hızlı trene ve uçağa o kadar alıştım ki otobüs yolculuğuna gelemiyorum artık. uçak yoksa ben gitmezdim. otobüs çekilmez.[/QUOT
Otobüs değil arabayla gidilecek maksat kalabalıkta hep birlikte gidilmesi olduğundan uçak tercih edilmedi. Açıkçası ben daha önce hiç uçağa binmedim ve şu an hamile olduğumdan korkunun bana zararı olur diye düşünüyorum çünkü çok korkuyorum
Uçağa binecek olsalardı da ben binemezdim zaten hamile olmasam belki sakinleşitirci falan alıp binerdim de dediğim gibi daha önce binmedim ve korkuyorum heyecanlanırım çok.16 saat beraber gitseniz ne gitmeseniz ne? herkes boşa perişan olacak. çekilmez.
Uçağa binecek olsalardı da ben binemezdim zaten hamile olmasam belki sakinleşitirci falan alıp binerdim de dediğim gibi daha önce binmedim ve korkuyorum heyecanlanırım çok.
Aynen bende onu düşünüyorum yol çok uzun olmasa tereddüt etmezdim de hamile halimle küçük çocukla çok zorlanıcam gibi canım.aslında korkulacak bişey yok. kalkış ve iniş harici hava olduğunuzu farketmiyorsunuz bile.
dediğim gibi 16 saat çok uzun bi süre. hadi arabada tek eşinizle olsanız o belki idare edilebilir. ama şimdi başkaları da var. hamilesiniz belki çok sık tuvalete çıkmak isteyeceksiniz. rahat edebilecek misiniz?
O kadar kararsızım ki aman iki gün yorulacaksın gezmenin tadını çıkar diyorum sonra da Yok ya otur evinde uzat ayaklarını kim çekecek o kadar yolu diyorum :)))Süre çok uzun geldi Banada...
Değer mi bilemedim...
+3 aylık gebelikte ek olarak canım :)20 aylık bebekle 16 saatlik yolculuk mu?Ben almazdım teşekkürler yine de..
21 aylık kızınızdan ötürü bence 16 saatlik yolculuk çok fazla...O kadar kararsızım ki aman iki gün yorulacaksın gezmenin tadını çıkar diyorum sonra da Yok ya otur evinde uzat ayaklarını kim çekecek o kadar yolu diyorum :)))
3 gece kalınacak canım.gidince orada bir süre kalacaksanız gidilebilir ama yok bir gece kalıp gönülecekse bencede gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?