kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

Açıkçası ben her zaman şu sözü doğru buldum asla da vazgeçmem gece üşüdüğünde paralarına sarılıp ısınamazsın ve sevmediğin adam da senin asla yüreğine dokunamaz tabi bu benim düşüncem canım :44:

Ya ben sevgilimi cok seviyorum okuyorum da o calisiyo cok iyi para kazanmiyo 1500 falan Allaha sukur cok seviyoruz birbirimizi kibrista yasiyodu ben istanbulda yasiyorum kalkti geldi simdi hayatini burda devam ettiriyo benim yanimda ya okulum ikinci ogretim aksam o aliyo beni okuldan bazen caantama harclik koyuyo benimd3 durumum iyi degil cunku ben farketmiyorum koydugunu oyle cok yakisiklida degil ama melek gibi herzaman yanimda ailem basta istemedi sen zengin birini bul kendine gore birini bul haklilar ama artik hic soylemiyolar. Tanidikca erkek arkadisimi onlarda cok sevdi. Kisacasi bende ogretmen olucam birlikte calisip gideriz ben para duskunu degilim sevgi duskunuyum ben her istedigimi yemisim sevmedigim biriyle onun tadini alamam

çok ikilemde kalmışsın canım ama yazdıklarından ben durumu iyi olanı seçiceksin gibi hissettim.Ki kesinliklede öyle yap evlenmeden önce para pul önemli değil insan olsun yeter diyoruz ama evlendikten sonra paranın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.Para kesinlikle herşey demek heryerde değerinde olur kıymetinde para her kapıyı açıyo. zamanla o kişiyede alışırsın merak etme seversin.

SEvgili arkadaşım bence her ikisinden de ayrılmalısın neden mi çünkü her ikisinde de kendini düşünmüşsün sakın yanlış anlama nolur. kırmak değil amacım. birini sırf yakışıklı diye sevdin parası yok diye istemedin haklı olabilirsin tercih, diğerini sırf parası var durumu iyi dedin bu da kişisel tercih peki ama onların senden ne beklediğini hiç düşündün mü? parası olan çocuk seni çok sevmiş ama o da kendisi kadar sevilmeyi bekler ama ya hiç sevemezsen? diğeri yakışıklı ama parası yok ya evlenince mutsuz olursan? bence her ikisinde de mutsuz olma ihtimalin ve onları mutsuz etme ihtimalin yüksek. sen bence herpsinin olduğu birini bil inşallah Allah gönlüne versin zengin olmasını istemen yakışıklı olmasını istemen suç değil

eeeeeee ikisini karşılaştırıp artılarını ve eksilerini yazmışsın.

Son düzenleme:

1500 e az diyorsanız asgari ücretle geçinenler ne yapsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…