- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
Simdiki kızlar mı bir garip yoksa bende mi bir tuhaflık var garip karsılıyorum?
Tanıdık arkadaslardan duyuyorum da ayse' nin sevgilisi cok zenginmis, fatma' nın sevgilisi bebek' te oturuyormus, bir digeri etilerdeymis!
Hatta yakından tanıdıgım bir arkadas, kendinden nerdeyse 10 yas büyük biriyle birlikte cocuk nisantasında oturuyor, kolejde okumus, annesi egitimci, yurtdısı seyahatleri vs.
Cocuk kızımıza demis ki; Ben senin oturdugun yerlerde oturmak istiyorum, simdi evimizde yardımcımız var ama ben evimizde baska bir kadını sürekli olarak görmek istemiyorum herseyi beraber halledelim demis, arkadas delirmis tabii bunları duyunca.
Sevmedigini cok iyi biliyorum, daha önce cok aynı ortam da bulunduk azıcık tanıyorum onu, annesi' de arabası olan, evi olan, parası olan koca bulun diyormus sürekli kızlarına. Üzülüyorum bir annenin bunları söyledigine, kızlarını böyle seylere yönelttigine!
arkadaşım neden çıkıyorsun madem diğer çocukla ,kriterlerine uymuyorsa yazık değil mi bir insana umut veriyorsun belkide o senle ilgili ne hayaller kuruyor şu an yapmayın arkadaşım ya yazık günah bir insanın duygularınla oynamayın iki kişiyi idare ediyorsun resmen hiç hoş değil bu yaklaşım bir insana umut ver ver başkasına git bi şöyle bir kız olamadım hayatta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?