Kararsız kaldım

Desaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
1.308
1.161
133
36
Herkese merhaba arkadaşlar. Bir konuda çok kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var. Daha doğrusu benim yerimde olsanız siz ne yapardınız?
Ben şu an 3 aylık hamileyim ve yirmi aylık da kızım var. Hafta sonu eşimin kardeşinin kep töreni var ve şehir dışında olucak. Kep töreninin yapılacağı yer çok uzak 16 saat sürüyor arabayla. Ve ayrıca eşimin memleketi oluyor şehir. Yani kalacak yer sorunu yok akrabası çok. Benim sorum sizce bende gideyim mi? Herkes gelmemi istiyor özellikle eşim tek kalmamı istemiyor çünkü biz eşimin işi dolayisiyla gurbette oturuyoruz kimsem Yok burda ailemden. Hem gitmek istiyorum hem çok kararsızım. Hamileyim küçük çoçuğum var yola dayanabilirmiyiz bilmiyorum. Ama gitmesem de bu defa aklım onlarda kalıcak. Siz olsanız ne yapardınız? Biraz uzun oldu şimdiden okuduğunuz ve vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim..

16 saat yol çok geldi benim gözüme.
Gebelik/bebek olmasa bile yol çok uzun.
Uçakla gitme şansım yoksa ben gitmezdim,çünkü çok zorlanırdım,kendimi biliyorum.

hızlı trene ve uçağa o kadar alıştım ki otobüs yolculuğuna gelemiyorum artık. uçak yoksa ben gitmezdim. otobüs çekilmez.

Doktorunuza bir danışın. Izin verirse zaten sizin arabanız dinlene dinlene gidersiniz

hızlı trene ve uçağa o kadar alıştım ki otobüs yolculuğuna gelemiyorum artık. uçak yoksa ben gitmezdim. otobüs çekilmez.[/QUOT
Otobüs değil arabayla gidilecek maksat kalabalıkta hep birlikte gidilmesi olduğundan uçak tercih edilmedi. Açıkçası ben daha önce hiç uçağa binmedim ve şu an hamile olduğumdan korkunun bana zararı olur diye düşünüyorum çünkü çok korkuyorum

16 saat beraber gitseniz ne gitmeseniz ne? herkes boşa perişan olacak. çekilmez.

16 saat beraber gitseniz ne gitmeseniz ne? herkes boşa perişan olacak. çekilmez.
Uçağa binecek olsalardı da ben binemezdim zaten hamile olmasam belki sakinleşitirci falan alıp binerdim de dediğim gibi daha önce binmedim ve korkuyorum heyecanlanırım çok.

Uçağa binecek olsalardı da ben binemezdim zaten hamile olmasam belki sakinleşitirci falan alıp binerdim de dediğim gibi daha önce binmedim ve korkuyorum heyecanlanırım çok.

aslında korkulacak bişey yok. kalkış ve iniş harici hava olduğunuzu farketmiyorsunuz bile.

dediğim gibi 16 saat çok uzun bi süre. hadi arabada tek eşinizle olsanız o belki idare edilebilir. ama şimdi başkaları da var. hamilesiniz belki çok sık tuvalete çıkmak isteyeceksiniz. rahat edebilecek misiniz?

aslında korkulacak bişey yok. kalkış ve iniş harici hava olduğunuzu farketmiyorsunuz bile.

dediğim gibi 16 saat çok uzun bi süre. hadi arabada tek eşinizle olsanız o belki idare edilebilir. ama şimdi başkaları da var. hamilesiniz belki çok sık tuvalete çıkmak isteyeceksiniz. rahat edebilecek misiniz?
Aynen bende onu düşünüyorum yol çok uzun olmasa tereddüt etmezdim de hamile halimle küçük çocukla çok zorlanıcam gibi canım.

20 aylık bebekle 16 saatlik yolculuk mu? :KK53: Ben almazdım teşekkürler yine de..

Süre çok uzun geldi Banada...

Değer mi bilemedim...:KK14:
O kadar kararsızım ki aman iki gün yorulacaksın gezmenin tadını çıkar diyorum sonra da Yok ya otur evinde uzat ayaklarını kim çekecek o kadar yolu diyorum :)))

O kadar kararsızım ki aman iki gün yorulacaksın gezmenin tadını çıkar diyorum sonra da Yok ya otur evinde uzat ayaklarını kim çekecek o kadar yolu diyorum :)))
21 aylık kızınızdan ötürü bence 16 saatlik yolculuk çok fazla...

Arkadaşlarında önerdiği gibi uçak,hızlı tren vs süreyi kısaltıcak alternatif yolculuk olsa neyse:))

gidince orada bir süre kalacaksanız gidilebilir ama yok bir gece kalıp gönülecekse bencede gitme

Back
X