Kararsız kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.si tülden tabiki gelinlik giymicem 2. si Kara çarşafta benim seçimim düğünüm beyaz gelinlik giymekte benim seçimim.
Sizin tercihiniz de nefsinize yenik düşmeyin bende kapalıyım kapalı gelinlik giydim kına da düğünde herkeste çok beğendi geri kapandığınız zaman o açık olan gelinlikli halinizi bi yabancı erkek gördüğünde içiniz rahat edicek mi

Sizin tercihiniz de nefsinize yenik düşmeyin bende kapalıyım kapalı gelinlik giydim kına da düğünde herkeste çok beğendi geri kapandığınız zaman o açık olan gelinlikli halinizi bi yabancı erkek gördüğünde içiniz rahat edicek mi
Etmez tabi zaten konuyu acarken manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem dedim yasadığım kararsızlığı sizlerle paylaştım

Günah sevap kısmına girmeyeceğim beni ilgilendirmez. Şöyle diyim, normalde olmadığın gibi giyinmek über mantıksız değil mi?
Koca salon seni açık görecek ama sen normalde tesettürlüsün? Yahu hiç akıla mantığa sığıyor mu?
Ya da açık biri düğününde tesettürlü çıkıyor. Ve ertesi gün tekrar açık olarak hayatına devam ediyor. Acayip saçmalık.

Böyle birşey giyebilirsin hem tesettür gibi hem değil gibi :110:

Eklentiler

• Screenshot_20200322-020505_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200322-020505_WhatsApp.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Hayır sadece kapalı gelinlik konusunda motive edilmeyi amaçladım ama bir taşlanmadığım kaldı.
Normalde kapalı birinin, kapalı gelinlik için motive edilme ihtiyacı duyması bile enteresan hâlbuki.

İstediğim gibi gelinlik bulamıyorum deseniz size farklı yorumlar yapılır ama başımı açsam mi demeniz 🤷

Normalde kapalı birinin, kapalı gelinlik için motive edilme ihtiyacı duyması bile enteresan hâlbuki.

İstediğim gibi gelinlik bulaıyorum deseniz size farklı yorumlar yapılır ama başımı açsam mi demeniz 🤷
O zaman Bn yanlış anlattım kendimi istediğim çok begendiğim model bulamıyorum başımı tabi ki açmayı istemem 4 seneden sonra çıplak hissederim ama içime yatmayan gelinliği de giymek istemiyorum.

O zaman Bn yanlış anlattım kendimi istediğim çok begendiğim model bulamıyorum başımı tabi ki açmayı istemem 4 seneden sonra çıplak hissederim ama içime yatmayan gelinliği de giymek istemiyorum.
Çok fazla alternatif var tesettür gelinlik için artık, bulunduğunuz yer küçükse ve içinize sinen model bulamıyorsanız çevre ile ilçeye gidebilirsiniz, model beğenip diktirebilirsiniz.
İsterseniz bir yolunu bulursunuz muhakkak.

Hayır sadece kapalı gelinlik konusunda motive edilmeyi amaçladım ama bir taşlanmadığım kaldı.
Ben açıkçası günümüzdeki “tesettür” gelinliklerin bile tesettürden uzak olduğunu düşünüyorum :))
Misal allı şanlı gösterişli boynu açık, memintolar, bel kıvrımı apaçık belli olan bir “tesettür” gelinlikle mesela meghan markle’ın gelinliğini kıyaslayınca meghanınki daha islami geliyor bana 😁

Ben açıkçası günümüzdeki “tesettür” gelinliklerin bile tesettürden uzak olduğunu düşünüyorum :))
Misal allı şanlı gösterişli boynu açık, memintolar, bel kıvrımı apaçık belli olan bir “tesettür” gelinlikle mesela meghan markle’ın gelinliğini kıyaslayınca meghanınki daha islami geliyor bana 😁

O kadar haklısınız ki. Hele şu instagramdaki tesettürlü (!) fenomenler 🤢🤮

O kadar çok model var ki tesettür gelinlik olarak, interneti açıp baktınız mı bir tane bile yok mu beğendiğiniz model? Gelinliğe bu kadar aşırı aşırı anlam yüklemek de saçma geliyor bana zaten hepsi birbirine benziyor ama koskoca sanal alemde 1 model bile bulunmaz mı yahu? En kötü beğendiğiniz modeli diktirirsiniz bir terzide.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X