- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
okulunu okudum ben unıversıte . kurslar sertıfıkalar 1. lık odulum var ıstanbul capında. her cızen sanatcı deıl tabıkıde. google ıcın calıstım vs. ve bır cok unlu tekstıl frması. prof.fotograf cekımı grafık tasarım moda tasarımı yaptım.yapıyorum.
eğer üniversiteye gitmek yerine belediye kurslarına gitseydin o zaman takdir edilirdin doll tarafından cnm
Arkadaşım seni cok iyi anlıyorum .. Oncelikle eger başka bir tercihin yoksa muhendis olanı şeçmelisin . Çok ciddiyim diger tabiri caizse bir baltaya sap olamamış olanla evlenırsen sonuc sadece ve sadece hüsran olur .. ustelik ailesinden belli kimse kusura bakmasın ama az cok tecrubem var 32 yaşımdayım evliyim ve cocugum var az cok etrafımdaki insanlar ve kendımden edındıgım tecrubelerle sana bunu soyluyorum .. Fakir olanın ailesine bir bak sen onlarla yasayabılecek mısın ? armut dibine düşermiş ogullarını bır baltaya sap edememişler ustelik cok da umurlarında değil .. hala part time calısıyor .. bak bır erkekle evlenmek ıstıyorsa babasına bır bak onunla evlenebılır mısın eger evetse evlen hayırsa evlenme erkekler genellıkle babalarına benzer .. anladıgım kadarıyla bu fakır olanın babası emeklı maasına tamah etmiş cocuklarını da salmıs oyle anası da calısmıyor belli ..
digeri ise tum cocuklarını okutmus belli ki kafası calısıyor .. ılerınde cocuklarının amcası ablası bılmem nesı ogretmen olacak babası muhendıs olacak ıyı bır ev ıyı bır gelir ..yakışıklılık fasa fiso cnm senınle evlenır herseyı senden bekler bır de bakarsın senı aldatıvermıs ustelik ..
Haa bu arada yasım 27 demişsin sakın bu yasta evlenme gecenlerde tv de cıktı 27 yas bılıncaltının dısa dokumunun basladıgı yaşmıs aklın varsa 30dan once evlenme bence ıkısındende ıyısını bulursun cnm ..
Senı bıraz kendıme benzettim.. benım annem babam öğretmen ben ıkı dil bilen unıversıte mezunu bır bayanım ..etrafımda muhendısler , avukatlar vs vsler varken ben aşkı sectim kendımın tam zıttı bırıyle evlendim eşim sukur ıyı ama aılesı evlatları ıcın kılını kıpırdatmamıs okutmamış , iş sahıbı yapmamıs oylesıne buyutmusler yanii ..
Bu söyledıklerımı unutma cnm , gün gelir arkadasların zengin ya da okumus bırılerıyle saray gibi evlerde yaşar sense kucucuk bır eve bır lokmalık maasla tıkılıp kalırsın ve boşanamazsın demedi deme sen zengin olanı seç aşk olmasada sevgi olur ve gül gibi gecınıp gidersin .. haa bu yakısıklı dedıgın tipte buyuk ıhtımal sana yapışır ondan kolayca ve hızlıca ayrılman lazım dikkat etde basına bela olmasın ..
bence insanları böyle basma kalıp şeylerle korkutmayın. ne varmış küçücük bir evde yaşayacaklarsa???? Türkiyenin yıllar önce ki durumu belli. annemlerin zamanında herşey kıt kanaatmiş.azmış. daha ben 10 yıl önce hatırlıyorum bir mont almak nasıl büyük olaydı. dandik bir kaban almak,bot almak okadar zordu ki. alyansını bozdurmuştu annem, bana kaban almıştı. şimdi 10 liraya bile bot ayakkabı var. 30 liraya mont var. herşey eskiye göre daha bol. önceden bir araba fiyatı bir ev fiyatına denkti. şimdi 20 milyara bir araba alabiliyorsunuz.annelerimiz babalarımız ceplerinde beş kuruş olmadan evlenirlerdi. arkadaşımın ailesi evde bir tek yatak birde çekyat varken evlenmişler. bir kişi çalışıyor. sonra 2 ev yaptılar. eskiden kimin evi varmış. sıfırdan sırt sırta verilir,yıllar sonra kaç tane ev yapmışlar.
saray gibi ev nedir yaaa!!!! saray gibi evde huzurum olmadıktan sonra, tek gözlü bir evde rengarenk oturma takımımla mis gibi yaşarım daha iyi. değişen yenilenen dünyadan örnek alın birazcık. stüdyo ev felsefesi var mesela 2 oda büyüklüğünde tek oda ama küçük. güzel bir tasarımla o 1 tek oda cennet gibi olur. ama bizim milletimiz alışmış tabi 3 artı 1 olsun. biride misafir odası olsun hatta kilitleyelim dursun. devir minimumu maksimum verimle kullanabilme devri. evler büyümüyor aksine küçülüyor. ankastre seriler boşuna çıkmıyor. saray gibi evmiş!!! birşey diyemiyorum bu mantığa!
primera;Arkadaşım seni cok iyi anlıyorum .. Oncelikle eger başka bir tercihin yoksa muhendis olanı şeçmelisin . Çok ciddiyim diger tabiri caizse bir baltaya sap olamamış olanla evlenırsen sonuc sadece ve sadece hüsran olur .. ustelik ailesinden belli kimse kusura bakmasın ama az cok tecrubem var 32 yaşımdayım evliyim ve cocugum var az cok etrafımdaki insanlar ve kendımden edındıgım tecrubelerle sana bunu soyluyorum .. Fakir olanın ailesine bir bak sen onlarla yasayabılecek mısın ? armut dibine düşermiş ogullarını bır baltaya sap edememişler ustelik cok da umurlarında değil .. hala part time calısıyor .. bak bır erkekle evlenmek ıstıyorsa babasına bır bak onunla evlenebılır mısın eger evetse evlen hayırsa evlenme erkekler genellıkle babalarına benzer .. anladıgım kadarıyla bu fakır olanın babası emeklı maasına tamah etmiş cocuklarını da salmıs oyle anası da calısmıyor belli ..
digeri ise tum cocuklarını okutmus belli ki kafası calısıyor .. ılerınde cocuklarının amcası ablası bılmem nesı ogretmen olacak babası muhendıs olacak ıyı bır ev ıyı bır gelir ..yakışıklılık fasa fiso cnm senınle evlenır herseyı senden bekler bır de bakarsın senı aldatıvermıs ustelik ..
Haa bu arada yasım 27 demişsin sakın bu yasta evlenme gecenlerde tv de cıktı 27 yas bılıncaltının dısa dokumunun basladıgı yaşmıs aklın varsa 30dan once evlenme bence ıkısındende ıyısını bulursun cnm ..
Senı bıraz kendıme benzettim.. benım annem babam öğretmen ben ıkı diunıversıte mezunu bır bayanım ..etrafımda muhendısler , avukatlar vs vsler varken ben aşkı sectim kendımın tam zıttı bırıyle evlendim eşim sukur ıyı ama aılesı evlatları ıcın kılını kıpırdatmamıs okutmamış , iş sahıbı yapmamıs oylesıne buyutmusler yanii ..
Bu söyledıklerımı unutma cnm , gün gelir arkadasların zengin ya da okumus bırılerıyle saray gibi evlerde yaşar sense kucucuk bır eve bır lokmalık maasla tıkılıp kalırsın ve boşanamazsın demedi deme sen zengin olanı seç aşk olmasada sevgi olur ve gül gibi gecınıp gidersin .. haa bu yakısıklı dedıgın tipte buyuk ıhtımal sana yapışır ondan kolayca ve hızlıca ayrılman lazım dikkat etde basına bela olmasın ..
benimle aynı olup olmaması önemli değil,her düşünceye saygım var fakat bazı görüşlere hayret etmemek içten bile değil...tanımadığınız biri için " anladıgım kadarıyla bu fakır olanın babası emeklı maasına tamah etmiş cocuklarını da salmıs oyle anası da calısmıyor belli .." gibi bir yorum da ne kadar aşağılayıcı?? üniversite mezunu olupta o işi yapan bir sürü adam var,inşaat işlerinde çalışanlar,sırf evine para götürmek adına bulunduğu kimliklerden sıyrılıp farklı işleri yapanlar...bunlar nasıl görmezden gelinirken,kaldı ki arkadaşımız sevdiği adam için kararını verdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?