Kararlıyım başaracağım :)

Süpersin canimmm menünde harika :)) BAk kafana koymussun iycene bu büyük bir basari yemege HAYIR demek :) Devami gelir insallah canim :)

İnş canım sen de dikkat et bak olmuyor böyle pizzalar falan :))) Kararımızdan dönmeleyelim. Ayıp olursa da olur :) Sabah tartıda 100 gr eksik görmek için katlandığımız eziyetleri düşün.

başarılar canım..vericez bu kiloları inşallah..

başarılar canım..vericez bu kiloları inşallah..

İnşallah teşekkürler canım :)

Kahvaltımda neler yedim kızlar nelerrr bakalım hemen :)

1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim salam
1 dilim kaşar peyniri
1 bardak portakal suyu

Akşama pilatesim var o yüzden akşam yemeğini es geçeceğim çünkü tok karına hiçbir hareket yapılmıyor. Öğleden sonra son yemeğimi yemiş olacağım. Light bisküvi yemeyi pilatesten dönüşe bırakıyorum bugün. Ayrıca tartılmamak için kendimi zor tutuyorum, birkaç yüz gram verdim galiba :) Pazar tartılcaktım ama kim bekler pazarı cuma gelse de gerçeklerle yüzleşsem artık, zaten regl de olacağım veremezsem de bu yüzden olacak off off

İnş canım sen de dikkat et bak olmuyor böyle pizzalar falan :))) Kararımızdan dönmeleyelim. Ayıp olursa da olur :) Sabah tartıda 100 gr eksik görmek için katlandığımız eziyetleri düşün.

Günaydinlar canim :) Haklisin dünkü pizza herseyi mahv etti ama napalim siparis etmis patron yok desem kesinlikle ayip olurdu :)
Kahvaltin süper canim valla ben daha yapmadim kahvaltimi bi kahve ictim hic ac degilimm.

Arada sırada canımızın çektiği yiyeceklerden tadımlık da olsa yemeliyiz bence.Çünkü yemediğimiz zaman gözümüzde daha da dayanılmaz oluyor.Ve moralimizin bozuk olduğu zaman da yasaklı yiyeceklere saldırıyoruz resmen.En azından ben öyle oluyorum.

Günaydinlar canim :) Haklisin dünkü pizza herseyi mahv etti ama napalim siparis etmis patron yok desem kesinlikle ayip olurdu :)
Kahvaltin süper canim valla ben daha yapmadim kahvaltimi bi kahve ictim hic ac degilimm.

Olsun aç değilsen de ye metabolizmanı yavaşlatma. Bir zamanlar aç kalarak verdim bende 15 kg kadar şimdi halim ortada. :) Yapacağız biz bu işi pizzayı unut geçti gitti devam, hiçbir şey diyetimizi mahvedemezzz :)

Ben de sana katılıyorum elbette ama diyete kısa bir süre başlamış olup da hayda canım şunu istiyor deyip de onu çok az bir miktarla sınırlandırmamak olmaz. 1 lokma yesen de 10 lokma yesen de tat aynı tat. Ben ayda 1 gün canımın istediği bir şeyi yemeyi düşünüyorum. Bir nevi verdiğim 4-5 kg ın ödülü olarak. Ama ödül miktarları çok önemli dediğim gibi. Oturup 1.5 porsiyon tereyağlı iskender yersek olmaz, çünkü nefis bu, doymaz. Şimdi o iskender emin olun tatlısız da olmaz. Üstüne künefe de yiyeyim bari. Amaaan sabah sucuklu yumurtaları bal kaymakları da götürdüm ama sonuçta canım istedi hem bugün ödül günüm oooo diyorsak hata yapıyoruzz :) Oluyosa da 2 gün kendini parçalayacaksın artık onu eritebilmek için. Ben 15 dklık zevk için kesinlikle 2 günümü zehir edemem diye düşünüyorum. Canım iskender mi çekiyor gerçekten, 2 lokma yerim o tadı alırım olay biter. :) Yoksa hayatta kesinlikle kısıtlama olmamalı sadece porsiyonlar azaltılmalı :) Demek istediğim şey buydu yani tamamen seninle aynı fikirdeyim canım "tadımlık" :)

Son düzenleme:

Zaten unuttum gitti sanirim aksam bisey yememeyle dengeledimm sabah kemerim yine 4cü delige geldi cünkü höhöhhhhyyyyt
Aynen canim biz yeterki beynimize yerlestirelim beynimizi doyuralimmki oda bizi tok tutsun :)

Bu aradaaa söyle 1 bucuk iskender fena olmaz bak ha Veya sucuklu yumurta bal kaymak of of offff ... Olsada yesek dermisimmm

Hahah canım yiyeceğimiz günler de gelecek :) ne kaldı şunun şurasında.

Haftada 1 kg vereceksin.. Normali de bu diyor uzmanlar zaten. Yaza kadar neler neler olmaz yeter ki azmini kaybetme güçlü ol canım :)

3. Gün:

Saat 13.30
1 tabak etli taze fasulye yemeği
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
Salata

Saat 16.30
4 adet çikolatalı form bisküvi

1.5 saat yürüyüş...

bugün başka bir şey yemeyeceğim saat 18.30'da pilatesim var..

Diyetimin 3. günü de başarıyla tamamlanmıştır..

3. gün sonunda alınan toplam kalori miktarı: 1382.4

Bunun bir kısmı da yürüyüşle pilatesle gitmiş olacak. Bugün fazla mı kaçırdım diye düşünürken şimdi içim rahatladı :)

Planin süper canim :) ama aksam ac kurt gibi eve gelme sonra :))

Sizler bana destek cikdikca yaza kadar ben manken olurum yahuuu

fazla mııı???
3. günden bu kadar zorlama kendini canım.
yediklerin gayet makul hatta az yemişsin.
sabah kahvaltısı niye yok bir de?

fazla mııı???
3. günden bu kadar zorlama kendini canım.
yediklerin gayet makul hatta az yemişsin.
sabah kahvaltısı niye yok bir de?

Olmaz mı kahvaltı canım. Onu sabah kahvaltımı yapar yapmaz yazdım o yüzden tekrar yazmayayım dedim. Dağınık yazmayacağım zaten artık ben bile ne yediğimi şaşırıyorum :)

Son düzenleme:
hoşgeldin canım, kilolarımız yaklaşık aynı... tekip edicem seni

benim degünlüğüme beklerim

Gururla sunarım...

Bu sabah dayanamayıp tartıldım ve 68.7 kg geldim.. İnsan 1 kg ile çok mutlu olabiliyormuş meğer :)

*Menü bildirimi gün sonunda yapılacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…