kararsızım yardım lutfen

Olaylar taze ise soğumuşsundur o da normal olarak çünkü hoş şeyler değil olan durum.Ama eğer ki seviyorsan devam et bir şansı her insan hak ediyor..Eğer ki içerinde güven duygusu komple yoksa bitmişse ve sevginde azalmışsa işte devam etmenin anlamı olmaz..Çok düşün.Ama sağlıklı düşün.

işi ilerletirse derken
o tarz kadınlarla birlikte olacağını mı düşünüyorsun?
Bir de bunun dışında şüphelendiğiniz davranışlar var mıydı, ilişkiniz nasıldı normalde
hayır o tarz kadınlarla birlıkte olacak bir kısı degıl asla bunu savunmak için soylemıyorum zaten savunacak olsam yaptıklarını yazmazdım sadece ilerıde aldatır mı diye suphelenıyorum yok onun dısında baska hareketlerını gormedım sureklı evlenmekten bahseder hatta kac cocuk dusunuyosun falan der konuyu her konusmamızda acar benle ilgili hayallerınden bahseder gunde 2 3 defa arar 1 defa aradıgında k.b seni ihmal edıyorum der böyle biridr en azından ben boyle biri oldugunu dusunuyordum da simdi kafam karısık işte bi bu olayını gordum.

o zaman yeterince süründüğüne inanıyorsan affet
bir daha yaparsan tahammül edemem , bana göre değil böyle şeyler de
bir daha deneyin bence..

yorumunuz için tesekkurler onerinizi dikkete almaya calıscam

o zaman yeterince süründüğüne inanıyorsan affet
bir daha yaparsan tahammül edemem , bana göre değil böyle şeyler de
bir daha deneyin bence..
gercekten o tarz seylerı kaldırabılecek bir insan degılım ama bir yandan da gercekten iyi biri ve benim gelgitlerime katlanan biri sanırım soyle biraz daha surundurup affetmem daha iyi olcak zaten facesını 10 gundur falan dondurdu artık acmıcam diyo ben de sen bılırsın ne yaparsan yap ılgılenmıyorum dedim

guven duygusu hakkında bısey soyleyemıcem cunkuzaten insanlara karsı hep bir onyargı vardır içimde kolay kolay guvenemem sevgım evet azaldı farketmedeen onu hayatımın merkezıne koymusum ama artık orda degıl özluyorum da bir yandan cunku ben onun konusmasına benmle sakalasmasına ilgilenmesine asık oldum onunda zaten bu aralar ablası hasta ve sureklı hastanede bi yandan onun için de uzuluyorum yorumunuz ve destegınız için tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…