- 9 Mart 2011
- 12.694
- 11.740
- 498
- Konu Sahibi notradamus
sadece bu yüzden vazgeçtiysen bence yanlış yapıyorsunbugün iyice düşündüm. Sizlerinde yorumlarınızı okudum. Annemlerdeydim, diğer odada bir işim vardı onu yapayım annem bakarken dedim. 15 dk. Sonra kızım "anneee, anneee" demeye başladı. Annemde ne yaparsak yapalım bak yinede anneden vazgeçemiyor dedi. Bende bir tuhaf oldum ki ben geceleri lavoboya kalkayım kızım kokumumu alıyor ne anında kalkıyor babası yanında olmasına karşın avazı çıktığı kadar anne anne diye bağırıyor. Bunları da düşündüm. Ya kalkarsa geceleri beni görmezse sabaha kadar uyumaz ve ayrıca öğlen olsun akşam olsun ben uyutmazsam babasında bile uyumuyor. Bazen eşim uyutayım diyor, içli içli ağlamaya başlıyor.
Kararımız avşa oldu. Her daim gidebileceğim bir yer ama kızım daha ağır bastı. Birde eşim mesaj atmış bana. Hadi ben iş için şehir dışına çıkıyorum benim yokluğuma alışkın, siz 1 saat bile ayrı kalmadınız. Sensiz yapamaz. Ya küserse sana diye. Ekim'de ukrayna'nın vizesi kalkıyormuş. Arkadaşlar var orda. Ekim'de sizi oraya götürürüm dedi. Bende iyi o zaman avşa'ya gidelim dedim.
Ama taahütname imzalamıştık. Eğer bize yada 1.dereceden birisine birşey olur, yada sel, deprem gibi durumlar dışında 1000 euro ödemek zorunda kalacağız. Yarın arayıp soracağım. Henüz işleme almamışlarsa inşallah almamışlardır iptalini isteyeceğim. Yok aldılarsa paşa paşa gideceğiz. Ama inşallah almamışlardır.
Yardımcı olan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
kızın kaç aylıktı hatırlamıyorum ama özellikle 2 2,5 yaşında çocuklarda böyle bir anneye düşkünlük dönemi oluyormuş ve bunu kullanmaya başlıyorlarmış
uzman değilim burda uzman olan arkadaşlar varsa daha iyi anlatabilirler
bağlı çocukla bağımlı çocuk diye bir şey var
birçok yanlış hareketimiz bağımlı çocuklar yetiştirmemize neden oluyor