- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
E sen zaten kararını vermişsin
Bana aşk demeyin deyip.
şimdi ben kimi seceğimm...
bana demeyin aşk için herşeyi katlanıcaksın işinde çıkar başak bir işte calışırsın ... ben müdürlükten çıkıp nasıl calışabilirim başka bi yerde yaş olmuş 27 .. ve ben çoçuk nasıl yapıcam
çoçuguma kim bakacak aldığım maaşı kreşemi vericem kiramı odicemm ....
ailesinin eline mi bakıcammm ....
şimdi ben kimi secicem ..
davalı döşeli bi ev ...iyi bir gelecek ....
beni seven bi eş ... ve ben onu sevebilecekmiyimm ????
aynı şeyi yazacaktım.
sen çalışmayacak mısın? belki ikinizde çalıırsanız olur ama bence mantık evliliğinde bile az da olsa beğenme hoşlanma olmalı
insan hiç beğenmediği biriyle nasıl aynı yatakta yatar :26:
Zaten şu son kısımda kararını vermiş olduğu belli sadece bizden verdiği karara destek bekliyor Ceydam
ben bu iş yerinden çıkarsam ki çıkmak zorundayım ...çalışmayı düşünmüyorum yeni bir iş yerinden alacagım askeri gecim indi başka bi şey olamaz eşim alsa 1000 ben alsam 700 ee yaş olmuş 27 çoçuk yapsam çoçugum için çalışamıcam çoçuga kim bakıcak kreşemi vericem calıştıgımı kiraayamı.....
aynen canım
konu sahibinin hakkında hayırlısı olsun ne diyeliimm
arkadaşım neden çıkıyorsun madem diğer çocukla ,kriterlerine uymuyorsa yazık değil mi bir insana umut veriyorsun belkide o senle ilgili ne hayaller kuruyor şu an yapmayın arkadaşım ya yazık günah bir insanın duygularınla oynamayın iki kişiyi idare ediyorsun resmen hiç hoş değil bu yaklaşım bir insana umut ver ver başkasına git bi şöyle bir kız olamadım hayatta .
gercekten çok kararsızım ...
kızlar kendinizi benim yerime bi koyun lutfen hangisi ...
sizi seven herşeye sahip iyi birimi.... iyi bir gelecekmii
ve sonra mutlu olabilme ihtimalimi..
yada sefalet mi hayallerimde hiç bir zman sahip olamıcagım herşeyden vazgecip
aşk için evlenip aileme karsı gelip...
mutlu gıbı görünüp mutsuz olmak mıı ....
ömrüm borc ödemeklemi gecsinnn
Arkadaşım şimdi burda beni taşa tutacaklar ama ben mantığı seç derim,
Neden diceksin? Neden biliyormusun bir annenin bebeğinden daha önemli birşey var mı hayatta? Onun ihtiyaçlarını karşılayabilecek misin? Ona güzel bir eğitim verebilecek misin? Evlenirken yapamadıkların içinde kalamaycak mı? Evlendikten 2 3 sene sonra aşk bittiğinde aşkın yerini başka şeyler almayacak mı? Tip herşey mi? Yakışıklılık nereye kadar? 60 70 yaşında o adamın kaşına gözüne mi bakacaksın? Hem kültür de çok önemli sadece para değil. Hangisi senin kültürüne daha yatkın? İkiside kötü sonuçlanabilir ancak bende senin gibi belirli standartlara sahibim ve ne kadar aşık olursam olayım bunu yalnızca kısa bir süre için veya akşam babamın evine döndüğüm zamana kadar çebeileceğimi düşünüyorum. Aynı evde olmaz öyle. Ama sadece para içinde olmaz. Huyu suyu ahlakı efendiliği nedir bu adamın? Valla ne diyeyim zor karar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?