Merhaba arkadaşlar, zihnimi rahatsız eden birşeyler var ama hakli miyim haksiz miyim bilemiyorum.
Suan nisanliyim ve insallah 2 ay sonra dugunum var. Ilk sozlendigimizden beri nisanlim sagolsun herseyin en iyisi olsun istedi ve ailesi de asla o pahali olmasin demedi hep en iyisi en kalitelisi olsun dediler. Ama ailesi alinacaklar konusunda biraz geri duruyorlar yani kendiliklerinden şunun alinmasi lazim demiyolar ben nisanlima şunu almiyolar mi almamiz lazim diyorum o ailesine soyluyor onlarda tamam deyip aliyorlar. Bu sitede bircok bayanin durumlarini okuyunca kendimi coook sansli hissediyorum ama bir yandan da her seferinde su alinacak bu alinacak demekten biktim artik cunku onlar benin aileme gore daha tecrubeli 4 evladi evlenmis ama benim ailemin ilk dugun deneyimi. Bu kadarcik da olur demi dert etmeyim kendime

) Bir de hersey cok guzel giderken gorumcemin tayini cikti ve maalesef evi bizim binadan tuttu. Gotumcem de iyi biri gibi ama simdiye kadar uzaktaydi sadece 4 gun gorme firsatim oldu. Evimi bi hevesle dizerken boyle birseyin olmasi huzurumu kacirdi idin açığı

((