kararsız

Eşinin söylediği herşey onun koskoca bahaneleri .. Hatalarına kılıf uydurmasın .
Evli barklı adamın davranması gerektiği gibi davranmamış ki sen de karışmışsın .
Boşanmanız demek çocuğun babasını görmemesi demek değildir . Babası ile görüşmesine sınır koymazsın .
Tabi ben anne değilim belki sen gibi hissedemem , ama bir çocuğun mutsuz bir yuvada büyümesindense, ayrı ama huzurlu
büyümesi bana hep daha sağlıklı gelir .

Kesinlikle katılıyorum

İnsanın sürekli tedirgin olması, güvensiz olması, bir yere gittiğinde, eline telefon aldığından şüphelenmesi... Bunlar ne kötü şeyler? Bunlar beynimi oyuyor..

Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Boşanır mısınız? Devam mı edersiniz? Ne olur bişey söyleyin. Çok kararsızım...:(

Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Boşanır mısınız? Devam mı edersiniz? Ne olur bişey söyleyin. Çok kararsızım...:KK43:
Buna karar verecek biz degiliz ki sizsiniz...
Elimizde olanlara bir bakalım. 21 yaşındayken o da 20 yaşındayken evlenmissiniz. Kendime bakıyorum Ben 21 yasindayim, ya daha ben bile çocuk gibiyim erkekler ise geç olgunlaşır, onu dusunemiyorum.

Sonra sizi resmen gözunuze soka soka aldatmış. Üzgünüm bir yapan bir daha yapar. Yanlış yapmissiniz döndürmeye çalışmalakla ki çalışması gereken o iken.

Simdi yeni bir hatasi ile karşı karsiyasiniz. Ben size soruyorum: mutlu musunuz? ya huzurlu? güveniyor musunuz ona? Sizi ona çocuğunuzdan başka bağlayan bir etmen daha var mi?

Soruların icinde cevap gizli aslında, biz goremiyoruz ne yazık ki...

Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Boşanır mısınız? Devam mı edersiniz? Ne olur bişey söyleyin. Çok kararsızım...:KK43:
evlilik danışmanına gitmeyi deneseniz diyorum ..
Belki eşin de sen de farketmediğiniz hatalarınızı görürsünüz .

Boşanmakta istiyorum ama çok kararsızım. Bu kararsızlık ne zor şey.

Şimdi şekerim aldatılmışsınız, bunun tabi ki yenilir yutulur bir yanı yok. Lakin siz bir annesiniz, bence çocuğunuz gururunuzdan önce gelmeli.

Şimdi benzer bir örnekk benim tanıdığım var, dayımın oğlu. 24 yaşında evlendi o da. 30 yaşına geldi ama hala sorumsuz, 2 tane de çocuğu var. Kuzenim de kızlarla yazışır, gece gezmesine gider, bekar arkadaşlarıyla kendi de bekarmışcasına takılır.

Durum şu ki, eşiniz genç, 20-25 yaş arasını da özgürce yaşayamamış. Yani gözünün dışarda olması ve bazı konularda aç olması normal. O yaşlarda erkekler gezme , tozma, çapkınlık derdinde oluyor genelde , ama sizinki evli olduğu için o evreyi yaşayamamış, gözü doymamış.

Bence siz bir evlilik terapistine gidin önce. Boğazınıza kadar gelmesini anlıyorum ama eşiniz artık çocuk da değil, olgunlaşma ihtimali var. Ben bu adamı tanımam, en iyi siz tanırsınız, olgunlaşacak akıllanacak gibi mi en iyi siz bilirsiniz. Çocuğunuz olmasa koyun tekmeyi geçin derdim ama şu durumda biraz sabırlı olun diyorum.

Karar yine size ait tabi ki, umarım hayırlısı olur.

Ya es diye evlendigin adan 20 yasinda senden bile kucuk ne cesaretle evlenirsin ve hemen cocuk yaparsin bu adamdan ya hangi cagdayiz farkinda misin tabiki gezmek isteyeceknvs en kan kaynayan donemler bunlar ve adam aldatmaya meyilli zaten gozunu acmis evlenmis cocugu var 20 yasinda yazik ya yasitlari gezip tozuyor ve bicok arkadasida oyle onun ev babasi olabilecegini mi saniyorsun sen sizin ailelerinizde hic mi akli basinda insan yoktu bu evlilik devam etse bile cocuk icin senin daha cok cekecegin var erkekler zaten gec olgunlasiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem suclu, hem guclu.
Konusmazsa konusmasin .
Aldstmanin hic bir bahanesi yok olamazda .

Buna karar verecek biz degiliz ki sizsiniz...
Elimizde olanlara bir bakalım. 21 yaşındayken o da 20 yaşındayken evlenmissiniz. Kendime bakıyorum Ben 21 yasindayim, ya daha ben bile çocuk gibiyim erkekler ise geç olgunlaşır, onu dusunemiyorum.

Sonra sizi resmen gözunuze soka soka aldatmış. Üzgünüm bir yapan bir daha yapar. Yanlış yapmissiniz döndürmeye çalışmalakla ki çalışması gereken o iken.

Simdi yeni bir hatasi ile karşı karsiyasiniz. Ben size soruyorum: mutlu musunuz? ya huzurlu? güveniyor musunuz ona? Sizi ona çocuğunuzdan başka bağlayan bir etmen daha var mi?

Soruların icinde cevap gizli aslında, biz goremiyoruz ne yazık ki...[/QUOTE
huzurlu, güven içinde ve mutlu değilim, sadece çocuğumu düşünüyorum, babasına çok düşkün... yok ya başka bir etmen, bırakmadı bende.

Ya es diye evlendigin adan 20 yasinda senden bile kucuk ne cesaretle evlenirsin ve hemen cocuk yaparsin bu adamdan ya hangi cagdayiz farkinda misin tabiki gezmek isteyeceknvs en kan kaynayan donemler bunlar ve adam aldatmaya meyilli zaten gozunu acmis evlenmis cocugu var 20 yasinda yazik ya yasitlari gezip tozuyor ve bicok arkadasida oyle onun ev babasi olabilecegini mi saniyorsun sen sizin ailelerinizde hic mi akli basinda insan yoktu bu evlilik devam etse bile cocuk icin senin daha cok cekecegin var erkekler zaten gec olgunlasiyor
Evet, çağın şimdi farkındayım. O zamanlar değildik ama.. Şöyle de bir durum var, o çok istedi evlenmeyi, işe girişiz ikimizde memuruz, sevdik birbirimizi falan filan uzatmadık evlendik. ama derlerye bir şeyi yaşamadan anlayamazsın, hakikatten ne salakmışım, şöyle bir zamanı başa sarsak bu yaşımda bile evlenmezdim.. Akıllıca bir iş değil. Ailelere gelince hakkatten ya hiç bişiy demediler, sadece birbirinizi seviyorsanız siz bilirsiniz, ama erken dediler. E tabi biz dinlermiyiz onları. Ama al işte sana sıkıntı.

20 yaşındaki bir adamın aklı 17 yaşlardadır hala.
Erkekler geç olgunlaşıyor..
Neden filört zamanınızı doya doya yaşamadan hemen ewlilik düşündünüz ki?

20 yaşında derdiniz neydi? Daha dünya nimetlerini görmeden heves almadan evlenince böyle oluyor maalesef. Eşin düzelir de 30 unu 35 ini bulur. Bekleyebilir misin?
Eşim maddi durumu iyi olmayan bir ailenin oğluydu. Benimde maddi yönden hiç bir sıkıntım yoktu. Ben ailemle gezdim, arkadaşlarımla gezdim, o ise genç yaşında okulu bitirince çalışmaya başladı. bişey yaşayamadı, Ama evlendi ise evliliği yaşamalıydı, bekar zamanlarını değil.. Bilmiyorum ya beklermiyim, sabredermiyim, offf

20 yaşındaki bir adamın aklı 17 yaşlardadır hala.
Erkekler geç olgunlaşıyor..
Neden filört zamanınızı doya doya yaşamadan hemen ewlilik düşündünüz ki?
Ben hiç istemedim, eşim çok ısrar etti. 2 yıllık bir ilişkiden sonra evlendik işte. Resmen çocuktuk ya..

Eğer yapabiliyorsanız onu bir müddet sıkmayın bakalım, nereye gittiğini sorgulamayın,hesap sormayın; ama en önemlisi siz de arkadaşlarınızla buluşun daha neşeli olun,ona ihtiyacınız yok imajı verin.

Ben şunu anlamıyorum. genel de yorumlarda erkeğin gözü aç olduğu zamanlar çok normal vs. gibi şeyler yazılmış ama sonuçta bu kadın da o yaşta evlenmiş ve onun da özgür olacağı zamanlarmış o da yapabilirdi. Herneyse..
Daha evlilik oturmadan neden çocuk yapılır anlamam ki. şimdi olan o masuma olacak çileli bir anne sorumsuz bir baba..
Allah yardımcınız olsun.. ama ne olur en az hasarla atlatmaya çalışın durumu.

Back
X