Kararlıyım başaracağım :)

Gururla sunarım...

Bu sabah dayanamayıp tartıldım ve 68.7 kg geldim.. İnsan 1 kg ile çok mutlu olabiliyormuş meğer :)

*Menü bildirimi gün sonunda yapılacaktır.

Edacimmm harikasinn 1 kilo 1 kilo baslar damlaya damlaya göl olur tatlim :) Cok sevindim adina

Maşallah de kız :) 3 günde 1 kilo iyi işte çok bile :) Darısı başına canım pizzaya hayırr

Tütütüt Masalllahhhh kizzz :)) Allah devamini getirir Insallahh :)

Ne pizzasi kizz pizzanin gözü kör olmayaaaa :))
Amiinnnnnnnnnn Aminnnnnnn ben kilo almaya basladimmm depresyondayim bugun

Tütütüt Masalllahhhh kizzz :)) Allah devamini getirir Insallahh :)

Ne pizzasi kizz pizzanin gözü kör olmayaaaa :))
Amiinnnnnnnnnn Aminnnnnnn ben kilo almaya basladimmm depresyondayim bugun

Yemezsen almazsın bırakma, yapma bunu kendine sakın. Yavaş yavaş gidecek. Hem şişkinlik falan vardır kafaya taktıkça hiç gitmez.. Takma kafana.

Yemezsen almazsın bırakma, yapma bunu kendine sakın. Yavaş yavaş gidecek. Hem şişkinlik falan vardır kafaya taktıkça hiç gitmez.. Takma kafana.

Kiz nasil takmiyim kafama Sabah öyle bir umutlu ciktimki o tartiya birde ne görim yarim kg fazla Bi an mutfaga daldim tatli bisey azima atim dedim geri frenledim kendimi Kizim sacmalama dedim.

Kiz nasil takmiyim kafama Sabah öyle bir umutlu ciktimki o tartiya birde ne görim yarim kg fazla Bi an mutfaga daldim tatli bisey azima atim dedim geri frenledim kendimi Kizim sacmalama dedim.

Şişkinliktir inan bana. Regl falan mı olacaksın yoksa? Hemen bırakma kendini, inişler çıkışlar olacak hepimizde sen sabırlı ol.

Şişkinliktir inan bana. Regl falan mı olacaksın yoksa? Hemen bırakma kendini, inişler çıkışlar olacak hepimizde sen sabırlı ol.

Haklisin regl de olabilirim ay sonu yaklasiyor cünkü. Tamam ben rahatim ben iyim derin bi nefes aldim :) Salmicam kendimi Insallah regl yüzündendir sadece :) Buguün kesinlikkleeee spora gitcem. :)
Bu arada senin dün sporun nasildi?

Yorucuydu valla öldüm bittim 1 aydır gitmiyordum bugün bacaklarımı kaldıramıyorum inan :) Ama durmak yok tabi. Akşam dans kursum var açılır orda bacaklarım elbet :)

Yorucuydu valla öldüm bittim 1 aydır gitmiyordum bugün bacaklarımı kaldıramıyorum inan :) Ama durmak yok tabi. Akşam dans kursum var açılır orda bacaklarım elbet :)

:)) süper ozaman dans kursu derken ne tür bi dans?

BEnde bugun kesinlikleeee spora gitcemm

4. Gün;

Saat 07.30:
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim salam
1 adet domates
1 bardak portakal suyu

Saat 10.30:
1 adet activia

Saat 13.15:
1 tabak mantar çorbası
2 dilim tahıllı ekmek
1 kaşık yoğurt

Saat 17.30:
3 adet etli biber dolması
3 kaşık yoğurt
Salata

45 dk dans ettim ama bugün cidden çok yedim gibi hissediyorum çok doluyum. 2 gündür kabızım onun da etkisi olabilir. Şimdi form çay içeceğim..

4. gün sonunda alınan yaklaşık kalori miktarı: 1513

Bu sabah hatta az önce ben ne yaptım ne yaptım!?
Önce sofrada açık duran nutella kavanozuyla uzunca bir süre bakıştık. Sonra onu elime aldım, kokladım kokladımmm, ciğerilerime doldu o nefis kokusu :))
Tatlı çatalını aldım elime ve batırdım nutellanın tam göbeğine. Sonra da şapırdata şapırdata yedim onu..
Pişman mıyım? evet
Sabah kalorim değişti mi? hayır
Vicdan yapmayayım o halde...
Moral cümlesi: Alt tarafı bir çatal Eda! Bak kaşık bile değil, kaç gr edecek ki? Hadi 100 kal aldın diyelim. Ama bugün salam yemedin, kaşar yemedinn. Bir şey olmaz. Yine de akşama sadece çorba yemece var, bugünkü cezan bu olsun, iradesiz şişko! :)

o nutella kavonuzu sofraya hiç gelmemeli edaa hatta dolaba bile girmemeli.ama dediğin gibi az yemişsin bugünkü yediklerinin kalorisini ona göre ayarlayarak dengeleyebilirsin üzülme durmak yok yola devam

o nutella kavonuzu sofraya hiç gelmemeli edaa hatta dolaba bile girmemeli.ama dediğin gibi az yemişsin bugünkü yediklerinin kalorisini ona göre ayarlayarak dengeleyebilirsin üzülme durmak yok yola devam

Eşim karşımda yarım kavanozu bitirdi, buna şükür, canımın da istediğinden değil de işte şekerim düşmesin diye şey ettiydim ben :)

Edaaaa olsun canim yemen iyi oldu hem kahvaltiya yedin :) Bi kac ev isi yapdinmiydi yakarsin o azicik nutellayi :) Pisman olma hic, eger yemeseydin tüm gün canin cekebilirdi o nutelladan. Belki ozaman bir catal degil 2-3 kasik yerdin :)

5. Gün;

Saat 9.30;
1.5 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 yumurta
1 çatal nutella :S

Saat 13.00;
2 dilim tahıllı ekmek
1 kaşık normal salça

Saat 15.45;
2 kase mercimek çorbası

Saat 17.00;
1 adet kurabiye :S

Cidden yemeyecektim o kurabiyeyi ama ilk defa denedim tarifi yağ falan yok içinde bu nasıl kurabiyeymiş acep diye tadına bakmak istedim. Eh işte değişikmiş kek gibi dokusu falan neyse ben pilatese kaçar bugünü de hafızamdan çıkarıp atarım yani..

Gün sonunda alınan toplam kalori ~ 1166 kal..

Afiyet olsun canim bugun biraz kacamak günnün olmus bakiyomda :) Platesde yakarsin artik o kurabiyeyi bugun :)

Merhabalar.. Uzun bir aradan sonra yeniden burada olmak harika. Tatildeydim canlarım. Ve inanmayacaksınız ama tatilde asla saldırgan bir pozisyonda olmadım. Ta ki doğum günüme kadar. 29 aralık akşamı hiçbir şeyi düşünmeyip güzel bir yemeğe gittik kocamla. Ancak sabah kahvaltısı yapmadım kar etmek amacıyla ve yemekten sonra da pasta yemedim. Zayıflama aşkı için neler yapılıyor görüyorsunuz :) 67'li rakamları gördüm ertesi akşam. Her şey güzeldi ama bu güzellikler yılbaşı gecesine yani dün geceye kadar devam etti. Yemediğim pastayı yedim, cipsleri mideye indirdim, biraları içtim. Mezeler kuruyemişler çikolatalar havada uçuştu. Bunların hiçbiri olmayacaktı ama arkadaşlar çağırınca yeter eda yani doğum gününde de zaten geçiştirdin her şeyi dedim ve 1 günde yenilenler sonucunda bu sabah tartılmayı yemedi bünye. Kilo bildirimini haftasonuna kadar ertelemiş bulunuyorum. yarın menü bildirimleriyle, paylaşımlarla, desteklerle burada olacağım...

Mutlu yıllar, 2012 bizim yılımız olsun kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…