• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsiz kaldim

thegkscr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
258
64
53
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Yemek takimi seciyorum ama kararsiz kaldim. Fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim. Bunlar kutahya porselene ait marka olarak daha iyi oldugunu duydum. Sizce nasillar cok mu renkliler ? Birde kare kullanimi zor dedikleri icin yuvarlak baktim hep sizin dusunceleriniz neler ? :) tesekkurler simdiden :) :)

$Screenshot_2014-07-20-12-45-16-1.webp$Screenshot_2014-07-20-12-45-30-1.webp$Screenshot_2014-07-20-12-45-37-1.webp$Screenshot_2014-07-20-12-45-44-1.webp$Screenshot_2014-07-20-12-45-52-1.webp$Screenshot_2014-07-20-12-45-59-1.webp$Screenshot_2014-07-20-12-46-08-1.webp

Canım öncelikle söylemek istiyorum, evet çok renkliler ama farklı seçeneklerin yoksa ben 6. Takımı ' pembe çiçekleri olan. ' daha çok beğendim:16:

Pembe çiçekli olanla turkuaz yaldızlı olan diyorum :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Guzeller ama hepsi modasi bir kac yilda gecicek cinsten... Diyelim mavi aldin sofranda falan hep o renk ortu pecete vs kullanman gerekicek kirik beyaz ekru ya da beyaz kendinden desenli gibi ya da gumuslu altinli seyler hem daha kullanisli hemde modaai gecmez. Renkli cok istiyosan bence kahvalti takimini falan al pembeli vaa:nazar::54:

Canım öncelikle söylemek istiyorum, evet çok renkliler ama farklı seçeneklerin yoksa ben 6. Takımı ' pembe çiçekleri olan. ' daha çok beğendim:16:

Ya farkli secenekler bulabilirim aslinda sonucta bakinca begendigim secenk oluyor :) aslinda ole cok alli pullu seyler seven biri olmasamda bunlar dikkatimi cekti. Bide herkeste olan klasik cubuklu ya da ona benzer seyler istemedim :))

Guzeller ama hepsi modasi bir kac yilda gecicek cinsten... Diyelim mavi aldin sofranda falan hep o renk ortu pecete vs kullanman gerekicek kirik beyaz ekru ya da beyaz kendinden desenli gibi ya da gumuslu altinli seyler hem daha kullanisli hemde modaai gecmez. Renkli cok istiyosan bence kahvalti takimini falan al pembeli vaa:nazar::54:
Dogru sizde haklisiniz. Oyuzden 1 6 biraz daha cok hosuma gitti. Peki kare takimlar sizce nasil kullanisli mi ?

Dogru sizde haklisiniz. Oyuzden 1 6 biraz daha cok hosuma gitti. Peki kare takimlar sizce nasil kullanisli mi ?

Evli degilim bu arada ama annem karelerin cok kullansli oldugu soyluyor ozellikle sofra dizilimk konusunda orta salataliklari corbaligi vs daha simetrik ve duzgun koyularak yer sagliyor yani dizilimi daha avantajli oluyor:) hazir hersey sifirdan oluyokennson moda modern beyazli falan kare almani onerirm
Insallah hersey istedigin gibi olur
Mutluluklar

Evli degilim bu arada ama annem karelerin cok kullansli oldugu soyluyor ozellikle sofra dizilimk konusunda orta salataliklari corbaligi vs daha simetrik ve duzgun koyularak yer sagliyor yani dizilimi daha avantajli oluyor:) hazir hersey sifirdan oluyokennson moda modern beyazli falan kare almani onerirm
Insallah hersey istedigin gibi olur
Mutluluklar

Tesekkur ederim :)

Bence farklı modellere de göz gezdirmelisiniz benim yemek takımım kare henüz kullanmadım ama neden kullanışsız olsun ki oldukça şık duruyor kareler:51:Eğer başka seçeneğiniz yoksa 6.model ama çok renkli benim için hepsi sadeciyim ben:27:

Katılıyorum :81: Düz beyaz yada krem olmasa da soft renklerde desenleri olan çok şık takımlar var, onlara da bakmanı öneririm :34:
Ben Kütahya'dan alsam kesinlikle sadece altın yaldız şeritli bir takım var onu alırdım çok sade ve güzel :69:

Maviliyi beğendim diğerleri sıradan geldi ama mavili de bir zaman sonra sıkar gibi. Sanki hiçbir şeyle kombinleyemezsin gibi geliyor. Kare almıştım ben şimdi çıkarmaya üşeniyorum. Güzel olsa da kullanımı zor. Yaldız da aynı şekilde. Bendeki de Kütahya ama makinada yaldızları çıkıyor. Yaldız da kare de dert. Ama kare çok şık yine de. :))

Merhaba arkadaslar. Yemek takimi seciyorum ama kararsiz kaldim. Fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim. Bunlar kutahya porselene ait marka olarak daha iyi oldugunu duydum. Sizce nasillar cok mu renkliler ? Birde kare kullanimi zor dedikleri icin yuvarlak baktim hep sizin dusunceleriniz neler ? :) tesekkurler simdiden :) :)

Eki Görüntüle 1194948 Eki Görüntüle 1194949 Eki Görüntüle 1194950 Eki Görüntüle 1194951 Eki Görüntüle 1194952 Eki Görüntüle 1194953 Eki Görüntüle 1194954

walla canım burda bana göre tek 6. güzel. Kareler neden kullanışlı olmasın bence kulanışlıdırlar. ben 10 aylık evlıyım yemek takımımı falan kayınpederim gitmiş almış bir şey diyemedim sevdiğimden. yuvarlak benimki kırılsalar eskisin hemen gidip kare alıcam:52::52::52::52: schafer markası silindi üzerindeki yaldızlar fazla kullandığımı düşünmüyorum. Kütahyadan şaşma ama kare al bence :52::52::32:

Eki Görüntüle 1194948 Eki Görüntüle 1194949 Eki Görüntüle 1194950 Eki Görüntüle 1194951 Eki Görüntüle 1194952 Eki Görüntüle 1194953 Eki Görüntüle 1194954

bence 2. mavi olan canım çok hoşş :16::16::16::16::16:

bende 2. mavi olan diyorum onların altına hasır amerikan kullanırsanız müthiş bir uyum olur :21:

Son düzenleme:
Hepsi cok renkli ilerde bu renklerden sikilirsan ne olacak? Eger secenegin varsa ben baska yerlerede bak derim. Ben bernardodan aldim sade ve zarif cok sik modeller var , istersen oraya bir bak. Ama eger bunlardan biri olmasi gerekiyorsa ben 1 ve 6 diyorum:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

walla canım burda bana göre tek 6. güzel. Kareler neden kullanışlı olmasın bence kulanışlıdırlar. ben 10 aylık evlıyım yemek takımımı falan kayınpederim gitmiş almış bir şey diyemedim sevdiğimden. yuvarlak benimki kırılsalar eskisin hemen gidip kare alıcam:52::52::52::52: schafer markası silindi üzerindeki yaldızlar fazla kullandığımı düşünmüyorum. Kütahyadan şaşma ama kare al bence :52::52::32:

Haha çok güldüm :) öncelikle teşkkrler yorumunuz için. Kareler için mkinaya sığmıyor ya da kenarları çatlıyor gibi yorumlar duydum hep kimisi de mdası geçer yuvarlak klasik hep kalır dedi. Oyüzden kafam karıştı bir de hiç anlamam böyle şeylerden insanın başına gelince böyle şaşırıp kalıyor :) Nediyim umarım en kısa zamanda kare takımınıza kavuşursunuz umarım mı desem bilemedim :D

Katılıyorum :81: Düz beyaz yada krem olmasa da soft renklerde desenleri olan çok şık takımlar var, onlara da bakmanı öneririm :34:
Ben Kütahya'dan alsam kesinlikle sadece altın yaldız şeritli bir takım var onu alırdım çok sade ve güzel :69:

Olabilir tekrardan bakayım bir de bunlar online satış sayfasında gördüklerim belki de mağazada daha farklı modeller beğenirim :) Renk ve desen konusunda hak vermeye başladım genel olarak ta herkesin yorumu bu yönde zaten :) Ama hala kare kırılır mı yıkaması zor mu kuşkularından ikna olamadım :D

Hepsi cok renkli ilerde bu renklerden sikilirsan ne olacak? Eger secenegin varsa ben baska yerlerede bak derim. Ben bernardodan aldim sade ve zarif cok sik modeller var , istersen oraya bir bak. Ama eger bunlardan biri olmasi gerekiyorsa ben 1 ve 6 diyorum:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkürler yorumunuz için. Tabiki de illa bunlardan olması gerekmiyor ama markada Kütahya daha çok içime sindi genel yorum o yöndeydi etkilendim sanırım. Haklısınız renk konusunda artık bana da pek cazip gelmiyor 1 hariç ama şimdi karelere de bakıcam :D

Back
X