Kararsızım yardım edın

Yorumları okuyunca ben bile gaza geldim :D
Okuyun elbette, başarılar 🌹
Birisi de yaş 30 olacak, öğretmenlik de ilerleyin demiş. Öğretmenlik de nasıl ilerleniyor merak ettim.

Aynen Ben de girdim daha girmem hayatimda ilk kez öyle soru gördüm :KK25:
kesinlikle öyle.. Ben hemsirelikle ftr arasında kalmıstım en iyisi bi sınava gireyim belki özelde tıp gelir dedim. Düsünün hicbi yer gelmedi iyi ki zamanında yerlesmisim😅

kesinlikle öyle.. Ben hemsirelikle ftr arasında kalmıstım en iyisi bi sınava gireyim belki özelde tıp gelir dedim. Düsünün hicbi yer gelmedi iyi ki zamanında yerlesmisim😅
Valla canim ben hemsireyim. Belki tıp falan gelir diye girdim. Sorulara tip olfum. Mat da ful ceken benn ilk jez say puanim hesaplanmadi. 0 yaziyor😂😁 meger sistem değişmiş. Sözel ağırlıklı çözdüysen say degil sözel puan hesaplamıyormuş. Enteresan:KK12:

25 yaş çok çok erken rahat okunur .arkadaşım 24 25 yaşında kazandı tıpı takmıştı kafasına . Önce FTR okudu 2 sene yok sevmedim dedi bıraktı geldi evde hazırlandı olmadı 1 daha hazırlandı oldu siz düşünün artık gerisini :)) daha çok gencsiniz neden olmasın :)

Valla canim ben hemsireyim. Belki tıp falan gelir diye girdim. Sorulara tip olfum. Mat da ful ceken benn ilk jez say puanim hesaplanmadi. 0 yaziyor😂😁 meger sistem değişmiş. Sözel ağırlıklı çözdüysen say degil sözel puan hesaplamıyormuş. Enteresan:KK12:
öyle matematikte en düsük netimi yapmısımdır.Soru tarzı cok degismis alese benzetiyolar hic girmedim bilmiyorumda..

Kızlar merhaba
Ben öğretmenim bu sene sınava girip bi denemek istiyorum tıp okumak ıstıyorum ama tıpta 5-6 sene ve daha fazla gec kalmıs sayılırmıyım.Okumanın yaşı yoktur tabi ama cok kararsızım 😀

Tabi bu tercih meselesi ama zaten mesleğinizi almışsınız neden daha keyifli şeyler varken tekrardan üniversite okumak istiyorsunuz :)

Öğretmensiniz, zamanınız da vardır. Mesela yeni hobiler edinebilir, bol bol kitap okuyabilir, gezebilir vb. bir çok aktivite yapabilirsiniz.

Hel bir de tıp okuyup 6-7 yılı ders çalışmakla geçirmek bana çok sıkıcı geliyor :)

Merhaba oncelikle okumanin yasi tabi ki yok ben ilk senemde girmistim su an tıp okuyorum sinifimda 30 lu yaslarinda cocugu olan insan bile var. Ancak bu kadr cok istiyorsaniz neden ogretmenlik yazip okudunuz. Tip gercekten idealistlik isteyen ve asla sevmeden okunamicak bir meslek. İyi dusunun derim ve tabi ki bir de universite sinavi gibi zor ve stresli bi asamada cok cok iyi bi derece yapmaniz gerekiyo su anki bilgilerinizle ve biraz da ustune koyarak bunu yapabilirim diyosaniz deneyin.

Yorumları okuyunca ben bile gaza geldim :KK70:
Okuyun elbette, başarılar 🌹
Birisi de yaş 30 olacak, öğretmenlik de ilerleyin demiş. Öğretmenlik de nasıl ilerleniyor merak ettim.
Aynı şeyi düşündüm yorumları görünce🤣 işin ironik kısmı ben üniversiteye girerken İstanbul’da matematik öğretmenliği, Anadolu’daki bir tıp fakültesi ile yarışırdı ve ben matematik öğretmeniyim 🙈

Konu sahibi asla geç değil, hele yaşınız daha çok genç. Şimdiden başarılar dilerim.

Ben 2014-2015 sınavına girmiştim o zaman bile sorular çok farklıydı.şimdi çok daha farklıdır bir çıkmış sorulara bakın ondan sonra karar verin derim.matematik öğretmeni falansanız biraz daha şanslısınız.

Back
X