
*Menü bildirimi gün sonunda yapılacaktır.
Edacimmm harikasinn1 kilo 1 kilo baslar damlaya damlaya göl olur tatlim :) Cok sevindim adina
Maşallah de kız :) 3 günde 1 kilo iyi işte çok bile :) Darısı başına canım pizzaya hayırr
Tütütüt Masalllahhhh kizzz :))Allah devamini getirir Insallahh :)
Ne pizzasi kizz pizzanin gözü kör olmayaaaa :))
Amiinnnnnnnnnn Aminnnnnnn ben kilo almaya basladimmm depresyondayim bugun
Yemezsen almazsın bırakma, yapma bunu kendine sakın. Yavaş yavaş gidecek. Hem şişkinlik falan vardır kafaya taktıkça hiç gitmez.. Takma kafana.
Kiz nasil takmiyim kafamaSabah öyle bir umutlu ciktimki o tartiya birde ne görim yarim kg fazla Bi an mutfaga daldim tatli bisey azima atim dedim geri frenledim kendimi Kizim sacmalama dedim.
Şişkinliktir inan bana. Regl falan mı olacaksın yoksa? Hemen bırakma kendini, inişler çıkışlar olacak hepimizde sen sabırlı ol.
Haklisin regl de olabilirim ay sonu yaklasiyor cünkü. Tamam ben rahatim ben iyim derin bi nefes aldim :) Salmicam kendimi Insallah regl yüzündendir sadece :) Buguün kesinlikkleeee spora gitcem. :)
Bu arada senin dün sporun nasildi?
Yorucuydu valla öldüm bittim 1 aydır gitmiyordum bugün bacaklarımı kaldıramıyorum inan :) Ama durmak yok tabi. Akşam dans kursum var açılır orda bacaklarım elbet :)
:)) süper ozaman dans kursu derken ne tür bi dans?
BEnde bugun kesinlikleeee spora gitcemm
Samba samba :)) 40 dk yapıyoruz ama bir terliyoruz ki sorma süper oluyor :) Git tabi sporsuz olmuyor anacım bu işler valla anladım artık.
Bu sabah hatta az önce ben ne yaptım ne yaptım!?
Önce sofrada açık duran nutella kavanozuyla uzunca bir süre bakıştık. Sonra onu elime aldım, kokladım kokladımmm, ciğerilerime doldu o nefis kokusu :))
Tatlı çatalını aldım elime ve batırdım nutellanın tam göbeğine. Sonra da şapırdata şapırdata yedim onu..
Pişman mıyım? evet
Sabah kalorim değişti mi? hayır
Vicdan yapmayayım o halde...
Moral cümlesi: Alt tarafı bir çatal Eda! Bak kaşık bile değil, kaç gr edecek ki? Hadi 100 kal aldın diyelim. Ama bugün salam yemedin, kaşar yemedinn. Bir şey olmaz. Yine de akşama sadece çorba yemece var, bugünkü cezan bu olsun, iradesiz şişko! :)
o nutella kavonuzu sofraya hiç gelmemeli edaahatta dolaba bile girmemeli.ama dediğin gibi az yemişsin bugünkü yediklerinin kalorisini ona göre ayarlayarak dengeleyebilirsin üzülme durmak yok yola devam
Bu sabah hatta az önce ben ne yaptım ne yaptım!?
Önce sofrada açık duran nutella kavanozuyla uzunca bir süre bakıştık. Sonra onu elime aldım, kokladım kokladımmm, ciğerilerime doldu o nefis kokusu :))
Tatlı çatalını aldım elime ve batırdım nutellanın tam göbeğine. Sonra da şapırdata şapırdata yedim onu..
Pişman mıyım? evet
Sabah kalorim değişti mi? hayır
Vicdan yapmayayım o halde...
Moral cümlesi: Alt tarafı bir çatal Eda! Bak kaşık bile değil, kaç gr edecek ki? Hadi 100 kal aldın diyelim. Ama bugün salam yemedin, kaşar yemedinn. Bir şey olmaz. Yine de akşama sadece çorba yemece var, bugünkü cezan bu olsun, iradesiz şişko! :)
Eşim karşımda yarım kavanozu bitirdi, buna şükür, canımın da istediğinden değil de işte şekerim düşmesin diye şey ettiydim ben :)
5. Gün;
Saat 9.30;
1.5 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 yumurta
1 çatal nutella :S
Saat 13.00;
2 dilim tahıllı ekmek
1 kaşık normal salça
Saat 15.45;
2 kase mercimek çorbası
Saat 17.00;
1 adet kurabiye :S
Cidden yemeyecektim o kurabiyeyi ama ilk defa denedim tarifi yağ falan yok içinde bu nasıl kurabiyeymiş acep diye tadına bakmak istedim. Eh işte değişikmiş kek gibi dokusu falan neyse ben pilatese kaçar bugünü de hafızamdan çıkarıp atarım yani..
Gün sonunda alınan toplam kalori ~ 1166 kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?